хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Я би примирився з росіянами. При 5-ти умовах.

  • 31.12.19, 19:21
Я би примирився з росіянами. При 5-ти умовах.
.

Зразу кажу - ці умови стосуються тільки їх і не досяжні Ніколи ними в Природі - не будуть.
.

Отже, - ніколи я, стандартний нормальний українець, але високомислячий, не примирюся з росіянами. Те, що в мені, як мислю я, те саме в народі. Тільки або гостріше, або тупіше, але - те саме. Впевнений. Я - сам Народ.
МИ - Нормальні Люди. Українці. Окрім слабкості Деякої розуму, духу, знань, підходу до Життя, - нічим не відрізняємось від чехів чи поляків.
.
.
1) Я би помирився з росіянами - якби вони відмовились від свого бажання Захвачувати Чужі Землі
- Кожен росіянин радіє, якщо захватити крим, україну, білорусь, польщу, чехію, германію, францію, сша, монголію, в'єтнам, індію, китай.
.
Може Таке бути - щоби росіянин Вбив у собі Бажання захватити чужу землю? Щоби перестав думати про захват інших земель?, Про проблеми інших земель?,
.
 Перестав Бажати Допомогти іншим землям? ( а в них допогання єдине - допомогти і - захопити після).
- Припинив свою діяльність мозку щодо Допомоги іншим Землям. Може таке зробити росіянин з собою? .
.
Перестати захвачувати землі біля себе. І не біля себе. Взагалі - Землі. Країни. Росіянин таке зможе - ?
Ні. Кожен росіянин Генно Створений на захват земель. Так склалось тисячоліттям. І вони і характером - такі. Створені від Природи. Забалакати, гарна розмова, завлікти, порушити мораль в голові, порушити кордони, інтернаціоналізм, соціалізм, комунізм, гарні слова, ну ти же слабка земля, приєднуйся, вирішим за тебе усі проблеми.... - Задача Одна - Захватити твою країну. Завжди так діяли - і діяти будуть Завжди. до останнього росіянина.
.
 Ні. НІКОЛИ. 
.
1а) Може таке статись з росіянами? а це наші Найближчі і найсильніші і найнебезпечніші Сусіди. 
 Так що тут не вийде примиритись з росіянами, бо вони хочуть захопити мою країну, Україну, яка самобутня. Україна - Має Свої Ознаки. Історичні, культурні, мовні, ментальні. Земля в нас - гарна. Не гнила, як в Білорусі та росії.
.
Ні, не вийде Ніяк примиритись з росіянами. Це генні захватчики, і доки вони - поряд - вони Увесь час будуть намагатись захопити Мене у полон. Заради земель. генно створені для цього нелюди. 147 млн. іх.
 - Зможуть вони Відмовитись від Зазіхань на чужі Землі? Ні, Ніколи. Вони створіння для цього - і відмовитись - не здатні. Бо доведеться перебудовувати часом ( 500-т років) та хімією іх хромосому захвату земель. А це - не можливо.
.
.
Ніколи я не примирюся з росіянами. Вони не здатні від Природи Порушити в Собі те - що Створене Природою в них. задля чого і створені. Вони створені Задля Захвату Мене! та ладно мене - і інших Захвату!!! 
Їбавв я таких - захватчиків. Захвати сам себе! Урод. 
.
Ніяка Неволя мене - не влаштовує. Тільки - з опаскою та добровільна. Якщо - влаштовує.
.
 Те, що Бачить Розумний Світ вже 1000 -у років у росії - Ніяк не влаштовує Нормальну Розумну Людину ніяку.
.
.
2) Я згідний примиритсь з росіянами, якщо вони дінуть десь дивом свої невдачі дивні кожноденні і свою криву працю своїми руками невдалу Чогось.
.
 Їхня генна криворукожопість. 
.
КРЖ,
.
 Вже багато хто - це - побачив. Вже усе СНГ знає - росіяни не вміють зробити чітко продукцію і чітко ії - обслуговувати з часом. ВСе це вимагає - працю неспішну, спокійну, методичну, кожна деталь літака чи трактора повинна бути неспішно перевірена, обслуговувана маслом, олією, ганчіркою, тряпкою, увагою, обдувом повітря, відсиланням деталі на перевірку часовим у толкові інститути, де перевірять ії....
виробник повинен дати - гарантію. При не виконанні гаранті - шум і похерення вплоть до смерті цього виробника.....і не тільки - грошима....
.
Вони здатні робити Речі - не криворуко? Ні. Ніколи у світі - не здатні. Кожна річ від відра до програми касперського - в них - криворука!!!!!
.
Мене Завжди бісили ті,, хто не вміє прості речі зробити - вірно. Діставання води з колодязя, зашивання латки, підлога з дощок, іздення на машині, вироблення продукту у столиці - сосиски, тушонка, масло, бронедвері, вікна, гіпсокартон, електрика, маршрутчики, послуги банку, усе , де - криворуко - завжди видно це....Супутниками, ракетами, пожежними роботами при ремонті авіаносців, при зникненні аварійного живлення для доку50....
.
Де росіянин  робив - завжди КРЖ. Це видно нараз і образа для користувача.... і - викручування, оббріхування, не сприйняття наслідків і не виправлення - а продовження....крж.
.
Я згоден примиритись з росіянами, - якщо вони перестануть робити КРЖ,
.
Зможуть вони Так Зробити? Ні. Ніколи.
.
вони Природні криворукосракі, і Ніколи вони не зможуть робити Нормальну продукцію - щоби не бісити людей, щоби вдачно продавати ії, щоби вона працювала майже безвідмовно. Все що вони роблять руками - криве. Працює допоки доки. Скоріше скоро  - зламається. Це - річ.
а - робота? Сотні тисяч криворуких росіян росіян ліплять одне до одного....у Києві, у Нью-Йорку....воно в них не працює, ламається, але ліплять і стараються - не здаються.....руцкие никогда не сдаются...скільки бачив такого...провод чіпляють до провода, гіпс до гіпса у три шари ( бо перший зогнив), статтю до статті, ролик до роолика ( омтв), дошку криву до кривої, витяжні системи до контура, паливо у літаку з лівого крила качають у праве, щоби вирівняти літак кривий, програму у компі на програму зверху.....і все - криворуке...
.
З Такими генно - жити не хочеться. Примирення з такими?? Ні, ніколи не буде. 147 млн. КРЖ,
.
.
3) Іх відношення до чужеродних націй. Толерантне. Як таке Може Бути???? Вважати за нормальне - якщо якісь чечен керує компанією???? Що тут норм? Якщо в тебе жінка - казашка. Це норм?
Що тут - Норм? Нехай так - буде, якщо трапилось так, я ж не проти, але вважати це нормою???
Інтернаціоналізм - це психічно не норм. А вони вважають - норм. Якщо усі чечени чи татари мають гроші, і будуть головними над татарами і чеченами - нехай буде. Благ ім усім. Нам це - Начорта??? 
не дозволено чорним нехай і в одиниці бути головним над білими. Так само і не дозволено білим бути головним над чорними. Закон. Згадайте, як Колбіна руцького з ЦЕ КПССС назначеного росіянина не сприйняли казахи..... правильно зробили....\автра в Білорусі Усі Власники Фірм будуть - чечени. Росіяни. І по вулицях будуть кататись.
Ви вважаєте це норм.
Я Ніколи не примирюсь з росіянами, бо вони вважають толерантність до чорних -  це - норм.
.
4) Церква....у нас повинна бути жорстко незележна від росіян. бо вони якось вірусно наших людей влади чомусь гнуть заради росії.......кожного генерала вірянина, віруючого, схиляють на користь росії.....прими новосибирскагага апостала, атдай деньги емуииа только ему....и ради расеи, ти что, не пониал.....прими росию - польностью в душу свою.....
.
Я би примирився з росією та росінами - якби не було - такого. Тягнення у росію навіть у вірі божій. Кожен батюшка росіянин - агент Федеральної Служби Безпеки. Сам бачив десятки разів.

5) Росіяни Ніколи не скинуть з себе владу власних спецорганів - ФСБ.
.

Останне. Це - ЧК. КГБ. ФСБ. Не можна Людині ставити над собою - Нелюда.
.
любого нелюда, зі спецслужб. Спецслужби мають бути - і і слугувати Владі. Але не можна звеличувати іх роль у житті людини, а тим більше - Ставити Добровільно іх над Собою. Вони і так - над Тобою. Але треба іх підкорити добровільно заради слугування все ж таки іх батькам і дідам - народу. Нації.
Де могилки іх батьків. Де - жили з друзями іх батьки. Де жили- іх прадіди.
.
Якщо сбушніка дід жив на сибіру - нах туда і йди. Там стережи свій сибір.
.
Якщо дід сбушніка чи тебе чи мене - а ми усі хто українці - стражі свого землі - жив на вкраїні здавна - то і стережи землю предків, падло ти, якщо не стережеш.
Я ніколи не примирюся з росіянами - бо вони не здатні зкинути з себе владу спецслужб.
.
Вони це не здатні - зробити. Від Природи - не здатні. Ну ви Знаєте, раби, толерантні, забичені, селекція, рабоселекція, сталін, 1937, вбили мужиків на війні, і т.д.
Росіяни Ніколи не скинуть з себе владу власних спецорганів - ФСБ.
.
.

5) Я Згоден примиритись з росіянами - якщо вони зможуть Назавжди скинути владу ФСБ над собою. 
.
А вони Ніколи Цього - Не зроблять, бо не здатні. Бо створені - на інше.
.
Отже, п'ята причина що ніколи нормальний українець не примириться з росіянином. 
.
Про генну їх схильність у кожному третьому слові до Брехні
 та до рабскості характеру
 - промовчу.
 Нехай би це була їх ізюмінка, особливість народу.
Якби перші п'ять виправили Чудом надприроднім якось - можна було б і примиритись з ними.

.

3

Коментарі