Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про майбутні вибори і ПР

  • 04.09.12, 17:10

Щож... Довго думав чи писати, бо побоююсь підставити людей, якщо хтось не тей це прочитає, але буду намагатись помаксимуму писати так, щоб нікого не згадувати конкретно.

Одна людина працює будемо називати так "освіта, медицина, сфера послуг чи щось подібне", тобто при фінансуванні з бюджету. Є найголовнійший начальник, наприклад на "місто, область" котрому прямо в лоб сказали - "Або ти переходиш до ПР, або ми знаходимо і ставимо на твоє місце більш лояльну, до цієї партії людину".

Також сусід працює в горисполкомі, також на певній посаді. Розповідає, що повально всім такі умови ставлять, що жах.

Резонне питання, що з таким підходом, як пройдуть ці вибори ? Камери тут покажуть нібито "чесні вибори", бо ж вже все буде вирішино на корню... Більш того, по області збирають схожими методами так би мовити "прихильників ПР" ! Ксерокопії паспортів, та інд.кодів.

Це все і так можливо відомо, але якось ніколи не торкалось мене, моїх друзів, знайомих, родичів на стільки впритул. Багато читав в інтернеті, трохи по телебаченню дивився, схоже розповідали родичі зі сходу, але щоб ось так, на стільки близько, якось у мене в життя такого не було. Якщо вже моя дружина, котра зазвичай спокійно на все реагує, питає - "Що ж то далі буде ?"

Взагалі, що до вище описаного маю що писати більше і більш детальних подробицях, котрі реально шокують, але ж з подробицями побоююсь нашкодити людям, "знайомим, друзям, родичам".


P.S.: Я взагалі не можу зрозуміти тих людей, котрі власне зі своєї волі будуть голосувати за цю партію!!!

0

Коментарі