хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Обираємо стиль весілля

  • 21.12.11, 13:03
Чому саме з цього пропоную нареченим та їх найближчим родичам розпочинати підготовку до весілля?
Усе дуже просто. Щоб до чогось прийти, треба собі уявити , до чого саме йти.
Сказати :"Наше весілля буде веселе і гарне!" - цього замало.
На сімейній раді прийдіть до спільної думки, щодо стилю. Чого хочеться Вам і що Ви можете запропонувати своїм гостям? Чи збігаються Ваші смаки зі смаками тих людей, яким Ви розішлете запрошення? Чи подбавши про гарний настрій інших, Ви будете задоволені?
Поставтесь до цього дуже серйозно.
Це може бути весілля відповідно до традицій Вашої національності чи прийнятих обрядів. Або в стилі ретро чи з казковим сюжетом. А може щось дуже-дуже-предуже романтичне? Пригодницьке? А може, це буде "волошкове весілля" чи "солов"їне"? 
Відходячи від обраної теми, Ви буде добирати зал, меню, ведучого, музичний супровід, одяг................. (Список усього-усього-усього я запропоную Вам в інших заміточках ).
Ви здивуєтесь, але весілля четвертої доньки  у тому ж залі , де гуляли весілля трьох її старших сестер :) може бути таки-и-и-и-им гарним і оригінальним, що гості сприймуть усе за чисту монетку. Просто, обравши стиль свого весілля, Ви будете далі вигадувати, готувати щось оригінальне і незабутнє. Не так, як у всіх!!!
Зараз часто обговорюють телепередачу "Чотири весілля". У кожній з програм  - фрагменти забав чотирьох пар. Кожна з них готує щось цікаве та вражаюче (на їх думку). Але, повірте, усе це шоу на камеру. 
Чи ось інша телепрограма - "Весільні битви". Тут усе за молодят вирішують мами. Комусь це імпонує. Але, як на мене, наречені - не маріонетки, це їх один з найщасливіших днів!!! І коли за них зараз усе вирішують батьки, то чи дадуть можливість потім пожити самостійно?
Не піддавайтесь бажанню скопіювати побачене. Ви набагато оригінальніші!!! Точно-точно!!!
Зустрінемось!
Будьте щасливі разом!!!
1

Коментарі

Гість: KLin

121.12.11, 14:07

нихера не придумывали и всё удалось как нельзя лучше
радовались даже тамада с оператором )

    221.12.11, 14:52Відповідь на 1 від Гість: KLin

    Дуже тішусь, що Ваше весілля було якнайкращим. Особливо тішить, що кожен з Ваших гостей (тамада і оператор в тім числі). Значить, Ви гарно до свого свята готувались! Я бажаю Вам щастя !!! Нехай на Вашому золотому весіллі буде так само гарно і весело!

      Гість: KLin

      321.12.11, 15:04Відповідь на 2 від Petrivna

      Дуже тішусь, що Ваше весілля було якнайкращим. Особливо тішить, що кожен з Ваших гостей (тамада і оператор в тім числі). Значить, Ви гарно до свого свята готувались! Я бажаю Вам щастя !!! Нехай на Вашому золотому весіллі буде так само гарно і весело!да никто и не готовился особо - импровизация и настоящие эмоции
      многие мне говорили что я комик по жизни - на фотографиях и видео это было видно

        421.12.11, 17:41

        Найкраща імпровізація - це наперед приготована імпровізація
        Мій досвід у підготовці та проведенні весіль підказує , що готуючись до свого весілля, Ви не брали першого, що під руку потрапив, тамаду, не вибрали забігайлівку на розі вулиць, квіти з клумби, костюм з секонд-хенду...
        І хочете сказати, що не визначались у стилі весілля?
        Буду Вас своїм клієнтам ставити у приклад, з Вашого дозволу