хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

«Дунайська «селёдка» в еко-ресторані «Батьківська хата»!

  • 25.03.13, 12:43


До меню еко-ресторану «Батьківська хата» запливла небачена знижка на фірмову страву від Михайла Поплавського – «Дунайську «селёдку» власного посолу»! Пропонуємо Вам спробувати смаковитий оселедець у маринованій цибулі (знижка 20%)! 

Легендарним «дунайським оселедцем» не натішаться рибалки та мешканці містечка Вилкове, що на Одещині. Раніше вилківчани основний вилов засолювали, а бочки розвозили по всій Європі. Нині  для європейців «Дунайка» – небачений делікатес. Її завжди їли  лише «обрані» – самі жителі Вилкового та кремлівські чиновники. До інших міст вона потрапляла за радянських часів, виключно, як презент для номенклатури. Еко-ресторан «Батьківська хата» пропонує спробувати легендарний оселедець усім бажаючим!

Вам обов’язково сподобається «Дунайка»! Смак цього оселедця –незрівнянний. Кожна страва з нього має особливий аромат. Його відмінність – незвичайна соковитість і жирність. Втім, описувати кулінарні особливості дунайського оселедця настільки ж безглуздо, як розповідати про чаруючий спів Лучано Паваротті. «Дунайку власного посолу» треба скуштувати один раз і  бажання повторити це задоволення вас ніколи не залишить.

Крім цього, «Дунайка» ще й надзвичайно корисна! Особливо для діабетиків та вагітних.

А ще дунайський оселедець незрівнянний, як вишукана закуска до чарки  холодної «хреновухи». 

У кожного господаря  є свій особливий спосіб засолу. Але так, як це роблять у мережі еко-ресторанів  «Батьківська хата»… М-м-м-м…Ви заслуговуєте на цю насолоду!

Ловіть момент! Відчуйте неповторний та унікальний смак елітної риби в еко-ресторані «Батьківська хата»! 
Бронювання  столиків: (044) 592 15 35, (067) 401 38 58, (24 км. автобану Київ-Одеса, 15хв. транспортом  від станції метро «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі)  
0

Коментарі