хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Купівля в інтернеті ексклюзивних товарів - не будьте лохом.

  • 25.07.20, 17:08
Купуючи в Інтернеті ексклюзивні (не стандартний набір) товари  - не будьте лохом 
- на манір Медведева, екс-президента росії. Який сидів у їх Парламенті, і купляв собі кросівки на Ебеї через телефон....А це ж легко пробити інформацію - що він де купляв - от його і викрили. і вигнали.
.
.
1) Переглядайте Товари не через свій основний телефон.... і не через домашній комп'ютер. 
Ніякі ВПН вас не врятують. Якщо через комп'ютер - то або на роботі, або в інтернет кафе - на чужому компі. Є такі зараз??
Якщо у вас є гроші і задумаєтесь над моїм постом - Найміть Людину знайому, заплатіть копійки їй - Яку буде купляти такі речі - На Себе. і вам віддавати.
.
.
- Заведіть недорогий липовий телефон - ніяк з вами не зв'язаний....Через нього переглядайте і купляйте ексклюзивні товари - дорогі цигарки, червону ікру, шкіряні крісла з вібрацією.
.
.
Усі ваші перегляди товарів в Інтернеті на кожному телефоні - відслідковуються. Потім реклама цих товарів буде надсилатись вам місяцями.
.
.
На Основному Головному вашому мобільному телефоні - вам ця реклама набридлива - не потрібна.
Окрім цього Деякі Органи і компанії Будуть Знати Про Вас Майже - УСЕ. І ваш рівень доходів. Це легко.
- якщо ви купите товар через Основний телефон.
.
..
- що ви купляєте, коли, скільки в вас грошей, коли, які доходи.
Буде Взнато Сотнями рекламних компаній, та і самим Віндовсом, і ще сотнями компаній. Аналітиків пошуку. у яких ціль - Одна. Продати вас. кому треба.
- Навіть касирша у вашому постійному супермаркеті знає про вас майже усе - коли презервативи купляли, скільки, як часто, і т.д. і по продуктам - все зрозуміло - бере дитячі сосиски і молоко і присипку - значить дитину має. Ось же рік тому була про це пісня хіт нашої росіянки, ШемаеВА. "охрана отмєна" - там текст - касирша знає про вас - усе. Якщо має гарну пам'ять і  - пам'ятає усі ваші  покупки за місяць - вона розуміє і Знає про Вас - Усе.
чим і як ви = живете. Ваш стан. ваші справи. ваші дії. харчування вашої дитини, гігієна вашої жінки та її стан, секс, приїзд старого друга, ціновий рівень вашого харчового набору на свято  - видно по продуктам вашим за місяць - це зрозуміло?? Вона (касирша) - усе знає. Якщо ви часто в однієї касирши купляєте. Можуть скласти дані і декілька касирш - в купу. Це при простій купівлі товарів - вже про вас усе відомо...аналіз. з а місяць  - все з вами - зрозуміло стане.
.
А тим більше - при купівлі в Інтернеті. там усе ще зрозуміліше їм про вас.
А мова у статті - про Ексклюзив. Відхилення від стандарту. Зверхгроші. якщо ви маєте зверхгроші і купуєте навіть зрідка ексклюзив - 
.
.
.не паліться. все усім про вас відомо. ексклюзив - не світіть ніколи в інеті на себе.....
..
.
якщо купляти стандартний Набір речей і продуктів в Інтернеті - Органи та бандити (а це одне і теж іноді), які про вас усе знають - будуть мати звичайну інформацію і спокійно планувати пограбування вас. на потім. на пізніше. а може і забудуть про вас.
.
.
- якщо ж ви почали купувати дорогі швейцарські цигарки блоками - з основного телефону - органи та бандити - Різко переполошаться - звідки в вас на це - гроші?? в них такої інфи не було - що в вас є гроші - і вони серед тисяч людей Звернуть увагу саме на вас - 
і прискорять пограбування. Ви - біла ворона, точніше - вівця - яка виділилась з маси. На неї і треба - нападати.
.
.

Так що - Не купуйте ексклюзивні товари з основного телефону вашого чи ноута.
.
.
.
Ховайтє ці свої покупки в цифровому Світі. . Не світіться в інтернеті.
.
.

- не будьте лошарою типу Медведева, Президента російської Федерації нещодавно.
1

Коментарі