Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

В еко-ресторані Батьківська хата чарівних пані вітали зі святом

  • 11.03.13, 15:00
Незабутнє свято для милих панночок  влаштував еко-ресторан «Батьківська хата»! З нагоди 8 березня в ресторані відбулася яскрава шоу-програма  «Для  Вас, кохані!» .

На прекрасну половину людства цього святкового дня чекало багато приємних сюрпризів! Чарівних, ніжних, загадкових пані з Міжнародним жіночим днем вітали справжні чоловіки! Вони не переставали дарувати найтепліші  та найніжніші слова впродовж усього вечора! Кожен чоловік, присутній у залі, оригінально освідчувався у коханні  –  віршами, прозою, піснями і навіть танцями. 

Крім смачних страв та напоїв, гості насолоджувалися незабутніми музичними виступами! Щирі зізнання в коханні  лунали від Анатолія  Матвійчука, Михайла Поплавського, Петра Чорного. 

А неординарний танець «Чоловіче танго» заінтригував усіх гостей свята. Весняного настрою вечору додали мелодії драйвового  гурту баяністів-акордеоністів  «Рвані міхи».

У ресторані панувала атмосфера квітучої  весни та кохання!  Святковий інтер'єр, романтична музика, приємні сюрпризи. Також  усі винуватиці свята отримали  комплімент від власника ресторану Михайла Поплавського - вишуканий десерт і шампанське. Турбота й увага оточували коханих пані ввесь вечір!
Свято видалося веселим і запальним.


Нагадуємо, що з 11 по 17 березня  на Вас чекає смачний «Масляний тиждень» із запашними та рум’яними млинцями, 50 видами  вареників  і традиційними  народними  гуляннями!

Відчуйте смак українських традицій в еко-ресторані «Батьківська хата!»

Бронювання столиків: 
(044) 592 15 35
(067) 401 38 58 
0

Коментарі