хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Щербаня замовили Р.Ахметов та В.Янукович !!!



До вбивства депутата Євгена Щербаня безпосередньо причетні теперішній бізнесмен Рінат Ахметов і президент України Віктор Янукович. Про це заявив екс-адвокат Вадима Болотських, котрий засуджений  за вбивство Щербаня,  адвокат Дмитро Поїзд.

«Рината Ахметова і Віктора Януковича треба допитати», - «…Я, будучи в Генпрокуратурі, бачив, як прокурори навіть говорити боялися про допит Рината Ахметова і Віктора Януковича», - сказав адвокат.
«Вони ж знали всіх цих людей і брали безпосередню участь у замовленні  цього вбивства. Наскільки мені відомо, Ахметов був  скарбником в тій групі вбивць, а Віктор Янукович був ватажком однієї з банд, яка має безпосереднє відношення до виконання вбивства. Пояснення цьому просте -  вони стрімко пішли вгору ? Звідки вони взяли стартовий капітал?  Відповідь теж проста:  адже саме вони і володіють майном Є.Щербаня », - додав він.



Крім того, адвокат Дмитро Поїзд розповів, що Болотських ніколи не співпрацював ні з Юлією Тимошенко, ні з Павлом Лазаренком. Він співпрацював з Віктором Януковичем і Рінатом Ахметовим.

«Ні з Тимошенко, ні з Лазаренком Болотських ніколи не зустрічався, ніколи їх не бачив. Не вів він з ними жодних переговорів щодо отримання зброї або грошей. Гроші він отримав від людей з групи Євгена Кушніра, яка підпорядковувалася Віктору Януковичу », - сказав адвокат.

«Слідство і не намагалося з'ясувати, хто був замовником вбивства, бо ж саме Пшонка і Кузьмін теж мають безпосереднє відношення до цього резонансного вбивства.  Адже це ясно за мотивами вбивства: замовниками був Рінат Ахметов і Віктор Янукович,  а  прикривали  їх  Пшонка і Кузьмін. В основному  по справі  доводили, хто вбив Щербаня – це влаштовувало усіх. Ось Болотських під тортурами і сказав, що вбивав він », - згадує адвокат Дмитро Поїзд.



«Позиція Болотських була така, що він втікши з Росії,  прийшов на бідну Україну допомагати займатися рекетом, так сказати знищувати олігархів. Болотських не вважав себе  бандитом, а вважав себе  ідейним Робін Гудом. Він говорив, що Щербань - олігарх, тому і шкодить народу. Його треба вбити. І він погодився на пропозицію Віктора Януковича і Рината Ахметова  це зробити за 50 тис.доларов », - додав адвокат.

П.С.: навесні 2003 року Апеляційний суд Луганської області засудив громадянина Росії Вадима Болотських до довічного ув'язнення за вбивство Євгена Щербаня.

42

Коментарі

124.01.13, 10:41

Хватит ПОЛИТИКИ...!!!

Достало!!! Не нужно мне здесь на сайте совать ПОЛИТИКУ...!!! Хватит...!!!!

    224.01.13, 10:42Відповідь на 1 від Giyan

    якщо ви не цікавитесь політикою, то бандити-політики зацікавляться вами

      анонім

      324.01.13, 12:23

      Так це ніколи і таємницею то не було -- хто замовив Брагіна і Щербання. Та і яка таємниця, якщо усе перейшло Ахмєткі з Хамом. Так само, як і майно більше ніж 200 бізнесменів, які були вбиті за час "губернаторства" Овоща в Донецьку.

        424.01.13, 12:34Відповідь на 1 від Giyan

        Хватит ПОЛИТИКИ...!!!
        Достало!!! Не нужно мне здесь на сайте совать ПОЛИТИКУ...!!! Хватит...!!!!
        Почти Анек в тему - из школьного сочинения:
        "А в темноте над барханами одиноко сверкал ГЛАЗ ВОПИЮЩЕГО В ПУСТЫНЕ..."
        ---
        Заходите на мой блог - там политики чу-чуть поменьше...
        Но все равно она есть, ибо см. коммент-2, который я поддерживаю!

          524.01.13, 12:37Відповідь на 1 від Giyan

          "прокурори навіть говорити боялися про допит Рината Ахметова і Віктора Януковича"
          Ну, за Ахметку они боялись зря... - а вот Витюня невзначай может ТАКОГО ЛЯПНУТЬ СДУРУ...

            624.01.13, 12:54Відповідь на 3 від анонім

            Ось за ці ВБИВСТВА прошу детальніше - бажано дати замітку у блозі !!! Адже ніхто нічого не знає !!!

              анонім

              724.01.13, 12:59Відповідь на 6 від НиколайВторой

              Ось за ці ВБИВСТВА прошу детальніше - бажано дати замітку у блозі !!! Адже ніхто нічого не знає !!!Як ніхто не знає? Мені видавалося загальновідомий факт -- за час, коли Овощ був головою адміністрації, на Донбасі зникло більше 200 бізнеменів. "Випадково" майно усіх перейшло Ахмєткі і Хаму. В 2004-му ми купу газет з цією інформацією розповсюдили.

                824.01.13, 13:03Відповідь на 7 від анонім

                Все, що було в Інеті по цій темі ЗНИЩЕНО бандитською владою - бо вона особисто причетна до цих вбивств !!! Тому я й прошу УСІХ хто має скопійовані матеріали, по цих убивствах, скоїних Баньдюковичем і Ринатом Ахметовим - надати ще раз ці матеріали в Інтернет !!!

                  анонім

                  924.01.13, 13:08Відповідь на 8 від НиколайВторой

                  Все, що було в Інеті по цій темі ЗНИЩЕНО бандитською владою - бо вона особисто причетна до цих вбивств !!! Тому я й прошу УСІХ хто має скопійовані матеріали, по цих убивствах, скоїних Баньдюковичем і Ринатом Ахметовим - надати ще раз ці матеріали в Інтернет !!!Це треба до донечан звертатися -- у них швидше можна щось знайти.

                    1024.01.13, 13:13Відповідь на 9 від анонім

                    Во !!! Це правильна відповідь !!!

                    Звертаюся до УСІХ користувачів !!! Враховуючи те, що бандитська влада знищила з Інтернету усі матеріали, що стосуться масових вбивст бізнесменів в Донецькій області Віктором Януковичем і Ринатом Ахметовим, прошу усіх, хто має скопійовані матеріали по цих справах, розміщувати їх у своїх замітках блогів !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна