хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Екскурсіі по Києву

Київ є одним із найстародавніших міст Європи. Офіційний вік Києва 1531 рік (станом на 2013 рік), а за неофіційними даними Києву може бути близько двох тисяч років. Столиця України щоденно притягує до себе десятки тисяч туристів. Тури в Київ дуже популярні в першу чергу серед європейських туристів.

В Києві знаходиться величезна кількість пам’яток, дві з яких включено до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це Софійський собор і Києво-Печерська лавра. Найбільш популярний варіант знайомства з одним із найкрасивіших міст Європи це оглядова пішохідна екскурсія по стародавньому серцю Києва, звідки більше десяти сторіч назад починалась історія Києва і Київської Русі.

Крім об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО кожен поважаючий себе турист просто зобов’язаний відвідати наступні місця: Андріївський узвіз і Андріївську церкву, Пейзажну алею, Київські гори, музей архітектури і побуту під відкритим небом Пирогів, центральну вулицю Хрещатик з Майданом Незалежності. Особливої уваги заслуговує метрополітен Києва, який є найглибшим та одним із найкрасивіших в Європі. Наприклад, станція столичного метрополітену «Арсенальна» розташована на глибині близько 200 метрів!       

0

Коментарі