хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Стейки, які наближають до зірок

  • 07.10.19, 12:09


Ще в 50-х Мерілін Монро розповіла про свою ідеальну вечерю: стейк, розігрітий на електричній плиті в готелі, і кілька сирих морквин. Схоже, вона добре знала, що допоможе їй залишатися стрункою і здоровою. Припускаємо, що міс Монро мала на увазі філе-міньйон із найніжнішої вирізки, який, крім довершеного смаку й користі, ідеально пасував до тендітного образу акторки.

Ми задивляємося на зірковий стиль в одязі, поведінці і харчуванні, бо зірки обирають лише якнайкраще для своєї зовнішності й здоров’я.

Нині, хоч далеко не всі селебрітіс одягають сукні з м’яса, вони люблять стейки так само, як і ми. У стейкхаусах Нью-Йорка, Лос-Анджелеса або Лондона за своїм улюбленим столиком замовляють вино і добрий відруб м’яса. І цей lifestyle ближче, ніж здається.

Goodman пропонує вам наблизитися до зіркового життя. Життя з любов’ю до себе, яке ми пропагуємо, як культ, і робимо доступним. Для вас ми готуємо стейки з мармурової яловичини від кращих американських виробників і пропонуємо розділити з нами любов до преміальної їжі. Це дуже легко: щосереди в Goodman -50% на гранд-стейки, а щоп’ятниці ми пропонуємо два стейки Нью-Йорк за ціною одного.

Приходьте до нас на зіркову вечерю. Ми пропонуємо якість, якої ви варті.

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
http://goodman.com.ua/

0

Коментарі