хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Правильно вибираємо якісний одяг для дитини

  • 29.12.14, 00:19



Одяг для дітей - це продукція повсякденного використання, що користується високим попитом серед населення і її якість має бути на належному високому рівні. Контроль над продукцією такого роду зобов'язані здійснювати державні структури,різні товариства і т. п. Але ці структури і організації не завжди можуть простежити за потоками товару і на ринках з'являються речі дуже низької якості. З цієї статті ви дізнаєтеся, як вибрати якісний та зручний одяг для своєї дитини.

 

Дитячий одяг, який ви хочете купити дитині, повинен бути виготовлений тільки з натуральних матеріалів екологічно чистих і безпечних для вашої дитини. Шкіра дитини раннього віку дуже чутлива і вона повинна постійно дихати через тканину. Бавовняні тканини відмінно пропускають повітря (дихає), і у малюків, які носять одяг з бавовни не буде виникати попрілостей, висипання і подразнення на тілі. У протилежному випадку, якщо одяг виготовлений з синтетичних матеріалів, то у дитини можуть виникнути різні шкіряні захворювання, з'явиться вірогідність зниження імунітету, малюк стане неспокійним і буде погано спати. Хіба ми цього хочемо? Одяг для дітей віком старше одного року повинен відповідати високим вимогам, так як малюки активні і постійно перебувають у русі. Тканини з натуральних матеріалів допомагають дитині не перегрітися і підтримують природний теплообмін.

 

При виборі одягу для маляти, важливо враховувати грамотність в плані її створення: вікову категорію, наприклад, маєчки або костюмчики і зручність їх використання. Зазвичай одяг для дітей віком до 1 року виготовляється за технологією зовнішнього шва. Технологія зовнішнього шва дуже зручна, а ось внутрішні шви можуть дратувати ніжну шкіру дитини або навіть її травмувати. Сучасний одяг для новонароджених дітей, призначений, на відміну від одежинки попередніх поколінь, зручним кроєм. Приміром, крій конвертом істотно полегшує одягання та роздягання дитини після прогулянки. Найкраще дітям до 3 років не купувати одяг з різними намистинками, стразами і т. п. Діти цього віку люблять все помацати і затягнути в ротик, вони можуть непомітно відірвати аксесуар і проковтнути його, а це дуже небезпечно!

 

Вибираючи одяг дитині переконайтеся, що вона ідеально підходить йому за розміром. Тому що одяг малого розміру буде здавлювати тіло і кровообіг дитини може бути порушено, а коли річ велика, то він може в ній заплутатись і ні до чого хорошого це не призведе. Колір повсякденного одягу, як для хлопчиків, так і дівчаток може бути обраний на ваш розсуд, але стежте за тим, щоб фарба, використана для фарбування тканини, була якісною. Перевірити якість фарби досить просто. Змочіть серветку і проведіть нею по одязі, якщо на серветці не залишилося слідів фарби, тоді все в порядку, але пофарбована серветка - це тривожний сигнал і ні в якому разі не купуйте таку річ. При виборі та купівлі одягу для своєї дитини рекомендується понюхати одяг і в свою чергу вона не повинна виділяти стороннього запаху. Яскравий одяг, безумовно, може опинитися в гардеробі вашої дитини, але спати він буде краще в одязі та постільній білизні постільного тону, так як яскраві кольори збуджують малюка на дію, а часом при тривалому використанні дратують його несформовану психіку і призводять до порушення сну!

0

Коментарі