хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Ловіть момент.

  • 03.06.15, 12:01
Про що ми думаємо "зараз" ? 
Про те, що було..чи буде, що потрібно зробити чи що ми боїмося не встигнути.. А життя завжди "Зараз", завжди..
Звільніть думки, відпустіть..нехай летять як птахи над морем..далеко за обрій.
Де ми? Чи там, де маємо бути ? Бути присутнім в місці, де знаходишся, присутнім повністю, не обмежуючи себе зайвим.
Я хочу говорити це кожному..Ловіть життя..Кожен крок, вдих, відчуття, емоцію і Ваше серце оживе..Чуттєвість до цього світу, і Ви почуватиметесь вільними..Тому що вже там, де маєте бути. 
Кожна дія, зроблена без зайвих думок, має найпотужнішу енергію, коли Ви проживаєте все, що робите- Ви розкриваєтесь на рівні Бога..
Залишити необхідні думки, лиш хороші, та не впадати в крайнощі, думаючи про те, що є зайвим. Не крадіть свій час..Цінуйте час. Виберіть те, що важливо і , моментами, навіть це просто відпускайте, відчуваючи..
Немає сенсу тривожитись за щось, все йде правильно. Довіряте життю, тій силі що веде всіх нас, дещо вищій за все, вищій неба..наймудрішій.
І Ви побачите все...найпростішу істину, що зовут життям, до якої йдуть роками і не завжди доходять..Ви побачите головне. Затримайте подих..бо це все, що є.. .


3

Останні статті

Коментарі

Гість: Agatodemon

15.06.15, 23:42

Ви розкриваєтесь на рівні Бога........і стаєте ВІДПОВІДАЛЬНИМ хозяїном своєї долі. Але з власного досвіду - не має сенсу говорити це кожному, ібо слухають, але не чують. Є сенс розвивати себе і свої безкраї можливості до такої міри, щоб всі, хто попадався нам на нашому шляху - розумів і відчував це без слів. Хочеш змінити світ - почни з себе . Вищий пілотаж - змінювати все . ні на що не впливаючи окрім себе .

    26.06.15, 06:42Відповідь на 1 від Гість: Agatodemon

    згодна щодо "слухають , але не чують" та все ж, можливо хтось і почує..згодна зі всім написаним Вами.Дякую за теплий відгук!

      Гість: Agatodemon

      36.06.15, 11:32Відповідь на 2 від sarah gellar

      Ти не зміниш нікого крім себе,
      Це пусті намагання , мій друже,
      Це не варте ні крихти й не треба,
      Зміни вірні - в тобі, серце скаже.