хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Щоб не було пізно...

  • 30.08.14, 11:22
Курча, Порошенко почне думати чи нє? Сцуко наші сили на сході в складному становищі, але як офіційно заявляють "керованому". Яка складне становище може бути "керованим"? І курча, ким воно "кероване"? Зробив Порошенко ставку на АТО, не спрацювало. Тож треба йти далі, а не лізти як баран на ворота, які не відкриваються. Йоп твою...
Виступає групенфюрер Царьов і заявляє, що треба Маріуполь і Одесу, бо курча то вихід до моря і там є зернові ресурси. А якшо врахувати шо то чмо рупор Хуйлостану то приблизно трохи щось він видав нам якоїсь інформації. Панятно одне треба війська і воєнний стан. Нах ті вибори на три погибелі.
Хуйло так обнагліло шо для нього вже і Казахстан не країна. Пхається куди попало.Ніхто нічого зробити не може. ЄС "стурбовані", НАТО кажуть шо допоможуть, кажуть довго впринципі...і тіко Канада шото нам надсилає.
На нас напали, а ми законопроекти вносимо про скасування внеблокового статусу і поки їх розглянуть може нам і не кранти... Воєнний стан би дав нам можливість заявити що на нас напав агресор, а АТО то як внутрішні розборки з сеператистами. От які то нафіг внутрішні розборки? Шо ся діє?
Весь світ кричить шо в нас війна, а ми курча товчимо про АТО. Пора називати все своїми іменами - в нас ВІЙНА. Окрім того хз нафіг в нас тримають купу мусарів в РВ які по п'ятеро охороняють одного обезсиленого чувака в кайданках? Чого ті відморожені дядечки не на війні? Воно ше радіє, що дехто з українців не вміє користуватися зброєю. От воно вміє - його і на передову.
Важко сказати чого наш уряд такий пасивний і недолугий.
Незнаю як кому, але я краще вмру стоячи ніж на колінах. Їх Майдан не підштовхнув до самоусвідомлення і патріотизму, оскільки він для них був мабуть виключноспособом досягнення своїх політичних цілей.
Це печально, насправді.
0

Коментарі