хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Родинний вікенд до Дня знань у еко-ресторані «Батьківська хата


День Знань – це свято особливо урочисте і хвилююче для всієї родини. Такий довгоочікуваний день для тих, хто вперше переступить поріг навчального закладу - першокласників і першокурсників, адже з нього починається незвіданий і водночас нелегкий шлях до пізнання та нових відкриттів. Вони вступають в абсолютно нове самостійне життя. Тому цей день для них має пройти особливо цікаво та незабутньо.

Еко-ресторан «Батьківська хата» щиро вітає всіх школярів, студентів та їх батьків з Днем знань та запрошує відсвяткувати цю незабутню подію усією родиною!Напередодні нового навчального року насолодіться останніми літніми днями і проведіть вихідні у домашній атмосфері родинного еко-ресторану «Батьківська хата»! Для маленьких гостей ми підготували велику розважальну програму! Дітей зустріне веселий аніматор, який із задоволенням займе малюків  цікавими іграми, караоке, конкурсами та іншими розвагами. Крім цього, малеча від душі розважиться на дитячих гірках та гойдалках.


А поки малюки грають, щасливі батьки та їх друзі можуть насолодитися смаком найкращих страв української кухні.


У меню еко-ресторану «Батьківська хата» Ви знайдете страву на будь-який смак – салат з сьомгою та сиром, холодець з молодої свинки, домашня ковбаска, короп запечений з помідорами…

Впевнені, що відпочинок у еко-ресторані «Батьківська хата» подарує вам незабутні враження та гарний настрій, позитивні емоції та заряд енергії  на весь навчальний рік.


 

Чекаємо Вас всією родиною у еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

http://www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

https://www.facebook.com/BatkivskaHata

 

0

Коментарі