Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Відкриття Деснянського інституту МАУП!


Гарна новина, друзі! Відтепер мешканцям Деснянського району не треба буде далеко їхати за знаннями! Враховуючи логістичні труднощі жителів Троєщини, а також відсутність перспектив по появі метро в найближчий час, керівництво МАУП вирішило піти назустріч мешканцям цього величезного району, та на базі вже відомого Коледжу відкриває ВНЗ - Деснянський інститут МАУП!

Деснянський інститут МАУП - це:

- можливість отримати вищу освіту за кваліфікаційними рівнями: бакалавр, спеціаліст, магістр за спеціальностями: облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, маркетинг, інженерія програмного забезпечення, менеджмент, економіка, право, психологія;

- навчання у зручному для вас ритмі та темпі – на денній чи заочній формі;

- сучасний рівень навчального процесу, що забезпечується через впровадження прогресивних форм організації освітнього процесу, використання сучасних інформаційних технологій та активних методів навчання;

- кваліфікований професорсько-викладацький колектив, який дозволяє готувати сучасних висококваліфікованих спеціалістів;

- участь у науково-практичних конференціях, всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт,  міжнародних виставках реклами, маркетингу, дискусійних круглих столах за участю провідних вчених, спеціалістів.

Тож якщо ви живете на Троєщині та хочете отримати якісну вищу освіту європейського рівня за українською ціною – ласкаво просимо до Деснянського інституту МАУП!

Усі деталі можна дізнатися за телефонами: (044) 548-29-46, 515-61-63!

Деснянський інститут МАУП

Вул. Миколи Закревського, 45-Б

 


 


0

Коментарі