хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Поведінка проти агресора

  • 10.07.13, 09:42


Вашій увазі пропонуються 12 основних правил поведінки в нестандартних ситуаціях з агресивно налаштованою людиною.

1. Завжди вважайте свого супротивника озброєним.

2. Якщо ви вирішили атакувати, не розмовляйте, бийте першим.

3. Якщо розмовляти довелося - тримайте дистанцію (витягнута рука). В іншому випадку зреагувати на укол ножем досить складно.

4. Слідкуйте за руками противника. У ситуаціях, коли рука заводиться за спину, під одяг, руки схрещуються в зап'ястях, противник нахиляється вправо або вліво негайно атакуйте, або робіть крок назад. Якщо ви будете в нетверезому стані, вас заріжуть як барана, тому що ви просто не побачите ножа, а якщо побачите, то не зможете зреагувати на удар.

5. Якщо ви будете перебувати в стані гніву - це те ж саме, що ви будете п'яним. У цьому стані, як показує практика, у бійця притупляється відчуття небезпеки і навіть, якщо він бачить ніж, він реагує на ситуацію неадекватно, або ніяк не реагує. Коли ви перебуваєте в цьому стані, вас може зарізати навіть 13-річна дитина.

6. Завжди добивайте противника до кінця. Поки він дихає, не повертайтеся до нього спиною. Якщо супротивник живий, він небезпечний.

7. Після інциденту відразу ж йдіть з місця бою (не можна також збиратися групою в найближчих околицях). Виходьте з квадрата можливого оточення. Пам'ятайте, противник завжди готовий завдати удару у відповідь.

8. Намагайтеся одягатися непримітно, зливайтеся з натовпом. Через 3 секунди після бою ви повинні загубитися серед людей, що проходять і роззяв.

9. Відпрацьовуючи злочинця, залишайте по можливості кілька людей для прикриття. Противник може бути не один. Удар ножем може завдати вам у спину абсолютно «стороння людина».

10. Завжди будьте ввічливі і привітні. Агресія повинна з'являтися тільки у фазі удару, а ваша зовнішність і жестикуляція повинні розташовувати до себе ймовірного противника і викликати позитивні почуття з боку перехожих і міліції.

11. Зупиняючи тікає злочинця, намагайтеся або відключити його ЦНС (центральну нервову систему), або захоплювати руки. При перехоплювання частин або елементів одягу, або спробах зачепитися за ногу, ви ризикуєте отримати удар ножем.

12. Завжди носіть з собою ніж (з дозволом - господарський, шкірозйомних). У разі загрози вашому житті бийте першим, не роздумуючи. Ваше життя і здоров'я дорожче будь-яких грошей. Для отримання навичок роботи з холодною зброєю за першої можливості записуйтеся до школи ножового бою.

13. Ніколи не повертайтеся до супротивника спиною і не біжіть від нього! Бо на спині очей немає, і ви ніколи не побачите дій противника, що збільшує його шанси на перемогу.

14. Провокація нападу - вже напад! Якщо ви знаходитеся в суспільному місці, можете зробити, наприклад, так: схопити противника за руку і заволати: "так залиште ж мені спокій!". 99% випадків він струхнет і сховається.

15. Ніколи не послабляйте удар. Бийте сильно, до кінця. У більшості випадків це спричинить миттєву смерть.

16. Не бійтеся вбити! У вас є право на се дію, бо перед вами не людина, але ВОРОГ!

17. Носіть з собою кілька ножів. Не завжди є можливість дістати ніж звідти, куди ви його сунули.
Тому треба носити ножі на поясі, на грудях (невелику Спайдерко, наприклад), у зовнішній кишені сумки, під піджаком ... 

18. Слідкуйте за своєю зброєю. Воно завжди має бути чисто, справно і заточене, тобто, в повній бойовій готовності.

19. Завжди будьте готові розлучитися з ножем. Після того, як ніж випробує чиюсь кров, найкраще від нього позбавитися.

20. Купуючи ніж, вибирайте такий, щоб піхви були, як можна зручніше - для моментального вилучення ножа в потрібний момент.

Доповнення до пункту 16:

Ніколи не можна думати про те, що загрожує за вбивство! Від страху перед в'язницею опускаються руки, а цього допускати не можна.

Якщо, не дай Боже, когось спіймають і звинуватять у злочині, то:
1) є шанс для подальшої боротьби; 

2) йде піар нашого правого діла, як би цинічно це не звучало, що дуже корисно;

3) у в'язниці більше шансів вижити, ніж повстати з мертвих у морзі.

Ми не маємо права гинути!

Ми не маємо права прийняти смерть від чорножопої суки, яка потім плюне в обличчя вбитому русичу.

У нас немає такого права!

Тому: ... покласти на всі страхи перед зоною і т. п.; все - заради виживання і нашої Перемоги.
3

Коментарі

111.07.13, 08:00

    216.07.13, 21:58