Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Еко-ресторан «Батьківська хата»!

Широку і багату Масляну відгуляли в еко-ресторані «Батьківська хата»!



Увесь тиждень із танцями, співами, млинцями та варениками гості еко-ресторану «Батьківська хата» гучно й весело проводжали холодну зиму та зустрічали прихід квітучої весни!

Упродовж Масляного тижня гості ласували найсмачнішими запашними та рум’яними млинцями з різноманітними начинками, приготованими за старовинними рецептами з відбірних сортів борошна, просто «з пилу, з жару» та аж 50-ма видами вареників із домашньою сметанкою! 

На всіх, хто завітав до ресторану, чекали традиційні народні гуляння із піснями, танцями та хороводами! А веселив людей всесвітньовідомий фольклорний ансамбль "Кралиця", виступ якого подарував справжній феєрверк емоцій!

Окрема святкова програма в еко-ресторані «Батьківська хата» чекала на дітей. Маленькі гості із задоволенням взяли участь у кулінарному майстер-класі, де змогли не лише побачити, як млинці правильно випікати, але й самостійно спробували їх приготувати. Першими дегустаторами цих шедеврів були, звичайно, батьки, які гідно оцінили дитячі кулінарні здібності. 

Крім цього, ведучі свята організували для маленьких гостей конкурси та забави з цікавими призами і приємними сюрпризами! Несподіваною і смачною винагородою для малечі стало безкоштовне пригощання солодкими млинцями з улюбленими фруктовими начинками. Завершилося свято традиційним хороводом. 


«Масляна, Масляна, яка ж ти мала - якби ж тебе сім неділь, а посту одна!»

0

Коментарі