Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

yats

попередня
наступна

Обережно, ксенофоби!

Хотів назвати це КСЕНОФОБІЄЮ, проте, якщо вірити "вікі" це "Ксенофобія від грецьких слів (ксенос), що означає "чужинець", "незнайомець", та (фобос), що означає "страх", — це 1) хворобливий стан, що виявляється у нав'язливому страху стосовно чужинців чи просто чогось незнайомого, чужоземного.[1] 2) Страх перед чужоземцями та ненависть до них.[2] 3) У науковій фантастиці ксенофобія - це страх перед інопланетянами." Але ми на своєї Землі! ми не чужинці, а навпаки, де які течії є чужинцями до нас! (хто не зрозумів - маю на увазі, що по відношенню до нас, не можливо використовувати цей термін. Тобто християн, які бояться нас, не можна назвати ксенофобами, а от чужинцями їх назвати можна)

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

Стаття 11.

Держава сприяє консолідації та розвиткові української нації, її історичної свідомості, традицій і культури, а також розвиткові етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності всіх корінних народів і національних менши н України.

Стаття 24.

Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Стаття 35.

Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і риту альні обряди, вести релігійну діяльність. Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров’я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа ѕ від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова.Ніхто не може бути увільнений від своїх обов'язків перед державою або відмовитися від виконання законів за мотивами релігійних переконань. У разі якщо виконання військового обов'язку суперечить релігійним переконанням громадянина, виконання цього обов 'язку має бути замінене  альтернативною (невійськовою) службою.


ПРОТОІРЕЙ ЗАГРАВСЯ                        Сила[info]a_ingwarвересня 22-е, 15:27


Протоірей Сергій Ткачук із Києва у себе на блозі відверто зазіхає на українські закони і на Українську Конституцію. Він забув, що Україна - світська держава і всі релігії рівні у своїх правах. Ось, що він пише:Що я побачив - ідола на горі, що біля руїн Десятинного Храму відновленоі біля нього вже відбуваються шаманські дійства.... !Сьогодні Патріарх Філарет збирав духовенство Київської єпархії УПЦ КП з приводу святкування Покрови у Києві.Окрім організаційних питань було обговорено і питання Київського ідола.Прийнято попереднє рішення, що ми на Покрову після молебня на Софіївській площі, який розпочнеться о 14.00. Хресною Ходою пройдемо до ідола і його зкинемо з кручі......
А ТИМЧАСОМ:ФОРМУЄТЬСЯ "ПЕРУНОВА СОТНЯ", ВАРТА, ЯКА БУДЕ ОХОРОНЯТИ ДЕННО І НІЧНО, НА СЬОГОДНІ, МИСТЕЦЬКИЙ ВИТВІР ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОГО ЗМІСТУ (МАЛУ ПАРКОВУ ФОРМУ) ВІД ДИКУНСЬКИХ НАПАДІВ ЗЛОВМИСНИКІВ.

ДОБРОВОЛЬЦІВ ПРОСИМО ЗГОЛОШУВАТИСЯ ДО СЛАВОМИРА:ТЕЛ.
  80979658460              
  80952849339              
  80963728818              
  80639913308
1

Коментарі

Гість: Путенг

122.09.09, 22:31

первый. а всем пох