Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Ще один цікавий сайт криворіжжя. + корисний

Кожне місто світу, великий мегаполіс або маленький райцентр, має ряд місць, які роблять життя його мешканців та гостей простіше і приємніше. І просто корисних місць. Судіть самі, вкожному місті є такі місця як магазини,поштові відділення, ресторани, кафе,клуби, точки громадського харчування,салони стільникового зв'язку. Якщо ви приїжджий, який опинився в місті увідрядженні на декілька днів, чи є у вас час, щоб витрачати його на пошуки необхідних магазинів чи кафе? Ні. Сучасна людина в першу чергу піде в мережу Інтернет вивчати пропозиції. Так що гість, більшість місцевих жителів теж з радістю скористаються допомогою Інтернету у виборі того чи іншого магазину або кафе, адже все в голові невтримаєш!

Дуже зручно, коли вся інформація подібного роду зібрана в одному місці. Розглянемо на прикладі порталу salemania.com.ua, на якому зосереджена вся інформація про все, що можна купити, з'їсти і де можна повеселитися в прекрасному місті Кривий Ріг. Півгодини проведених на сайті зроблять вас справжнім старожилом міста, знаючим всі торгові центри, Магазини КривогоРогу, клуби, дискотеки, навіть Інтернет-магазини! Більш того, там же є актуальна інформація по всіх знижкам у місті, унікальний дисконт-клуб, можливість купити онлайн товари або послуги. Таким сервісом зможе похвалитися не кожен столичний портал!

Особливу увагу насайті приділено створенню зручного та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу. Всі заклади, товари, послуги та знижки відмінно і зрозуміло структуровані в розділи та підрозділи, що робить навігацію по них вкрай приємною. Всього в два кліка з головної сторінки можна потрапити в будь-які Інтернет магазини КривогоРогу, та отримати всю необхідну інформацію з актуальних пропозицій і знижок.

Портал є посередником між покупцями і продавцями, оперативно надаючи інформацію по всіх акціях та знижках, які тільки є в місті Кривий Ріг. А це вкрай вигідно всім, як покупцям,які заощаджують гроші, так і продавцям,які отримують додаткових клієнтів. Починайте свій день з побіжного перегляду сайту, авось да і заробите! Адже всі знають, що заощадив - значить, заробив!
10

Коментарі

анонім

113.12.12, 00:56

    214.12.12, 21:22

      315.12.12, 12:07

      все було б добре, якби про нас не збирали інформацію, ... а то цікаво виходить, дзвоню в інет магазин ІТбокс і хочу заказати іграшки внукам на Миколая, а про мене там усе вже знають ... - слів немає !!!

        416.12.12, 01:40Відповідь на 3 від Aмaзонка*

        все було б добре, якби про нас не збирали інформацію, ... а то цікаво виходить, дзвоню в інет магазин ІТбокс і хочу заказати іграшки внукам на Миколая, а про мене там усе вже знають ... - слів немає !!!Ого. Ні, це не ми))

          517.12.12, 11:05Відповідь на 4 від Хитрий жук

          а хто ??? може МІ-5, а може ЦРУ з с-мою "Ешелон"

            анонім

            618.12.12, 18:48Відповідь на 5 від Aмaзонка*

            А це ви самі Залишаєте свою інфо. в інших магазинах, а ті передають 3-м особам.