Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Страшний сон Яценюка чи друге покоління Тимошенко

  • 24.10.13, 12:14
Страшний сон Яценюка чи друге покоління Тимошенко

На момент виборів донька Тимошенко формально задовольнятиме усі критерії, які виcуває українське законодавство до кандидатів на таку виборчу посаду.

Не за горами 2015 рік – рік виборів, рік поворотних подій в українській політиці.

Ключова інтрига полягає не в тому, хто переможе, а в тому – хто піде. Як показують останні події, опозиціонери не можуть домовитись навіть про кількість кандидатів, а не те що про взаємну підтримку.

Лист Тимошенко до партнерів - не бути Кличку Президентом!

Шоком для усіх стане новий гравець на політичний арені.

Вітайте! Євгенія Тимошенко! Спадковість та династичність притаманна багатьом політичним елітам, однак, у даному випадку спадковість змушена.

Навіть за умови звільнення Юлія Тимошенко просто не зможе формально задовольнити критерії виборчого закону. Ясна річ, спрямовувати свою енергію та сили для підтримки будь-кого з опозиційних кандидатів для неї не є виходом. І не лише з огляду на психологічні особливості, а банально з розрахунку на досвід.

Опозиційні керманичі проти звільнення Юлі!

Юлія Володимирівна ще довго не зможе пробачити Арсенію Петровичу загарбання «Батьківщини». Та й які надії він виправдає, якщо перед підписанням Асоціації з ЄС вона вже не потребуватиме його допомоги на звільнення.

На момент виборів донька Тимошенко формально задовольнятиме усі критерії, у т.ч. віковий, які вимагає українське законодавство до кандидатів на таку виборчу посаду.

Як тебе звати, Юлія Тимошенко?

На додачу вона буде задовольняти ще й ряд електоральних критеріїв, а саме: молода жінка, можливо вже мати, спадковий політичний гравець, якісна закордонна освіта, одним словом тільки з урахуванням цих рис та допомоги харизматичної матері вона посуне на узбіччя Яценюка та Кличка, які на даний час свою електоральну підтримку знаходять саме у молодих та амбітних прозахідних кар’єристів.

Вийшовши на політичну арену, Євгенія Тимошенко автоматичне збере під своє крило усіх маминих прихильників, які розбіглись по різним партіям після її політичної паузи.

Такий сценарій є не просто дуже вірогідним, подейкують, що Юлія Володимирівна вже попередньо визначилась з ним.

7

Коментарі