Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Стати Генієм просто



Найкращій спосіб розвинути інтуїцію - медитація.
4

Останні статті

Коментарі

Гість: О-leg-O

127.01.15, 18:28

Розум хіба може стати інтуїцією? Адже це на скільки я знаю, зовсім протилежні речі. І вони вічно сперечаються. Це як єгоїст і людина добродушна.

    227.01.15, 18:38Відповідь на 1 від Гість: О-leg-O

    Розум хіба може стати інтуїцією? Адже це на скільки я знаю, зовсім протилежні речі. І вони вічно сперечаються. Це як єгоїст і людина добродушна.Саме медитація відключає розум і ви починаєте слухати своє серце - а це саме і є інтуїція.

      Гість: О-leg-O

      327.01.15, 18:42Відповідь на 2 від Anego

      Розум хіба може стати інтуїцією? Адже це на скільки я знаю, зовсім протилежні речі. І вони вічно сперечаються. Це як єгоїст і людина добродушна.Саме медитація відключає розум і ви починаєте слухати своє серце - а це саме і є інтуїція.А навіщо його відключати? Адже поєднання інтуїтивного з дедуктивним -- називається гармонією. Душа без розуму - БОЖЕВІЛЛЯ, розум без ДУШІ -- смертельна гординя. Просто розум вгамувати і зробити своїм союзником і інструментом. а не бути інструментом розуму.

        427.01.15, 19:32

        неверный афоризм - интуиция в сотрудничестве с разумом - да, так можно характеризовать гения

          527.01.15, 20:53Відповідь на 3 від Гість: О-leg-O

          Розум хіба може стати інтуїцією? Адже це на скільки я знаю, зовсім протилежні речі. І вони вічно сперечаються. Це як єгоїст і людина добродушна.Саме медитація відключає розум і ви починаєте слухати своє серце - а це саме і є інтуїція.А навіщо його відключати? Адже поєднання інтуїтивного з дедуктивним -- називається гармонією. Душа без розуму - БОЖЕВІЛЛЯ, розум без ДУШІ -- смертельна гординя. Просто розум вгамувати і зробити своїм союзником і інструментом. а не бути інструментом розуму.А чи завжди ви знаєте, що з вам допомагає саме розум?

            627.01.15, 20:55Відповідь на 4 від Ertosi

            неверный афоризм - интуиция в сотрудничестве с разумом - да, так можно характеризовать генияразум очень часто нас отвлекает именно потому что мы не умеем действовать интуитивно. все постоянно пропускаем через разум.

              Гість: О-leg-O

              727.01.15, 21:32Відповідь на 5 від Anego

              А що мені заважає?

                86.02.15, 12:24

                и без медитации работает интуиция , вот только бы слушать ее , а не игнорировать и надеяться , что интуиция тебе говорит неправду ...эх

                  96.02.15, 13:03Відповідь на 8 від Alenk@)

                  и без медитации работает интуиция , вот только бы слушать ее , а не игнорировать и надеяться , что интуиция тебе говорит неправду ...эхНаш ум может уговорить нас на что угодно.

                    106.02.15, 13:08Відповідь на 9 від Anego

                    и без медитации работает интуиция , вот только бы слушать ее , а не игнорировать и надеяться , что интуиция тебе говорит неправду ...эхНаш ум может уговорить нас на что угодно.ох как может