хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Недопуск громадян до води

  • 12.04.21, 15:03
Недопуск громадян до води
На місці водної станції в Дніпрі на Набережній Перемоги з’явився елітний триповерховий будинок – недопуск громадян до води, берега річки.
Через приватну будівлю, що за Палацом дітей та юнацтва на Набережній Перемоги, 5Л стався недопуск громадян до води. Власники ховаються за великим парканом і пропускають за нього лише автомобілі преміальних марок. Телефонні номери, які розміщенні на вікні охорони і на які треба телефонувати щоб пройти на територію, не дають можливості потрапити до річки Дніпро. З вами поспілкуються, втім відкривати паркан ніхто не стане. Хоча Земельний та Водний кодекс України забороняють обмеження доступу до води. Так у межах прибережних захисних смуг забезпечується безперешкодний та безоплатний доступ громадян до берегів річок для загального водокористування. Виключення, куди громадян не допускають складають: санітарно-захисні зони; гідротехнічні споруди; об’єкти підвищеної небезпеки; пансіонати, об’єкти реабілітації, спорту, санаторії та інші лікувально-оздоровчі заклади, дитячі оздоровчі табори, що мають відповідні передбачені законом документи на споруди та провадження відповідної діяльності; об’єкти природно-заповідного фонду, об’єкти культурної спадщини.

В усіх інших випадках громадяни мають право безперешкодно потрапляти до річок та озер. Більш того, за недопуск громадян до водойм українське законодавство передбачає покарання: від штрафу, до припинення права користування земельними ділянками прибережних захисних смуг.

Рішення Виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради № 881 від 18.03.2004 «Про затвердження акту державної технічної комісії про прийняття в експлуатацію водної станції по вул. Набережна Перемоги, 5Л»

Згідно інформації, яку ми отримали в Дніпровській міській раді, на вулиці Набережна Перемоги, 5л, замість елітного будинку повинна розташовуватись водна станція.
0

Коментарі