хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Новий рік на дивані, або у ресторані?

  • 27.11.19, 17:55

Новорічна казка — це не мюзикли на телебаченні, що ви дивитеся після того, як весь день провели на кухні за приготуванням святкового столу. Ми пропонуємо вам приєднатися до запальної вечірки Cinema New Year у Шинку на Печерську й влаштувати собі казку наяву, де у головній ролі будете саме ви!

Куранти б’ють, ігристе наповнює келихи і здається, що більше нічого не треба для того, щоб вдало зустріти Новий рік. Але це не так. Ми в ресторані Шинок почали готуватися заздалегідь і спланували святкову програму до найменших дрібниць. Вечір почнеться з коктейлів і подарунків для тих, хто зустрічає прийдешній рік разом з нами. А далі сюжет розвиватиметься швидше, ніж у захоплюючому голлівудському блокбастері. Приєднуйтеся до нас, щоб разом поринути у невичерпну тему улюблених фільмів усіх часів!

Для гостей, які приєднаються до нас у новорічну ніч, ми підготували святкове меню із вишуканих страв української та європейської кухні. Офіціанти прослідкують за тим, щоб ваші тарілки не лишалися пустими, рівно як і келихи, щоб ви не пропустили жодного тоста! Але ми дуже радимо не залишатися за столами занадто довго: все найцікавіше відбувається в залах!

Попереду яскравий вечір про кіно та як у кіно. Саме час обрати приголомшливий святковий образ для новорічного вечора у стилі церемонії вручення Оскара. Але якщо ви бажаєте приміряти амплуа улюбленого кіногероя, ми тільки за! Тільки обирайте зручний наряд, бо на вас чекає багато активностей, вікторин і, перш за все, танців.

Жвавий вечір забезпечить один із найкращих ведучих-імпровізаторів столиці, а діджей вже складає плейлисти з новорічними піснями для атмосфери. На вас чекає безліч конкурсів і танці до ранку. Дозволимо собі хоч раз на рік не клопотати ні про що, а лише отримувати задоволення від вечірки, яке влаштували спеціально для вас! Все включено: буде навіть краще, ніж на червоній доріжці. Головне: повністю віддатися новорічному настрою, а ми забезпечимо всі умови для того, щоб наші гості відчули себе в якості голлівудських зірок.

Готувати, мити посуд і прибирати цього разу буде персонал нашого ресторану. А вам залишиться тільки насолоджуватися нашою увагою під бій курантів, з келихом улюбленого коктейлю в руці. Не турбуйтеся ні про що: ми будемо розважати вас всю ніч, а на ранок привітаємо з Новим роком і відправимо додому в теплому таксі.

Ну що, резервуємо стіл, поки ще є така можливість! І не забувайте: Новий рік — це завжди подарунки. На вас чекають святкові розіграші, вікторини та дещо цікаве вже на самому початку нашого вечора. Запалюємо софіти та чекаємо на нашу зустріч 31 грудня. Камера, мотор, Шинок!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://shynok.kiev.ua/


0

Коментарі