хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Вакцина від коронавірусу російська - може знищити усіх росіян?

  • 18.08.20, 22:14
Нова вакцина від коронавірусу, винайдена росіянами Вперше у Світі Ними і тільки ними  - Будуть щепитись нею тільки ж росіяни? Масово. Десятками мільйонів. Першими. Впустять в організм собі. В кров. В - імунітет.
.
.
Більшість населення ( не усі вони, не усі) - прищепляться ж? Введуть собі цю вакцину. Але ж - Майже усі.
.
.
- а потім вже куплять в них (пізніше) інші бідні країни. Україна, В'єтнам, сотні інших. 
.
Так - Буде ж? Логічно?
.
.
- і якщо вакцина - невдачна - то через пів-року або через два роки першими Вимруть Масово - від дії самої вакцини - росіяни.
.
.
Так? Майже усі? - так.
Знищиться цілий народ, і в ньому головна нація - русські. Усі - вимруть. Може бути? Запросто. Вакцина то їхня, рідна, державна - в кожному майже буде.
.
.
- це ж шанс у Планети Очиститись від росіян, якими усі - невдоволені....яким шлють прокльони Розумні люди, - усьому їх нерозумному народу.
.
- Ні до чого не призиваю, нічого не бажаю, просто констатую факт. Що є Шанс Планеті Накінець звільнитись від цих полудур. з ядерною палкою - Назавжди. Щоб і не воняли. І не напрягали нормальних людей жити і радіти життю.
.
Є Прикольний Шанс. Самі Собі - вколять яд. 
.
Криворуко ( а вони завжди такі і були, зроблений.)  І Самознищаться.
.
.
Так на Сьогодні виглядає ситуація? так.
.
.
ніхто, окрім мене в світі ще до цього не додумався? - ніхто. Хоча буває. теж мислять. унікуми. один на мільярд людей. у мене теоретично є 5-ть-8-м братів у світі  - таких самих геніїв.
.
Шанс у Людства на самознищення росіян в даних обставинах Дивних - Є? - Є! Може таке статись - може. Обставини ще й роблять дію....примушують щось робити - чого при розумі та везінні та щасті - і не зробили б.
.
.

ніякої політики. ніяких призивів. просто - Фактаж Логічний.
.
.
.
Просто Може вимерти ціла нація. Умовно добровільно. Ввівши під страхом смерті від коронавірусу Нову Невідому Отруйну Назавжди речовину - Повіривши своїм криворуким вченим. І не стане - росіян - на Планеті Накінець то.
.
Може таке бути? Усі умовні факти - за це.

3

Коментарі

Гість: Жаннонька

118.08.20, 22:55

Картина маслом, "Путин вакцинирует свою дочь"
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_preview/3/5/4/14646453.jpg

    218.08.20, 23:11

    знаєм такого. Башкір. художник не супер, але Ідеї дня передає гарно. Слухав його роліки, півтора роки. Набридло. Та і він сам здав, не випускає їх. Зрідка. Якби і гарно тема розкрита, щось та росіяни у пікабу десять чоловік зрозуміло...))) Це - не тема. не так воно.

      318.08.20, 23:13

      не так має бути. Нехай десять разів обсміяти самого путіна і його дочку - я питання ставлю про можливе бажане Природою? і нами знищення цілої нації.

        418.08.20, 23:22

        вони ідіоти і завжди хаха було, і в картинах Скрепецького теж хаха, і в даній - Теж.
        Напівм їм аби хаха, вони не розуміють, що може знищитись нація. Вони ніколи і не розуміли таких речей...
        Нас це - не цікавить. Нас цікавить - Можливість і Фактаж. Буде? Можливий. Я винайшов.

          518.08.20, 23:27

          не бажаю. але вони самі це - зроблять))) і якщо буде - то шанс людям забути про них цих. проклята там і земля гнила невдачна неврожайна і енергетично теж і люди такі самі. невдачні прізвища, Бузина (бур'ян), Кривошеев....і сотні мільйонів нещ. людей непотрібних

            618.08.20, 23:32

            Горбенко, Щербина, Беспалий, Бовваненко генерал, Паскуцький ))) в них мільйони наших недо. Промовчу про російські прізвища, окрема стаття.
            Там Зборище недо. Бо земля така. І якщо вони Зараз самознищать себе - дякуючі новій вакцині - це буде Добро для Планети. Шанс.
            Може бути.

              718.08.20, 23:36

              беспальцевих кривошеевих болванів та паскуд. Шанс для планети - самоочистись. від 100 млн. отих. з їх такими самими типу вченими. Вони зроблять рідину - і усі собі введуть. усім своїм.
              І Усім Нам Настанє Щастя!

                818.08.20, 23:38

                І - Не стане росіян на Планеті. Зникнуть. по своїй генній глупості. І Так і Мало - Бути. І - Слава Богу. а він - є. тільки він довго діє, тормозить часто.

                  918.08.20, 23:41

                  Не встигає - реагувати. Тормозить. А Зараз він сам Шанс - підкинув. Каже - а давайтє. Побачимо. ми. він для очищення планети від цих, чи просто поздіватись.

                    1019.08.20, 07:21

                    Да! Бред ещё тот!
                    Женись, возможно и попустит!