Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Легкий смак літа в еко-ресторані «Батьківська хата»

У спекотні літні дні, коли температура повітря піднімається до максимуму, жирні та важкі страви поступаються місцем свіжим овочам і легким продуктам. В еко-ресторані «Батьківська хата» чудово знають, що влітку ідеальна страва – це легкий салат, який не лише «освіжить» ваш раціон, але й принесе користь організму. Спеціально для вас шеф-кухар ресторану відкриває смакову таємницю салату «Полем, полем»!


 Вам знадобиться:

Свіжі помідори  100 г

Свіжі огірки 60 г

Ріпчаста цибуля  20 г

Сметана   30 г

Сир «Фета»   10 г

Соєвий соус

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень (кріп, петрушка)

Дуже смачний та корисний салат, від якого віє літньою свіжістю. Надзвичайно легка страва, ще й заправка ніжна, калорій небагато. Певно, що жінкам особливо до вподоби, бо і ситно, і легко, і виглядає досить апетитно. Особливо приємно поєднуються свіжі помідори, огірки, цибулька та зелень. Сир додає овочам пікантності.

            Салати – одна з найчастіших страв, які замовляють у ресторанах. Іноді беруть салати на власний розсуд, а іноді і довіряють шеф-кухарю, який навіть найвідоміший і найпоширеніший салат здатний зробити по-своєму особливим. Якщо у Вас немає часу приготувати салат «Полем, полем» власними руками, скуштувати його ви можете, приїхавши всією родиною до еко-ресторану «Батьківська хата».

Літні шедеври чекають на Вас і Ваших друзів!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

0

Коментарі