«Дунайська «селёдка» в еко-ресторані «Батьківська хата»!
- 25.03.13, 12:43
До меню еко-ресторану «Батьківська хата» запливла небачена знижка на фірмову страву від Михайла Поплавського – «Дунайську «селёдку» власного посолу»! Пропонуємо Вам спробувати смаковитий оселедець у маринованій цибулі (знижка 20%)!
Легендарним «дунайським оселедцем» не натішаться рибалки та мешканці містечка Вилкове, що на Одещині. Раніше вилківчани основний вилов засолювали, а бочки розвозили по всій Європі. Нині для європейців «Дунайка» – небачений делікатес. Її завжди їли лише «обрані» – самі жителі Вилкового та кремлівські чиновники. До інших міст вона потрапляла за радянських часів, виключно, як презент для номенклатури. Еко-ресторан «Батьківська хата» пропонує спробувати легендарний оселедець усім бажаючим!
Вам обов’язково сподобається «Дунайка»! Смак цього оселедця –незрівнянний. Кожна страва з нього має особливий аромат. Його відмінність – незвичайна соковитість і жирність. Втім, описувати кулінарні особливості дунайського оселедця настільки ж безглуздо, як розповідати про чаруючий спів Лучано Паваротті. «Дунайку власного посолу» треба скуштувати один раз і бажання повторити це задоволення вас ніколи не залишить.
Крім цього, «Дунайка» ще й надзвичайно корисна! Особливо для діабетиків та вагітних.
А ще дунайський оселедець незрівнянний, як вишукана закуска до чарки холодної «хреновухи».
У кожного господаря є свій особливий спосіб засолу. Але так, як це роблять у мережі еко-ресторанів «Батьківська хата»… М-м-м-м…Ви заслуговуєте на цю насолоду!
Ловіть момент! Відчуйте неповторний та унікальний смак елітної риби в еко-ресторані «Батьківська хата»!
Бронювання столиків: (044) 592 15 35, (067) 401 38 58, (24 км. автобану Київ-Одеса, 15хв. транспортом від станції метро «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі)
0
Коментарі