хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Інформаційне повідомлення

  • 18.10.11, 20:43


Оргкомітету по створенню Громадянського руху
«За Народовладдя!»


15 жовтня в Києві пройшло дев'яте засідання Ради Оргкомітету по створенню Громадянського руху "За Народовладдя!".

До порядку денного засідання були внесені наступні питання:

1. Про склад Оргкомітету.
2. Про суспільно-політичну ситуацію в країні (Інф. Виданов Д.В.).
3. Про організацію акцій, заходів щодо недопущення прийняття Верховною Радою антиконституційного закону про вибори народних депутатів України (Інф. Баулін П.Б.).
4. Про проведення науково-практичної конференції на тему народовладдя (Інф. Зобов М.І.).
5. Про організацію всеукраїнського творчого процесу по виробленню соціального ідеалу України (Інф. Єрьоменко В.М.).
6. Про проведення акцій, заходів щодо недопущення продажу земель сільськогосподарського значення. (Інф. Остапчук В.Ф.).
7. Різне.

1. Про склад Оргкомітету.

Напередодні засідання подали заяви з проханням прийняти до складу Оргкомітету:

1. Мартиненко
Віталій Іванович Народний Парламент України
2. Петриченко
Петро Миколайович Національна конфедерація профспілок України (НКПУ), генеральний секретар
3. Шульга
Світлана Григорівна Дніпропетровська обласна спілка громадських об'єднань «Асоціація "ХІД"»

Прийнято рішення кооптувати до складу Оргкомітету Мартиненко В.І., Петриченко П.М., Шульгу С.Г.

2. Про суспільно-політичну ситуацію в країні.

З інформацією про найбільш знакові суспільно-політичні події минулого тижня ознайомив Д.В. Виданов. Доповнили його своїми виступами О.М. Ананченко, В.Ф. Остапчук, М.І. Зобов, П.Б. Баулін, В.М. Єрьоменко. Особлива увага була приділена виголошенню вироку Ю.Тимошенко, круглому столу політичних партій щодо закону про вибори народних депутатів України, Всеукраїнському форуму громадянського суспільства за участю громадських організацій «Спільна справа», «Ніхто окрім нас», Громадянського руху «Вільний простір» та інших об’єднань громадян.

Зважаючи на той факт, що всі минулі події пов'язані з боротьбою за владу і ініціацією відповідних рухів, прийнято рішення провести консультації (переговори) з їх лідерами на предмет координації дій. Для проведення консультацій Рада Оргкомітету своїм рішенням створила та наділила відповідними повноваженнями три групи парламентарів:

Група Суб'єкти переговорів
1. Виданов Д.В. – відповідальний Ананченко О.М.
Шульга С.Г. Ніхто крім нас (НКН) Спільна справа Вільний простір, Асамблея ГО МСБУ
Організатори соціального форуму «Солідарність ради конституційних прав»

2.Єрьоменко В.М. – відповідальний Бичихін В.М. (за згодою) Виданов Д.В. Партії, лідери яких прийняли участь у круглому столі «Чи матиме народ право обирати?» 23.06.11

3.Шевченко О.В. – відповідальний Коваленко В.О. Представники інтернет спільноти, задіяні в вищеозначених процесах

Про результати переговорів і консультацій з відповідними суб’єктами, керівники груп мають доповісти в суботу 22 жовтня.

3. Про організацію акцій, заходів щодо недопущення прийняття Верховною Радою антиконституційного закону про вибори народних депутатів України.

З інформацією з даного питання виступив П.Б. Баулін, представивши увазі колег проект плану Заходів щодо реалізації позиції Оргкомітету ГР «За Народовладдя!» щодо нового Закону про вибори народних депутатів України.

В ході обговорення плану було запропоновано визнати виконаним п. 3 про проведення круглого столу на тему Закону про вибори народних депутатів України, зважаючи на активну участь представників Оргкомітету в круглому столі на аналогічну тему, що пройшов у середу 12 жовтня за участю лідерів партій. За підсумками обговорення план був схвалений в цілому з врахуванням даної пропозиції і з внесенням наступних доповнень і змін:

• Відповідальність за виконання п.4 "Організація пікетування Верховної Ради в день розгляду Закону про вибори" покласти на Єрьоменко В.Н., Бичихіна В.Н. (за згодою), Симоненко І.В., Бауліна П.Б.

• Доповнити в план п.5 "Підготовка Звернення до журналістів" (Відп. Ананченко О.М., Зобов М.І., Силантьєв І.В.), змінивши при цьому нумерацію наявного пункту на №6.

• Призначити Ананченко О.В. відповідальним за виконання п.6 "Звернення Оргкомітету до Шустера, Кисельова, Кулікова і на Українське радіо з тим, щоб вони запросили представників Оргкомітету ГР «За Народовладдя!» на публічну дискусію щодо нового Закону про вибори".

4. Про проведення науково-практичної конференції на тему народовладдя.

З інформацією з даного питання виступив розробник відповідних пропозицій М.І. Зобов.

За підсумками обговорення прийнято рішення:

• Проводити захід у форматі публічних дебатів.
• Створити робочу групу по підготовці публічних дебатів у складі: Зобов М.І. (керівник групи), Чубко О.М., Єрьоменко В.М., Симоненко І.В., Баулін П.Б., Мартиненко В.І., Вітренко Н.М. (за згодою), Силантьев І.В.

5. Про організацію всеукраїнського творчого процесу по виробленню соціального ідеалу України.

З інформацією з даного питання виступив В.М. Єрьоменко, виклав своє бачення позначеної проблематики і запропонував створити відповідну робочу групу для розробки соціального ідеалу майбутньої України.
Прийнято рішення створити робочу групу по організації всеукраїнського творчого процесу вироблення соціального ідеалу України в складі: Єрьоменко В.М. (керівник групи), Мартиненко В.І., Зобов М.І., Шульга С.Г., Чубко О.М.

6. Про проведення акцій, заходів щодо недопущення продажу земель сільськогосподарського значення.

З інформацією з даного питання виступив В.Ф. Остапчук, запропонувавши своє бачення ефективного землекористування без введення інституту приватної власності на землю сільськогосподарського значення.
Прийнято рішення доручити В.Ф. Остапчуку підготувати на основі запропонованих їм матеріалів проект Звернення Оргкомітету про недопущення продажу земель сільськогосподарського значення.

7. Різне.

В завершення прийнято рішення провести чергове засідання Ради Оргкомітету в суботу, 22 жовтня, у 11.00, за попередньою адресою: вул. Анри Барбюса, 13, офіс Національної конфедерації профспілок України.
До проекту порядку денного внесені наступні питання:

1. Про результати консультацій з лідерами рухів, об'єднань громадян, партій на предмет координації дій щодо зміни системи влади в країні. (Виданов Д,, Єрьоменко В., Шевченко О.)
2. Про Звернення Оргкомітету про недопущення продажу земель сільськогосподарського значення. (Остапчук В.)
3. Про круглий стіл щодо норм прямого народовладдя. (Єрьоменко В.)
4. Про проведення акцій, заходів щодо запобігання звуженню прав громадян під приводом недопущення екстремізму. (Мартиненко В.О.)
5. Про легалізацію Громадянського руху "За Народовладдя!". (Симоненко І)

Головою засідання 22 жовтня призначено В.Ф. Остапчук, секретарем – М.І. Зобов.

Голова зборів
В.М. Єрьоменко


Секретар
М.І. Зобов


2

Коментарі

119.10.11, 18:38

ХАЙ РОСТЕ слава УКРАІНІ

    219.10.11, 19:02Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

      319.10.11, 19:49Відповідь на 2 від ьі

      все йде до того що єврожидсуд вирішить силою через нато жидюлі волю вимагати як не вбють янука то будуть жиди та іх задолизи робити тут різні біди щоб нас розірвати між москвою й нато до свята 1 грудня \першого всенародного референдуму украіни яке упа вважає набагато більшим святом ніж день 24серпня 1991року коли акт прийняло 254 депутати вру то тут голосувало майже 29 міліонів громадян і про це мовчать . а треба восени за це людям найбільше нагадать та готуватись 20 річчя цеі акціі як день розвалу ссср святкувать ! тож ..справжнім патріотам ці міліони треба совісно хоч 10 % з дітями що вже виросли підняти на унреволюцію просвітить за те що хоче бог робити до 2013року через воскреслих й смертних козаків й друзів упа http://video.i.ua/user/2689697/43486/237991/ множте наш клич

        419.10.11, 21:53

        це повіомлення означає, що формується громадянське суспільство, яке вже не буде чекати "милості" від влади! таке суспільство буде вимагати дотримуватися законів та буде карати (політичними засобами) тих хто порушує обіцянки та закони!

          519.10.11, 22:20Відповідь на 4 від sveto4ka-25

            620.10.11, 13:37

            Эффективное землепользование без института частной собственности? Мне кажется где-то такое уже было, при чём я говорю не о первобытном строе