хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Опозиційні керманичі проти звільнення Юлі!

  • 24.10.13, 11:30

Опозиційні керманичі проти звільнення Юлі!

Саме такий висновок лунав парламентськими коридорами по закінченні засідання погоджувальної ради, основним питанням якого було обговорення можливого звільнення та проходження лікування за кордоном Ю. Тимошенко.

Не зважаючи на гостроту необхідність негайного вирішення зазначеного питання (виходячи з публічних заяв опозиції), на день засідання погоджувальної ради жодної компромісної схеми опозиційними лідерами не запропоновано. Єдиним зареєстрованим у Раді проектом залишається підготовлена позафракційним  Сергієм Міщенком компіляція законодавчих норм країн ЄС.

Бездіяльність опозиції, тем не менше, з лихвою компенсується публічними зверненнями та гучними заявами. Арсен Яценюк, використовуючи футбольну термінологію, апелює до монопольного права Президента України щодо вирішення «питання Тимошенко». Забудькуватість пана Яценюка щодо своїх же попередніх висловлювань на кшталт «демократичне врегулювання» та «верховенство права» навряд ґрунтується на його правовій недосвідченості. Розцінити намагання Яценюка перекласти відповідальність на Президента у прийнятті рішення поза правових підстав можна лише відсутністю особистої зацікавленості лідера Політради «Батьківщини» у помилуванні Тимошенко.  Пан Яценюк добре розуміє, що повернення Юлі у політичну гру викине  його  на «лаву запасних».

Приблизно таке ж саме походження політичної  млявості за «питанням Тимошенко» і у інших опозиційних лідерів: Віталя Кличка та Олега Тягнибока. «Юля повертається» для всіх трьох  означатиме  політичну кончину.

Ось і не поспішають опозиційні лідери хапатись за олівці, реєструвати проекти та «вирішувати питання»! Обмежуються «переводом стрілок» або просто – відмовчуванням! Звісно, хто ж рубатиме «сук, якому сидіти»?

http://takrit.org/post/64839673869

8

Коментарі