хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Школи Києва отримали гранти у 25 тисяч гривень від МАУП

  • 15.11.17, 18:00

У рамках соціального проекту «Шлях до майбутнього» одразу дві школи Києва здобули гранти в розмірі 25 тисяч гривень на розвиток свого навчального закладу.

На початку минулого навчального року в Міжрегіональній Академії управління персоналом стартував соціальний проект «Шлях до майбутнього». У рамках проекту столичні школи змагалися за здобуття гранту на розвиток навчального закладу. За результатами річної співпраці дві школи Києва отримали гранти «За найактивнішу участь у проекті» в розмірі 25 тисяч гривень, а саме: середня загальноосвітня школа №238 та школа I-III ступенів № 275 імені Володимира Кравчука.
Проект складався з трьох головних напрямів співпраці: зі школами в цілому, зі школярами та батьками учнів.

Школярі мали змогу взяти участь у комплексному тестуванні «Профорієнтатор-UA», що було розроблено з метою діагностики професійної спрямованості учнів 8-11 класів, а також випускників шкіл, які ще не визначилися з майбутнім професійним шляхом. Тестування поєднує аналіз мотиваційної сфери, особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учня в межах діагностики професійних нахилів. Також учні мали змогу безкоштовно навчатись у школах «Молодого психолога», «Молодого дипломата», «Молодого рекламіста» та «Молодого юриста». Крім того, школярі могли брати участь в олімпіадах, конференціях та загальноакадемічних заходах МАУП.
У рамках проекту батьки школярів відвідували лекції-семінари на тему «Спілкування та вирішення конфліктів із дітьми підліткового віку».

Завдяки соціальному проекту МАУП столичні школи змогли покращити кваліфікаційний рівень своїх співробітників. Зокрема, для директорів, вчителів, соціальних педагогів та шкільних психологів було проведено ряд семінарів-практикумів, а також надано можливість друку власних методичних розробок із різних предметів. На базі Академії в рамках співпраці між школами та МАУП була проведена низка спільних тематичних відкритих уроків.

МАУП – сучасна європейська освіта в Україні!
Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
http://maup.com.ua/


0

Коментарі