хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Злодії з київстару

Моє звернення до "київстару"
- 19:59 Добрий день. Хочу підключити пакет без інтернету. Я інвалід 1 група, пересуваюсь на візку вже 26 років , сиджу вдома і ніколи не користуюся інтернетом на телефоні. Як мені це зробити ?

кс - 22:58 Добрий вечір, Олександр ! 
Враховуючи сучасні потреби більшості абонентів, зараз всі тарифи передбачають наявність Мб. Тариф з мінімальною абонплатою та мінімум трафіку для Інтернету (без Інтернету немає тарифів зараз) називається "Безлім Розмови". Його вартість 55 грн на 28 днів. Його умови можете подивитися тут https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/prepaid/unlimtalks - Олена

- 23:03 ви "злодії в законі", мені прикро, що у мене немає альтернативи, щоб від'єднатись від вас ... а тариф не на 30 днів, а лише на 28 - то взагалі могли запровадити лише підлі люди.
#київстар #злолдії #монополія #олігархи #кучма #пінчук

кс - 23:20 Шкода, що у Вас склалась така думка про роботу нашої компанії. Нарахування пакета послуг на чітко визначену кількість днів (28 днів) для абонентів передоплати - поширена в більшості країн світу норма і вже довгий час практикується і іншими мобільними операторами в Україні.

- 23:23 ну тоді ви можете стати тут новаторами ... і запровадити абонплату на 26 днів, а то і 25 ... і вже тоді інші оператори будуть вас мавпувати. 
У мене звичайний телефон, і я НІКОЛИ не користувався і НІКОЛИ не буду користуватись інтернетом ... але плачу вам, злодіям за цю "послугу"

кс - Підлаштуватись під потреби кожного абонента окремо у нас немає технічної можливості, бо у нас близько 26 млн абонентів. Мі створюємо лінійку тарифів, серед яких треба обирати той, який буде підходити саме Вам.

23:40 - ну звісно ж ... ви дбаєте про свої прибутки, а не про мене, - я ВАШИМ інтернетом НЕ КОРИСТУЮСЬ ... але за ВАШ інтернет маю ВАМ ПЛАТИТИ.
сумно ... коли обкрадають людей з особливими потребами

кс - Олександре, мені дійсно шкода, що склалась така думка.

23:58 Пані Олено, то не думка така у мене склалась, а така реалія - ви примусово забираєте гроші за "послугу", якою я не користуюсь
от що б Ви сказали, якби в супермаркеті на касі з Вас взяли ще +10 грн за те, що Ви заходили в супермаркет ?

Далі розмому київстар припинив одноосібно ... :(
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
P.S.
Київстар створений під колишнього зятя Кучми, щоб не пустити американську компанію. На сьогодні контролюється рузькими ...

0

Коментарі