Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

царські щедроти.

  • 06.11.14, 20:56
06 листопада 2014, Київ 20:53
  Путін дав армії 800 мільярдів, щоб почати війну – Нємцов

Борис НємцовБорис Нємцов

02.11.2014

Президент Росії Володимир Путін збільшив військові витрати на 800 мільярдів і хоче війни.

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив російський опозиціонер Борис Нємцов.

«Навіщо Росії визнавати вибори в ДНР і ЛНР, якщо вони проходять не за законом, ухваленим у Раді, а значить – прямо суперечать Мінським угодам? Під цими угодами стоїть, до речі, підпис Зурабова – представника Путіна. Визнають – отримають нові санкції, подальше падіння рубля та послаблення економіки. Єдине пояснення таким діям – це свідома ескалація конфлікту і використання ДНР і ЛНР для подальшої війни», – зазначив він.

«Це логічно – Путін збільшив військові витрати на 800 млрд і хоче війни», – додав Нємцов.

Зачем России признавать выборы в ДНР и ЛНР, если они проходят не по закону принятому в Раде, а значит впрямую противоречат Минским соглашениям?
Под этими соглашениями стоит, кстати, подпись Зурабова- представителя Путина.

Признают- получат новые санкции, дальнейшее падение рубля и ослабление экономики..
Единственное объяснение таким действиям, кроме того, что они там все в Кремле свихнулись- это сознательная эскалация конфликта и использование ДНР и ЛНР для дальнейшей войны....

Як відомо, раніше в МЗС РФ заявили, що визнають результати «виборів» у «ЛНР» і «ДНР». У свою чергу, світове співтовариство, представники США та Євросоюз закликали Росію не визнавати «вибори», проведені терористами.


2

Коментарі

17.11.14, 04:19

Ну, особисто я в цьому не сумніваюся, Путін не відступить. Всі оті перемовини - то так, час потягнути і все. Тим більш останні новини - Росія не хоче більше щось там ще домовлятися , нащо їй - тому скоро має щось бути, на жаль. Дуже жаль хлопців наших... помирає цвіт нації, молоді й здорові, їм би ще жити та жити, працювати і народжувати дітей... ех...