Профіль

kristina-tv

kristina-tv

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Пам'ятники моєї країни - це проект каналу Інтелект TV:))

  • 12.07.13, 21:58

Чи знаєте Ви?

Якщо від тильного боку пам'ятника Адаму Міцкевичу відійти на кілька метрів у східному напрямку (в бік початку вулиці Валової), то можна побачити кумедну деталь пам'ятника — «босі ноги крилатого генія» 

Невідомо, чи ця жартівлива цікавинка була задумана автором пам'ятника, чи ні, але вона пом'якшує строгість та велич цілої композиції.





Коротко про канал на якому я працюю:))

  • 12.07.13, 21:50

Інтелект TV — інтернет-проект Малої академії наук України, надання інформації у якому проводиться у формі телевізійного каналу. Мовлення телеканалу основане на науково-пізнавальних програмах. Стиль телевізійної продукції каналу є науково-популярним. Телеканал Інтелект TV створює та показує документальні програми, зосереджені, головним чином, на популяризації науки, техніки та історії. Пізнавальне спрямування програм - на сімейну та молодіжну аудиторії, програми певним чином спрощені для сприйняття пересічними людьми. Крім того, мережевий телеканал надає доступ користувачам до освітніх програм, демонструючи лекції провідних науковців та уроки кращих вчителів країни. Час трансляції — цілодобово (крім того окремі програми можна переглянути у відкритих архівах телеканалу)

Що повинен вміти професійний ведучий?

  • 07.07.13, 16:47
Оберіть найголовніше:

0%, 0 голосів

100%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Український Gagnam style

  • 07.07.13, 16:38


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна