Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Поспішай у Andersen на сезонне пиво!

  • 22.11.19, 16:34

Довгоочікувані сезонні сорти пива вже на кранах у пабах Andersen! Ми категорично проти того, щоб ти пропустив ці нові смаки! Тому без зайвих розмов і довгих вступів представляємо тобі героїв цього сезону: мілкшейк «На краю моря» та гарбузовий ель «Кресало».

На потепління ще чекати й чекати, але ми знаємо, чого тобі бракує, щоб з легкістю пережити холодну пору року. Келих динно-персикового мілкшейку — це гіперконцентроване літо з густим вершковим смаком та невловимим ароматом стиглих фруктів. Пий його, щоб поностальгувати за минулим літом зі всіма його вечірками, зустрічами й враженнями. Пий його і уявляй, скільки всього казкового станеться у майбутньому, та, звісно ж, насолоджуйся сьогоднішнім днем у хорошій компанії.

Що ж до гарбузового елю, то вочевидь, що сам Ганс Крістіан Андерсен дорого б дав за пляшку цього унікального крафту! З першого ж ковтка він дарує особливий піднесений настрій, затишок з ароматом стиглих гарбузів та натхнення творити й радіти життю. Цей ель запам’ятається тобі своїм яскравим смаком і ароматом духмяної кориці.

Кому тут келих казкового пива Andersen? Поспішай до нас у паби, поки сезонного пива ще вдосталь!

вул. Ломоносова, 50/2

вул. Феодосійська, 1А

096 030 0707

http://andersenpubs.com


0

Коментарі