хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дєльний совєт.

  • 17.03.15, 21:54
Щоб пришвидшити позитивні зрушення в нашій країні, потрібно реалізувати одну, надзвичайно безхитросну, дешево і легко реалізуєму технологічно, вєщь.
 В даному випадку стосуєму до одної сфери життя суспільства, наразі дуже актуальної, а особливо в зв*язку із  "воскресінням"  путіна із "небуття" і паралельною концентрацією терористів і військової техніки на сході. Але цей безхитросний принцип можна легко "маштабіровать" на будь-які інші сфери.
  Отож:
Влаштувати лотерею, тобто переможців визначає комп*ютерна програма по принципу випадкових чисел.  В лотереї приймають участь абсолютно всі громадяни України без єдиного виключення і гендерної різниці старше 18 років, навіть, наприклад, посли які в даний час знаходяться на роботі в інших країнах, і розуміється президент з сім*єю, олігархи і їх сім*ї, генерали і їх сім*ї - ну і так далі... , принцип зрозумілий...
 На кого вкаже комп*ютер, той відправляється в зону АТО, на фронт, на війну, на самісіньку передову - зрозуміло, після відповідної перепідготовки...

 Ідея тут полягає в тому, щоб віднайти дієвий засіб - універсальний еліксир, який був би здатний виліковувати навіть самих запущених олігогофренячих сліпоглухонімих байдужих подонків. 

 Передбачається швидка ротація з періодом місяць, а то і тиждень, щоб реально великий шанс "виграти в лотарею" і попасти на лінію вогню і стати мішенню, діччю, гарматним м*ясом для пекельного вогню з градів, смерчів і іного важкого озброєння масового ураження, щоб можливість стати куском обгорілого м*яса з вивороченними кишками стала близькою й невідворотною реальністю, "вєсомою, грубою, зрімою" для практично кожного дорослого жителя України, щоб війна перестала бути "чужою", щоб кров перестала бути "чужою", щоб біль перестала бути "чужою". Ситуація загрози втрати, як власного життя, так і життя дорогих і близьких людей.  І це єдиний шанс, щоб у чєловєков прочистились мозги, серця і душі, ібо нікогда іще в історії до олігогофренів нічого ніколи не доходило ніяк по іншому, окрім як через власну жопу.  І можу завірити, що усі військові, тилові, економічні, політичні і т.д. проблеми в країні почалися б вирішуватись надзвичайно швидко і ефективно.

  Утопія з розряду "коли усі дурні стануть розумними".

  І напослєдок, ccыль (для общєго развітія): http://snob.ru/selected/entry/89505
2

Коментарі

117.03.15, 22:04

а чого старше 18 років? Маленьких дітей тоже можно. їх можно обв"язувати тротилом і підкідати у колисках ворогу. Треба і їх рахувати обов"язково. Всім так всім.

    217.03.15, 22:23Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

    Iнтернетних суржикодрочерних задрочiв подiлити на сотнi(якраз зо двi таких дебiлiв й э) й у цю лотерею й хай почнуть першими.
    Принаймi вiд цих прокацапських гнид користi мало,а шкоди дофiга.

    може хоч кацапи перебьють.

      317.03.15, 22:40Відповідь на 2 від Лъйошкин_Кот

      Iнтернетних суржикодрочерних задрочiв подiлити на сотнi(якраз зо двi таких дебiлiв й э) й у цю лотерею й хай почнуть першими.
      Принаймi вiд цих прокацапських гнид користi мало,а шкоди дофiга.

      може хоч кацапи перебьють.
      як ви легко розпоряджаєтесь чужими життями. Прям вєршитель судєб.

        417.03.15, 22:52Відповідь на 3 від DimedrolЫЧ

        в нас й так лайна достобiса,заразом й вiдчистимо суспiльство!