хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Пам’ятка першокурсникам МАУП

  • 01.09.16, 12:27

От і настав цей день – ваш перший день студентського життя. Попереду – знайомство з керівництвом ВУЗа і викладачами, зі студентами-одногрупниками, засвоєння нових знань і ще багато нових цікавих подій, з якими вам доведеться стикнутися перший раз у житті.

Не будемо відкривати усі таємниці студентського життя, але з метою забезпечення вашого комфорту в перші дні навчання хочемо дати деякі поради.

1. Студентський квиток та залікова книжка під час сесії –головні документи, що свідчать про ваш почесний статус студента. Тож бережіть їх!

2. Студентські роки – це, звичайно, поки ще досить безтурботний та веселий період вашого життя, сповнений спілкуванням з новими друзями, розвагами і вечірками, але приділіть достатньо уваги вашому основному обов’язку – старанно навчатися та отримувати знання, щоб опанувати обрану вами спеціальність.

3. Запам’ятайте розташування та завітайте до деканату вашоїкафедри – там ви знайдете відповіді на будь-які питання, пов’язані із учбовим процесом. Також радимо запам’ятати в обличчя куратора вашої групи та старосту.

4. Щоб отримати підручники, а також для підготовки до семінарів, написання рефератів та інших студентських робіт, завітайте до бібліотечно-інформаційного центру МАУП.

5. Якщо ви – активна людина, що знає, як змінити на краще студентське життя, запрошуємо вас до Студентської ради МАУП.

6. Ви активно займаєтеся спортом? Тоді завітайте до Департаменту фізичного виховання та спорту, що включає в себе 16 спортивних та оздоровчих секцій.

7. Перепочити під час перерви можна у парку МАУП з унікальними культурно-мистецькими обєктами, а перекусити у численних кафе, столовій або ресторані.

8. Для студентів з інших міст України, а також іноземних студентів на території МАУП розташований гуртожиток.

9. Сподіваємося, що вам не доведеться скористатися цією порадою, але за потреби ви можете звернутися до медичного центру, що працює на території МАУП.

Як ви бачите, студентське життя в МАУП – цікаве та різноманітне, і ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу у вирішенні всіх ваших проблем.

Бажаємо отримати від навчання в МАУП задоволення і навчатися з радістю!

Якщо ж ви з сумом дивитесь на радісних першокурсників та інших студентів, нагадуємо, що у вас ще є шанс не втрачати цілий учбовий рік, а стати студентом прямо зараз – вступ до Кіпрсько-Українського та Польсько-Українського культурно-освітніх центрів при МАУП триватиме до жовтня. Використайте свою можливість отримати перспективну європейську освіту!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальнакомісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
http://maup.com.ua/


0

Коментарі