хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Фітнес ,танець, йога.. ( З життя..)

  • 30.11.15, 10:36
Вже декілька років моє життя пов'язане з певними сферами, такими як спорт , танець та йога..Так от, хочу сказати декілька слів, які являються результатом того, що я маю на сьогодні :) Сприймайте як забажаєте :) 

#Трішки про спорт/фітнес) Всі хто займається, пам'ятайте, Ваші старання не даремні і все це потрібно , в першу чергу, нам. Якщо цінуєш себе - цінуватимеш і своє тіло, здоров'я, душевний стан, життя. Адже так приємно бути в гармонії і йти до неї, покращувати самопочуття, прагнути досягти чогось більшого і , досягнувши, пишатись результатом. Важливо поважати своє тіло і наповнювати його лише корисними продуктами харчування . Інакше ні про яку повагу до себе не йтиме і річ.. Мотивація з'являється після першого результату та коли все це входить в приємну звичку - самовдосконалення стає не важким, воно навпаки дає насолоду процесом. Важко лиш на початку, коли лінь щось намагається зробити , нестача сили волі теж заважає , та не ускладнюйте..Все можна покрашити, розвинути..і т.д. В першу чергу заважає зміна зони комфорту, точніше вихід з неї ,але і це поправимо - діло часу :)Повторюсь. Якщо Ви любите істинно себе, то робитимете все просто заради себе. НЕ тому що так треба, а тому що це нормально :) Мають велику роль звички та самоналаштування. Змінивши звички і налаштувавшись вірно Ви отримаєте навіть більше ніж очікуєте. Важливе також прийняття. Себе такими , якими Ви є . І звісно віра, що все ВЖЕ вийшло :)Поставте собі ЦІЛЬ , без ніяких "Але". :) Успіху всім, хто вже відкрив для себе спорт ( в будь яких його проявах , а на сьогодні їх достатньо) , полюбив все , що робить або тим, хто тільки починає. Дії дають результат.. Бездія залишає все як є. Вибір за Вами . Тож дійте! :) 

#Щодо танцювальної сфери, звісно важливі теж старання і бажання чогось навчитись, відчути , досягти .. Та тут окреме життя.. Поєднання багатьох речей .Важлива любов до музики , відчуття ритму, проживання мелодії в русі, мотивацією виступає також результат , але Найбільше - процес!! Звісно певні стилі танцю також допомагають підтримувати себе в хорошій фізичній формі, та тут акцент не лише на покращення танцювальної техніки, а і на відчуття танцю..! 

#Йога... Звісно це окрема тема. У багатьох людей різні погляди для чого вона все ж потрібна. Одні займаються просто , для галочки, бо це модно, дехто для розтяжки. Скільки людей -стільки поглядів.. Скажу коротко .. Йога дисциплінує наш розум. Показує МОМЕНТ. В цьому шалено-прекрасному світі вона є порятунком так як домомагає тримати свідомість в чистоті і не залежати від зовнішніх чинників, а це водночас дає усвідомлення правильних цінностей життя. Наша свідомість та підсвідомість взагалі цікава штука :) Контролюючи їх ми звільняємось від рамок суспільства і багато чого іншого , що заважає щастю..Щодо здоров'я -йога дає силу, гнучкість, покращує дихальну систему, серцево судинну, зміцнює Дух, існує оберегом від багатьох хвороб. Тут на любителів..Та мені здається духовність - це те, що необхідне зараз усім - пробудження і гармонія. Йога відкриває до цього шлях. 

Ну і наостанок :) Скоро зима, не бійтесь захворіти, бо все збувається чого боїмось! Так що налаштовуєтесь на міцне здоров'я ! :) Всім МИР :)Особливо тим, хто дочитає це до кінця :)))😋😌

1

Останні статті

Коментарі

Гість: LUBIMAJЯ

11.12.15, 05:30

Наша свідомість та підсвідомість взагалі цікава штука Контролюючи їх ми звільняємось від рамок суспільства і багато чого іншого , що заважає щастю.

    21.12.15, 10:47Відповідь на 1 від Гість: LUBIMAJЯ

    саме так)