хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Революція

  • 21.01.14, 21:52
zekaget
Спостерігаємо із жахом що твориться протягом останніх днів на вулицях столиці, в голові таке не вкладається. Яник довів країну до війни, до хаосу, до руїни. І продовжує нищити країну, воюючи із власним народом. Ми бачимо що ця влада наскільки бандитська, що не зупиниться ні перед чим. Після незаконного прийняття 16 січня насильницьких законів, люди не витримали. Ці бандитські закони реально зачіпають права та свободи громадян, безглузді закони неконституційні. Всі в шоці.
Зрозуміло було одразу, що люди так просто не розійдуться, і на ще більше насильство, будуть відповідати ще більшими незадоволеннями.
Можна було піти трохи іншим шляхом, зробити певні поступки, піти на переговори, хоча б відправити уряд у відставку. Але їм людей не жалко, вони будуть їх мучити, калічити, вони служать незрозуміло кому. І заводять країну у ще більшу кризу.
Скільки безглуздо побитих та покалічених громадян, молодих людей. І все заради чого. Вони не розуміють, що всім від цього буде гірше. Вони вперто та цинічно будуть стояти до останнього.
Міліція навмисне тяжко травмує людей, катувати їм по кайфу, там служать недоумки, ведеться пряма війна із журналістами. Влада готово на все, щоб бути дальше при владі. Які вони цінності переслідують, у що вірять?
Покращення наступило, президент почув кожного.
6

Коментарі

121.01.14, 22:06

катувати їм по кайфу, там служать недоумки

    222.01.14, 02:24

      31.02.14, 20:30

      No war! We gotta live in peace! Не надо пиплов стремать, не надо нам войны, война нам не в кайф! Make love, not war! Drop seeds, not bombs! Give peace a chance! Stop violence! All you need is love! Peace and love, only peace and love! Let the sunshine in! Мы же все братья и сёстры, пипл, мы должны жить в кайф, жить в мире и любви, в гармонии с природой и с собой, любить друг друга, всем нести кайф! И тогда всем нам будет кайф, пипл! Imagine all the people, living life in peace! We're playing those mind games forever, raising the spirit of peace and love! А война - это стрёмно, обломно, не в кайф, пусть её никогда не будет! Вечный Мир и Вечный Кайф нам всем, пипл! And Flower Power! V