Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Єгор Соболєв: Немає ніякого Конституційного суду

  • 05.06.13, 21:52
Немає ніякого Конституційного суду (плюс що робимо завтра)

Що можна сказати про рішення Конституційного суду, що Київрада, яку ми обрали на чотири роки, може працювати сім?

1. Очевидно, що вже давно немає ніякого Конституційного суду. (Як і більшості інших органів влади). Є група чоловіків в мантіях, які називають себе КС, але діють за принципом "Как скажєтє". Якщо завтра вони оголосять Віктора Януковича фараоном села Горбовичи Києво-Святошинського району, ніхто з правників не здивується.

2. Визнати рішення цих людей в мантіях – означає погодитися з тим, що в нас забрали право вибирати владу. Це згода на дорогу до фараона. Не кажучи вже про остаточний пограбунок Києва.

3. Ніхто за нас це право не поверне. Поки нас не збереться десятки тисяч і ми не виведемо усіх цих людей з кабінетів, НІХТО нас не врятує. Для цього треба займатися організацією людей. Саме цьому ми присвятимо збори у Київради у неділю, 16:00. Будуть столи з назвами районів. Кожен, хто готовий діяти, зможе залишити свої контакти, і отримати контакти своїх сусідів по району. І діяти далі вже спільно.

А депутатам Київради ми вже завтра відсилаємо чорні мітки. Журналісти, будемо раді побачитися об 11:00 на Хрещатику, 36:

Громадські активісти принесуть до Київради листи кожному зі 120 депутатів Київради з вимогою здати мандат.

"2 червня повноваження цієї Київради закінчуються. Лише люди можуть наділяти їх правом їх представляти. Люди такого права не давали, тому депутати мають йти", – каже активіст Ігор Луценко.

Більше двох тисяч киян вже письмово заборонили Київраді надалі ділити землю та майно Києва від їхнього імені. Інформація про цю заборону буде в листі кожному депутату. В кожен лист вкладуть чорну мітку з написом "Поверни мандат. Кияни". Листи будуть відправлені через поштову скриньку Київради.

Адреса: Київрада, вул. Хрещатик, 36.

Контакти: [email protected], 0977910752
20

Коментарі