хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Квартира мрії.

  • 24.10.20, 19:38
                                                         Квартира мрії.

Жити потрібно в двох-п'яти поверхівці. 
.
Все що вище - психічно не нормально і небезпечно. Нехай там напівросіяни живуть зрозумузійшовші.
 - І взагалі, психлікарні треба будувати у вигляді свічок-хмарочосів від 15-ти до 42-ох поверхів. Грати на вікна. У хмарочосах психам легше буде відчуватись. Точніше, - ім все одно, а земля під побудову - з'економимо. Немає чого заради них землю витрачати.
.
Так ось, - жити потрібно у двох-п'яти поверхівці.
Жити потрібно в двохповерхівці на другому поверсі ( на першому небезпечно жити), а в 5-ти поверхівці жити потрібно на 3-му поверсі якщо дітей немає, а якщо е то можна на другому.
На першому поверсі нехай живуть інваліди, бомжі і двірники.
На п'ятому поверсі нехай живуть ті - хто рідко проживае в будинку - командіровошні.
А жити треба на 3-му поверсі. І безпечно від крадіїв чи каменюки у вікно , і не високо -якщо прижме то спустишся через балкон чи під'їздом  більш-меньш без смерти. Не так, як ті, хто на п'ятому живе чи вище...
.
.З точки зору Безпеки Людини та зручності пересування Жити потрібно - на третьому поверсі.
.
- Недарма це вже 70-м років навіть назва е - "еврейський этаж".....
.
Далі - Балкон обов'язково мае бути винесений і засклений. Дві рами весь час розкриті. На простягненні руки мае бути - груша. Весною цвіте - радіеш. Восени грушки висять - радіеш. Перед очима майже. За грушею навколо сплошна стіна дерев - Липи, клени, в'язи. Небо видно вверхьта в просвітах гиляк, але прямо скрізь - зелене листя.
.
Далі. Мае бути видно вулицю - де авторух та маршрутка зрідка. Вулиця мае шуміти транспортом - так відчуваеш життя - але не дуже шуміти - бо гул набридне. Середній рух або нижче середнього навантаження руху авто на вулиці.
Без такої вулиці будеш наче у болоті. Коли у деяких вікна виходять на глухий задній двір - там наче в болоті живеш.
Вікна повинні виходити туда - де ходять люди небагато або середньо. Людей дивитись щоби вам. Як вдягнуті сьогодні, чи холодно, яка мода, хто живе - пенсіонери, куди бродить молодіж. Треба бачити.
І щоб машини сильно не шуміли.
.
Далі.

1

Коментарі

124.10.20, 19:47

Деталі - не можна, щоби в полі зору Близько росла сосна або ялина, - це забирае сили, смертне дерево якесь. Та береза росіянська дьогтева дебільна болотяна. Потім вставлю в пост. Ще деталі - чому "еврейський етаж" - бо вони самі практичні та хитрі, вибирають найкраще. Згоден з ними тут. Третій поверх. Тільки - Він.

    224.10.20, 19:58

    ха ха

      324.10.20, 20:30

      А чо ти не хочеш будинок і садок вишневий коло хати? Теж красиво.

        424.10.20, 21:39

        а, ще деталь додам - в будинку немае бути ліфта - ліфт - це теж психічно не нормально. Ліфт - це Вимушена річ. НЕ ПОТРІБНА ЛЮДИНІ. А я ж пишу про квартиру мрії. Будинок без ліфта, як я вже сказав - два-пять поверхів.

          524.10.20, 21:40

          Нехай ліфтом їздять психи. Та ліфтом - психів возять. Або - вантажі. Для підйому вантажу, продуктів - ліфт корисна річ. Людині ж ліфтом їздити - не потрібно!!! вимушені, нещасні.

            624.10.20, 22:07Відповідь на 3 від nasinynka

            будинок і садок вишневий коло хати? ;жодне місто не вмістить у собі стільки приватних хат. А жити краще у місті - біля роботи.

              анонім

              724.10.20, 23:30

              Аж непривычно как-то, его россияне с евреями наперевес окружать перестали . Видать на поправку пошел ...

                825.10.20, 05:56

                Ага.. двух - этажный барак или хрущевка.. Чисто кацапский вариант.. Практически вся Кацапия из бараков и хрущевок.. И работа рядом.. трубой дымит.. на работу гудком призывает..

                  925.10.20, 09:40

                  А ти коляску з дитиною щодень по сходах піднімав? Меблі носив? А старі батьки твої по сходах на якийсь поверх піднімалися? "Без ліфта" то тобі зараз комфортно, без двох сумок в руках, без палиці і коляски. Подумай на вихідних