хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мучениця Юліанія i ті, що з нею в Нiкомидiї потерпіли

  • 03.01.14, 21:01

Мучениця Юліанія i ті, що з нею в Нiкомидiї потерпіли

Свята мучениця Юліанія, донька заможного язичника Африкана, народилась в м. Нікомидії. В дев’ятирічному віці була заручена з Елевсієм. Свята Юліанія таємно прийняла святе Хрещення. Коли настав час весілля, Юліанія рішуче відмовилась від нього. Батько намагався різними способами схилити дочку, щоб вона вийшла заміж, але, не досягнувши бажаного,  жорстоко над нею знущався.

Після чого віддав доньку на суд правителеві міста Елевсію, колишньому нареченому Юліанії. Елевсій просив Юліанію вийти за нього заміж, обіцяючи не примушувати її відрікатися віри в Христа.

Свята Юліанія відмовилась, обравши муки. Святу довго и жорстоко били, але вона після кожного допиту отримувала від Бога зцілення і нові сили. Тортури здійснювали при великому натовпі людей, з котрих 500 чоловіків і 130 жінок, бачачи незламність та відвагу святої та чудесні зцілення її ран, теж сповідали Христа. Вони були вбиті мечем, охрестившись власною кров’ю.

Бачачи незламність мучениці, Елевсій присудив Юліанію на смерть. Сповідниця з покорою сприйняла вирок та з радістю прославила Господа, Який сподобив її прийняти мученицький вінець.

Святу мученицю Юліанію стратили в 304 році.
7

Коментарі

13.01.14, 21:09

А ви говорите педофіли.
Колись 18 річного бар"єру не було.
І в 8 років дочок видавали заміж, і в 12.

    Гість: NeManul

    23.01.14, 21:12Відповідь на 1 від Vigilante M

    А ви говорите педофіли.
    Колись 18 річного бар"єру не було.
    І в 8 років дочок видавали заміж, і в 12.
    Колись люди буди сміливіші

      анонім

      35.01.14, 10:08