хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Gr@f

попередня
наступна

Заздрість.

- Заздрість - релігія пересічних людей. Вона їх утішає, вона відповідає на тривоги, які народжуються в них усередині, й у кінцевому підсумку розкладає їм душу й дозволяє їм виправдати свою нікчемність та свою жадібність до такої міри, що ці риси здаються їм чеснотами, і вони переконують себе в тому, що двері до неба розчиняться лише перед такими нещасливцями, як вони, котрі йдуть через життя, не залишаючи по собі ніякого сліду, й думають тільки про те, щоб завдати прикрості іншим людям, щоб принизити, а як буде можливість, то й знищити тих, хто самим фактом свого існування і буття свідчать про убогість їхнього духу та розуму, про їхнє бояглузиве ставлення до життя. Блаженний той, на кого гавкають кретини, бо його душа ніколи не належатиме їм.

- Амінь, - погодився дон Басиліо. - Якби ви не народились багатієм, ви могли б стати священником. Або революціонером. Такій проповіді міг би позаздрити і єпископ.

"Ігри янгола", Карлос Руїс Сафон

3

Коментарі

18.06.11, 02:34

    28.06.11, 02:42


    Хоть и не совсем согласен , мне видятся люди пытающиеся оскорбить других , под другим ракурсом . В них есть то , чем они пытаются оскорбить , иначе бы они не знали это то и они ненавидят это то, до такой степени , что гнев мешает им здраво боротся со своими пороками .
    А так , вуаля и кажется ты такой не один и становится легче .

      38.06.11, 08:05


      Ох і не люблю я таких людей

        анонім

        48.06.11, 23:39

        заєдрість буває біла і чорна

          59.06.11, 02:14Відповідь на 3 від Oll@


          Ох і не люблю я таких людей
          Ви їм завидуєте? ))

            69.06.11, 18:44Відповідь на 4 від анонім

            заєдрість буває біла і чорнаЗгоден! А ще добавлю що заздрість,(або жаба) це типова риса характеру нашого народу,так би мовити,частина його єства.

              анонім

              713.06.11, 02:09Відповідь на 6 від Чубинський

              заєдрість буває біла і чорнаЗгоден! А ще добавлю що заздрість,(або жаба) це типова риса характеру нашого народу,так би мовити,частина його єства.Ну... не варто узагальнювати. До речі, який народ Ви мали на увазі?