хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Енергетичний сніданок в еко-ресторані «Батьківська хата»!

Хороший день неодмінно має починатися зі смачного та поживного сніданку. Сніданок – це чи не головний прийом їжі за день, від якого залежать наше гарне самопочуття, працездатність і, звичайно, краса. Смачні, корисні та ситні сніданки для Вас приготують в еко-ресторані «Батьківська хата».


Смакуйте: рум’яна сирна запіканка з родзинками,апетитна яєчня з домашньою ковбаскою або молочними сосисками,традиційна українська мамалига із сиром та шкварками,золотаві млинці з м’ясом,запашний житній або пшеничний хліб, із пилу, з жару, з домашнім маслом. І, нарешті, «Вівсянка, сер!», – незамінне джерело енергії та життєвої сили.


Доповнити вранішнє задоволення Ви можете, замовивши цю легендарну страву з домашнім молоком. До кожного із сніданків компліментом від закладу подають ранкові чаї на вибір – чорний, зелений, фруктовий, трав’яний.Страви з меню «Сніданки» Ви можете замовити як вранці, так і протягом усього дня.


Затишний і гармонійний інтер’єр закладів мережі дозволяє поєднувати ранкову трапезу з побаченням або діловою зустріччю, до речі, всі ресторани мають підключення до Wі-Fі.


Меню сніданків припаде до смаку тим, хто віддає перевагу різноманітності та поживності ранкових страв, піклується про своє здоров’я і не звик задовольнятися кавою з автомата і бутербродом на ходу.


Смачні страви з натуральних продуктів власного фермерського господарства, ввічливе обслуговування і розумні ціни служать гарантією того, що кожен наш гість стає постійним!
Сніданок в еко-ресторані «Батьківська хата» – є ситним і енергетично збалансованим, після нього хочеться творити і не зупинятися, сили на це точно знайдуться.


24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

http://www.facebook.com/BatkivskaHata

 

 

 

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
1

Коментарі