хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

З святом Стрітення Христа +З Днями створення ОУН й МТ "Сокіл+"!

  • 03.02.16, 09:05
 cvetok angel    Слава Ісусу Христу !  Вітаємо  ми офіцери\капелани УГВР  щиро з  святом СТРІТЕННЯ вас ХРИСТИЯНИ й бажаємо  всього кращого ! http://blog.i.ua/user/4400999/1632118/ Совісно читайте й множте цю  та минулу нашу статтю про Божі чуда на Стрітення 2015року і згадайте що саме на Стрітення сатрапи антихриста Путіна хотіли зробити лжеземлетрус в Галичині \Шук в ГУГЛ "лже землетрус  ФСБ 14 лютого 2012рБ  +Путин метеорит"=Молімося й борімося за скорше СТРІТЕННЯ з ВОСКРЕСЛИМИ від неба святими й БОГОМ в УКРАІНІ та нашу над антихристом Путіним і всіма потворами зла до літа 2016 року славну ПЕРЕМОГУ ! О Боже наш русий синеокий Ісусе спаси нас вибач за все ! Хай Мати Пречиста і Божеє військо з Кобзарем всіх нас й Україну скоріше спасе  З СВЯТОМ ! http://kmoun.info/2016/02/02/istorichna-misiya-oun-do-87-richchya-stvorennya-organizatsiyi/ Єднаймо ОУН й УКРАЇНУ ! У 1929 році постає ОУН – когорта героїчних борців, які на закрутах історичного шляху не знали хитань і сумнівів, і, як міфічні титани поновлювали втрачену силу і життєву снагу через зв’язок із матір’ю-землею, так і ОУН з цілющого джерела животворної Шевченківської ідеї українського націоналізму завжди черпатиме віру в себе, у свій народ, у своє історичне призначення.

         Згадаймо сьогодні керманичів націоналістичного руху, які не важили своїми дріб’язковими, приватними справами, і, не замислюючись, як і їх славний попередник, віддавали своє життя, якщо цього вимагала справа. Це і великі організаторські потуги  Є.Коновальця, А.Мельника і С.Бандери,C.Ленкавського і Я.Лесіва та .М.Плавюка ...Памятаймо   відчайдушність Олега Ольжича \КАНДИБИ  Ярослава Стецька, Кирила Осьмака самопожертва Олени.Теліги, героїзм братів Бандери та  Романа Шухевича, Миколи Арсенича,Миколи Твердохліба\ Миколи Голодюка .. Д.Орлика, Д.Маївського, Я.Чемеринського, І.Рогача Василя Стуса   і Володимира Івасюка \ Романа  Левицького  та Сергія Дідича та  багатьох інших  героів й страдників , хто своїм життя засвідчив вірність національним ідеалам  священноі боротьби проти окупантів і зрадників Украіни. Памятаймо  що головними натхненнками священних чинів  Героів і друзів ОУН  завжди були наш Бог та Богом дані  негаснучі світочі  нашоі нескореної нації серед яких  славні князі й Гетьмани  а особливо геніальні Поети  Тарас Шевченко\КОБЗАР  та  Іван Франко\КАМЕНЯР....які мають воскреснути з небес  як головні  Генерали  УГВР ...Памятаймо і тих хто з інших націй й вір поміг і помагає поміг у національновизвольній  боротьбі  нам украінцям\християнам...

          То хіба ми можемо сказати, що ці імена сьогодні в Україні належно вшановані, і що з них нація бере приклад? Далеко ні! І навіть навпочікоподібні офіційні відзначення  ювілеїв багатьох із них аж відганяли отою набридливою формальністю і штучністю виконання пунктів указу із постійно ущипливими включеннями «мнєній інакомислящіх сторон. А хіба спостерігалася в українському середовищі якась хоча б побіжна хвиля обурення з приводу продовження вандалістичного свавілля шовіністичних сил, які чинять наругу над національною пам’яттю, плюндруючи монументи нашим національним героям?

Наше сьогодення обов’язуе до пошуку нових шляхів і напрямів роботи з розумінням насущних проблем і пошуком їх вирішення, які б відповідали духові новочасся. Сучасний націоналізм повинен позбутися отого красномовства «рятівників нації», які нібито достоту все знають і розуміють, а зробити нічого не можуть, бо і не вміють. Маємо надію, що ці ідеї знайдуть розуміння на всіх теренах України і будуть мати продовження в конкретній, самовідданій праці патріотів на благо самоствердження нашої державності, розвою Украінського Націоналістичного Руху та становлення української КОЗАЦЬКОЇ  ХРИСТИЯНСЬКОЇ Нації.  Найславнішою подією в історії ОУН  є  чудеса  яв і видінь  Преславного Христа  Бога  й Пресвятої Богородиці НАШИМ візіонерам  ОУН та  деяким  Провідникам  які всі були  ХРИСТИЯНАМИ УГКЦ  а особливо ці Божі ласки виявилися в останні роки  на явному Провіднику    УНРуху ОУН\УПА українцю   й учаснику тайноі мережі ОУН з 1979року  заприсяженому в сланім селі Загвіздя  в рік  50річчя  ДЕКАЛОГУ ОУН \УПА  прочитаного саме там що є кілька кілометрів поруч  давнього столичного міста  Галич  який також мав назви  Княгинина \Станіслава \Франківська ... вірному УГКЦ кровному родичу  славних  Героів  Украіни з роду  Бандери й Шухевичіві  нині 52річному  Борису Голодюку  який  відомий особливо галичанам   ще з 80років  як  героічний  патріот  ОУН\УПА за рішенням тайної мережі ОУН\УПА \УГВР  має досмертне право  явного очільника цих патріотичних строуктур  якими керує сам синеокий русий Христос Бог  та  Богом данеиий тайний Генерал Гетьман Украіни  Святослав Чупринка котрого в часі повернення з небес воскреслих  Героів і друзів ОУН\УПА  на віки замінить  славний Тарас  Шевченко !

На закрутах історичного шляху ОУН не знала хитань і сумнівів. Як міфічні титани поновлювали втрачену силу і життєву снагу через зв’язок з матір’ю-землею, так і ОУН з цілющого джерела животворчої ідеї українського націоналізму завжди черпатиме віру в себе, у свій народ, в своє історичне призначення. Це давало і завжди даватиме їй натхнення жертовності і пафос революційної боротьби на шляху до здійснення її остаточної мети.

..Борімося ! Поборемо !  Бог з нами був є і буде...Христос і Божа  МАТИ  дають все більше  знаків  що вже скоро з небесХРАМІВ  а не  з гробів воскреснуть  НАЙБІЛЬШПОТРІБНІ і  обрані Богом  на спасіння світу й Украіни від АНТИХРИСТА ПУТІНА та інших потвор тьми .... Про це  ГУГЛіть "Пророцтва УПА " та слідкуйте за новинами які є на ІНТЕРНЕТсторінках ЯВНОГО Провідника УНРуху ОУН\УПА  Генерала капелана УГВР  Б.Голодюка  ...Щасливо ! Разом переможемо ! СЛАВА Богу за все...Слава ОУН й нашим Героям .. Слава УКРАІНІ !
5

Коментарі

14.02.16, 08:11

    24.02.16, 10:51Відповідь на 1 від Lzarichna

    *ua_ flag*

      36.02.16, 06:52

      чекаємо на здійснення пророцтв

        415.02.16, 15:55Відповідь на 3 від Shnec

        З святом СТРІТЕННЯ вас ХРИСТИЯНИ http://blog.i.ua/user/4400999/1632118/читайте нашу статтю про Божі чуда на Стрітення 2015року і згаддайте що саме на Стрітення сатрапи антихриста Путіна хотіли зробити лжеземлетрус в Галичині \Шук в ГУГЛ "лже землетрус фсб 14 лютого +Путин метеорит"=Молімося й борімося за скорше СТРІТЕННЯ з ВОСКРЕСЛИМИ від неба святими й БОГОМ в УКРАІНІ та нашу над антихристом Путіним і всіма потворами зла до літа 2016 року славну ПЕРЕМОГУ ! О Боже наш русий синеокий Ісусе спаси нас вибач за все ! Хай Мати Пречиста і Божеє військо з Кобзарем всіх нас й Україну скоріше спасе =Щасливо ! СПАСИ БОЖЕ ВАС І НАС та нашу УКРАІНУ http://blog.i.ua/user/4400999/ Слава Богу за все https://www.youtube.com/watch?v=tQaQIHllxqo Слава Україні

          515.02.17, 08:10Відповідь на 3 від Shnec

          чекаємо на здійснення пророцтв*З святом СТРІТЕННЯ = ЧИТАЙТЕ ще БОЖІ ВІСТІ й наші докази УГІР....що пророцтваУПА від ХРИСТА мають здіснитися скоро в 2017*.РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО.... http://blog.i.ua/user/4400999/1998511/ Слава УКРАІНІ !

            615.02.17, 08:10Відповідь на 1 від Lzarichna

            *З святом СТРІТЕННЯ = ЧИТАЙТЕ ще БОЖІ ВІСТІ й наші докази УГІР....що пророцтваУПА від ХРИСТА мають здіснитися скоро в 2017*.РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО.... http://blog.i.ua/user/4400999/1998511/ Слава УКРАІНІ !