Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Вбивство в центрі дніпра

  • 24.04.21, 19:24
В центрі Дніпра невідомий громадянин скоїв вбивство 42-річного чоловіка – Анара Мамедова. Кому відомо місце знаходження, особу, мотив вбивці, прохання повідомити за номером «102»!
В центрі Дніпра о 14.42 на пл. Соборна напроти кафе «Артист» в Соборному районі виникла стрілянина, в результаті якої було скоєно вбивство.

Невідомий чоловік, худорлявої статури, одягнений у темну куртку с капюшоном та світлі штани, з пістолету скоїв декілька пострілів в водія автомобіля «Тойота Лендкрузер» чорного кольору, д.з. АЕ1111ТТ . Після цього водій вискочив з автомобіля, перебіг через дорогу на трамвайні путі, де отримавши поранення впав. В цей час невідомий підбіг до потерпілого, здійснив ще декілька пострілів в його бік, після чого з місця події втік у бік вул. Урицького.

Слід зазначити, що під час озброєного нападу в автомобілі знаходилася неповнолітня дитина.

Попереднім оглядом автомобіля потерпілого виявлено декілька отворів в стеклі, характерних для пострілів зі зброї.

З метою розшуку озброєного злочинця о 15.00 по м. Дніпро введено в дію поліцейську операцію «Сирена».


Слідчим відділенням ВП № 5 (Соборне) Дніпровського районного управління поліції за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України з додатковою відміткою «очевидне вбивство».

За непідтвердженою інформацією, напад може мати відношення до розподілу сфери впливу в діяльності шахрайських колл-центрів. Як ми раніше писали, діяльність зазначених закладів розквітає на території Дніпропетровської області.

В регіоні все більше з’являється шахрайських колл-центрів, процвітає продаж наркотиків. Виникає гостре питання, щодо компетентності та відповідності займаній посаді начальника кримінальної поліції Дніпропетровської області Бухінника Сергія Анатолійовича.

ДЕТАЛЬНІШЕ (ВІДЕО) https://com1.org.ua/vbyvstvo-v-tsentri-dnipra/
1

Коментарі