хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Petrivna

попередня
наступна

Для нареченої

  • 07.02.12, 19:45
Ви  - наречена !? Вітаємо!!! Уявляєте себе у весільній сукні?
О! Ви  - божественна!!!Без сумніву, про Вас саме так повинен говорити так кожен.А для цього... Для цього ще так багато треба зробити.Насамперед, продумати до дрібничок свій образ. А далі організувати засоби втілення цих ідей.Обираємо :- плаття (а також накидки, болеро, шубки, муфти...)- аксесуари (прикраси, рукавички, браслети, панчішки, підв"язки, торбинка, парфуми, віяло, парасолька...)
- взуття
- зачіска
- квіти.Але не все одразу. Інакше самі собі надовго зіпсуєте настрій і розчаруєтесь. Візьміть свій "Щоденник нареченої" і почніть планування.З чого почнемо? З вибору сукні.Перегляньте журнали, каталоги, сторінки в Інтернеті, де є фото суконь для щасливих наречених. Уявіть себе в них. Далі варто спланувати візити до салонів весільного одягу. А тут... наберіться терпіння. (Не забудьте взяти з собою туфельки на підборах тої висоти та білизну, в яких ви плануєте бути на своєму весіллі!!!)Ідіть не самі, а з особою, що рада вашому майбутньому заміжжю, щира і має добрий смак:)
Найкраще розпочинати подорож салонами з такого, де персонал спокійний, привітний і терпеливий :) Вони раді вас бачити, відповідають спокійно, уважні до вашої присутності.Не поспішаючи перегляньте запропоновані вам наряди.Ті, що категорично вам не подобаються, відхиляйте одразу. Але обов"язково прислухайтесь до рекомендацій консультанта - він знає особливості крою і посадки кожної сукні. Дрібні деталі, кольорова гама - це наразі вторинне.Головне, зрозуміти, що вам насправді дужееееееееее пасує! Приміряйте різні моделі, щоб остаточно визначитись з фасоном.Розглядайте усе спокійно, з насолодою. Фотографуйтесь у сукнях, які вам до вподоби, і робіть поміточки (салон, сукня-фасон, ціна продажу/прокату і т.п.) у своєму записничку. Можете собі водночас записувати, які аксесуари до сукні пасували б.Не поспішайте з "ОК., беру!" , не залишайте завдатку у ту ж мить (хоча часто у салонах висувають різні аргументи, щоб отримати від вас ці кошти). Якщо ви мешкаєте у великому місті з мільйоном весільних салонів, виберіть для "дрес-експедиції" максимум 8 салонів різного цінового та рейтингового рівня.
А ще пам"ятайте: якщо ви визначились, яка сукня стане вашою у день Х, заборонено схуднути чи поправитись більше, ніж на 500 грам. Кожен зайвий чи загублений кілограм - це приблизно 1см ;) об"єму
0

Коментарі