Профіль

kristina-tv

kristina-tv

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Приємна втома...

  • 15.07.13, 23:55

День видався дуже насиченим. Сьогодні взяла інтерв'ю в Любомира Левицького - українського режисера.

Він зняв такі фільми як:  «Тіні незабутих предків», «Ломбард», «Обійми мене», «Штольня».

Від спілкування отримала море позитивних емоцій, бо Любомир Левицький виявився приємною, цікавою та життєрадісною людиною:)) 

Я вирішила поділитися з Вами своїми враженнями та аматорським відео відзнятим під час інтерв'ю:)) 

Щастя вагою в 12 кг

  • 14.07.13, 23:38

Маркізу було у той день дуже спекотно... Із такою вагою та шерстю йому важко влітку... Треба напевно котика посадити на дієту та підстригти))

В Сирецькому дендропарку...

  • 14.07.13, 13:17

На зйомках в дендропарку я вперше побачила такі величезні кактуси:) Мені так хотілося його обійняти... 


Як з'явилася жовта преса?!

  • 14.07.13, 00:20

Словосполучення “жовта преса” зазвичай означає низькопробну газету, що спеціалізується на скандалах і дешевих новинах. Виникла ця назва в США.

Американський художник Річард Оутколт в 1895 році помістив в газеті “The World” серію гумористичних малюнків з текстами. Був серед них і малюнок, що зображує дитину в жовтій сорочці, яка вимовляла забавні висловлювання. Малюнки дуже сподобалися читачам, а дитину прозвали “жовтим малюком”. Через деякий час уся серія гумористичних малюнків стала називатися “Жовтий хлопчик”.

Успіх газети “The World” не давав спокою конкурентам, і незабаром інше американське видання “New – York Journal” переманило художника Оутколта і почало публікувати аналогічні картинки. “Жовтий хлопчик” користувався величезним успіхом, тому газети почали активно змагатися.

Кожне видання прагнуло виділитися будь-якими способами – в хід йшли плітки, поливання брудом і інші негарні методи. Эрвин Уордмэн, редактор ще однієї популярної газети “New-York Press” в 1896 році опублікував статтю з критикою обох газет. Він назвав їх “жовтою пресою”, яка намагається заманити людей за всяку ціну. Після цієї стаття вираження “жовта преса” стало крилатим.

До речі, раніше подібні газети називалися “револьверною пресою”. Цей вираз з’явився в Європі приблизно з 1870 року і вживався до 30-х років ХХ століття. Але поступово словосполучення “жовта преса” остаточно витіснило його з нашого лексикону.

П'ять "С" якими зловживають більшість ЗМІ

  • 14.07.13, 00:13

"С" - секс;

"С" - смерть;

"С" - страх;

"С" - сенсація;

"С" - скандал.

Сьогодні власноруч фарбувала студію:))

Сьогодні я вперше фарбувала стіни:))) На нашому каналі точно навчишся всьомуlol  
Сторінки:
1
2
попередня
наступна