Сон

 А це Ірина Зінковська Заслужена артистка України!!!







Якщо сподобалась запрошую  сюди

До тебе йду

Надія Гураль – тернопільська співачка – народилась на Львівщині у сім’ї педагогів. Ще з дитинства почала писати вірші. У старших класах сама навчилася грати на гітарі і відтоді пише пісні. Закінчивши школу із золотою медаллю, поступила у Тернопільський Державний Педагогічний Університет на факультет Підготовки вчителів початкових класів. В цей період брала участь у конкурсі студенської пісні "Окрилені піснею", де одна з перших пісень – "Буває й гірше" – отримала премію "Краща авторська пісня". У 2002 р. – потрапила у фінал конкурсу "Хіт-Тон", де представляла дві власні пісні. Після закінчення університету вирішила здобути другу вищу освіту (англійська мова). У липні 2009 року на Міжнародному фестивалі мистецтв "Зіркова Хвиля", що проходив на Чорноморському узбережжі, здобула найвищу нагороду – Гран-прі. Протягом останніх шести років співає у ресторанах і клубах Тернополя, продовжує писати пісні та бере участь у культурних заходах міста. Пісні Надії Гураль слухаємо тут !!! :))  

Така як ти

Чи знаєш ти, як сильно в душу б'є безжальний дощ? Так ніби він завжди чекав лише мене. А як болить зимовий спокій нашого вікна, Ніжно пастельний, як твій улюблений Моне.
Така як Ти буває раз на все життя і то із неба. Така як Ти - один лиш раз на все життя не вистачає каяття, коли без тебе я...
Забути все, здається, я б ніколи не зумів. Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі, І погляд твій - він вартий більше ніж мільйони слів Вічно далеких, як і твій улюблений Далі.

Осіннє танго






             


Пісні Ольги Добрянської запрошую послухати  у цій папці



Oкеан Ельзи. На лінії вогню

  • 15.10.10, 20:17
@@@@@@ Осінній бойкот... Між тобою і мною Семизначний код, Який не по зубам мені. Всі хочуть новин, А я не знаю, де сховатись, Я один Відколи ти сказала "ні!"
На лінії вогню Я віддав тобі любов мою. На лінії вогню Ти була моєю тайною. Скажи мені, чому Ми живем на лінії вогню?
Ну не мовчи, не мовчи...
Наївний мотив Набуває змісту Серед тонких слів, Якими ти сказала "ні". Тікай, не тікай - Все одно ніхто не скаже, Де там край, Та й чи поможе він мені?
@@@@@

Група "Ґорґішелі"

14 серпня, у Львові, у новому закладі "Двері", відбудеться презентація альбому "Ромбамбар". Усі бажаючі матимуть нагоду придбати нову платівку. Адреса: вул. Федорова, 14. Початок о 20.00. Резервування столиків за тел.: 050 431 04 91