хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

З кого складаеться Україна. Украина - состав.

  • 13.07.16, 22:29
Складаеться з великої маси простих людей, які мають Думку та Совість.

Але в управлінській Основі ( директора, замісники, фермери, управлінці) складаеться з:

Россіян - усілякі Дроздови, Бикови, Воробйови, Куцини - працюють і керують Державою кожний на свому рівні - від Начальника Генштабу чи керуючимм польотами всіх літаків України ( неважливо, де він зараз, ви ці фамілії ( призвіща ще не раз зустрінете) - і до плиточника успішного, що будуе дорогі обьекти. Чи до управлінця банківської сфери - усюди вони.

Жидів - усілякі Гройсман, Порошенко, Гордон, працюють і керують. Тут нема що й казати - це природньо. Чи жиди зацікавлені у нормальному стані країни? чи зацікавлені, як їм і положено тільки у власних грошах. Але заради власних грошей чи вони тягнуть державу механічно, розуміючи ( як Коломойський), що без стабільної держави і ім хана  - не відомо. 
Але е на диво дуже багато жидів, що бажають крепкої держави- Україна\

Полужидів - це усілякі Стасишени, Саюки, Яковишени, Винярські,  - ці схожі на українців, але ж у них дегенеративна риса сильна, вони хтять рвати сильніше, ніж мудри жиди, але і украінства часточка в них теж е, на відміну від чистоздатних доізраелю і ні дочогогт іншого чистих жидів


Поляків

Великої частки простих людей українців  - більш-менш чистих

Татар

Решти націй - греків, болгар, македонців, аланів, грузинів, та ін. що теж мають значення, характер, та вплив свого світогляду та значень на події і течію державотворення і на сучасні події.



0

Коментарі