хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Обвинувачені по справі метро у Дніпрі

  • 12.04.21, 15:34
Обвинувачені по справі метро у Дніпрі
Обвинувачені по справі будівництва метро у Дніпрі, яке призвело до просідання фундаменту гуртожитка (Башаран Уфук та Андрій Ліпьошкін) постануть перед судом.
Дуже часто особи, які вчинили той чи інший злочини сподіваються уникнути покарання або звести його до мінімуму. Втім в умовах, коли прокуратура, яка представляє обвинувачення в суді, активно працює та здійснює процесуальне керівництво злодіям нема на що сподіватися. Обвинувачені по справі будівництва метро у Дніпрі – Башаран Уфук та Андрій Ліпьошкін дуже б хотіли звести до мінімуму своє покарання. Вони мають понести відповідальність за фактом просідання фундаменту гуртожитку НТУ «Дніпровська політехніка» та іншими епізодами.

На даний час доказова база зібрана в повному обсязі, досудове слідство завершено, обвинувальні акти скеровано до суду.
В кримінальних провадженнях, якими займається обласна прокуратура, фігурують Башаран Уфук та Андрій Ліпьошкін. Перший – директор «Представництва Лімак Іншаат Санаї Ве Тіджарет Анонім Шіркеті» (ЄДРПОУ 26511979). Саме ця компанія займається будівництвом метрополітену у Дніпрі. Нагадаємо, що гілку від залізничного вокзалу до станції «Музейна» обіцяли відкрити вже у 2021 році. Втім кожен дніпрянин знає, що цього року будівництво метро не завершать.

Башарана Уфука звинувачують по двох епізодах. Перший – це просідання фундаменту другого гуртожитку НТУ «Дніпровська політехніка». Будівля гуртожитку знаходиться на перехресті проспектів Яворницького та Гагаріна. Башарану Уфуку інкримінують ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки. За такі дії громадянина Туреччини можуть позбавити волі на строк до п’яти років. Також Башарану Уфуку інкримінують ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України – підроблення документів для отримання компанією «Лімак» ліцензії ДАБІ.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні № 12020040030001933, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 26.10.2020 скеровано до суду.
0

Коментарі