Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Слава БОГу за спасіння Парасюка з друзями УПА ! СЛАВА полеглим !

  • 25.08.14, 21:31
ВІТАЄМ - ПАРАСЮК живий  й вже в СІЧЕСЛАВІ = ОСЬ пише його сестра  на ФЕЙСБУК  близько 19 години 31серпня ! Володя живий! Разом з хлопцями проривались з оточення, але Володя отримав осколкове поранення в голову і потрапив в полон до терористів. Пробув в полоні 2 дні. Казав, що неодноразово прощався з життям, бо днрівці знали, що він був в Іловайську і шукали його. Це диво, що його просто не впізнали.
Сьогодні з хлопцями вирвались з полону і вже зараз перебувають в безпечному місці. Не знаю детально, що і як, головне, що Володя живий. Зараз ми в дорозі до Дніпропетровська.P.S. Додам від себе. Українці, Ви чудові! Дякую усім, хто всі ці дні молився разом з нами, хто підтримував і вірив, що все буде добре і Володя повернеться живим.Дякую! ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ тим хто загинув  в Іловайську  як герой АТО чи невинна жертва подій -вірим що  з небес БОГ воскресить найбільшпотрібних і побожних ! МОЛИМОСЬ ЗА ПОРАНЕНИХ І ПОЛОНЕНИХ !  МОЛИМОСЬ ЗА ПОКАЯННЯ  І ПОКАРУ НА ВОРОГІВ які  з АНтихристом ПУТІНИМ  Прагнуть окупувати нашу  БОгом дану козацьку землю ! МИ переможем ! СЛАВА УКРАІНІ !
Прошу про МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!Я - Ірина Голуб, сестра СОТНИКА МАЙДАНЦЯ Володі ПАРАСЮКА , сьогодні 25 СЕРПНЯ 2014р на прохання брата пишу з його ФЕЙСБУКсторінки.Володя в Іловайську, вони в оточенні. Обіцяна підмога не надходить. Хлопці просять підмогу, щоб вирватись з


Ось що написав мені Володя:
Іринка, ми в такій задниці. Головне зараз пережити ніч. Вчора по нас цілий день лупили, але ми йшли вперед і відбили половину міста. З запеклими боями ми взяли під контроль 50% Іловайська. В такому пеклі я ще не був. Недалеко від мене розірвалась граната з ворожого АГС, осколок попав в ногу, чудом виявилось, що в кишені був телефон і в нього попало, нога залишилась ціла. Наш батальйон - це велика сім'я, наші хлопці б'ються до кінця і ідуть першими у бій.

П.с. коли зайняли периметр, змогли забрати тіло нашого бійця, якого вбили при перших спробах штурму. Ми своїх не кидаємо.

Цілу минулу ніч по нас працювала ворожа артелерія, терористи намагались нас відтиснути, але ми втримали позиції.
Прохання до всіх, просто молитися за наших хлопців.
https://www.youtube.com/watch?v=HsVps-t8MrY  Пізніше 25 серпня  прийшло ще одне повідомлення:
Нас оточили. Не знаю, які будуть дії, але ми тримаємось до кінця. Нам потрібна підмога. А то нам тут всім кінець. Таке враження, що нас тут тупо кинули.
Володін телефон розбитий. Він не може сам нікуди додзвонитись. Я звертаюсь до усіх, хто може допомогти: Міністр оборони Гелетей, Міністр внутрішніх справ Arsen Avakov, пане Президент Петро Порошенко, надішліть хлопцям допомогу. Вони тримаються, вони не здаються, вони битимуться до кінця. Але ворог переважає кількісно і у хлопців нема важкої зброї, нема бронитехніки. Не кидайте своїх!
Опівдні  26 серпня наші  патріоти  пікетували в Киіві   МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ  З  ВИМОГОЮ НЕГАЙНОЇ ДОПОМОГИ   НАШИМ ДОБРОВОЛЬЦЯМ  МАЙДАНЦЯМ ОТОЧЕНИМ  в Іловайську ! heart angel НА ФЕЙСБУЦІ   З СТОРІНКИ ПАрасюка  знов написала його рідна сестра angel Станом на 13 год.  26серпня  2014р  ситуація в Іловайську не змінилась. Хлопці надалі перебувають в оточенні. Обіцяне підкріплення так і не надійшло. Хлопці утримують місто. Всі тримаються стійко, паніки нема. Є 200. Інформацію маю від Володимира.

В них достатньо зброї і є боєприпаси, але біда в тому, що по них весь час працює ворожа артилерія і міномети, а наші не можуть стріляти у відповідь, бо не мають важкого озброєння. Вони не просять їх витягти звідти і не збираються відступати. Просять підтримки АРТИЛЕРІЇ, щоб дати адекватну відповідь ворогу і прорвати оточення.

P.S. Просьба до всіх, хто засипає мене повідомленнями і коментарями про те, що не можна користуватись моб. зв'язком, я передала Вашу інформацю хлопцям. Але коли вони вже четверту добу під постійним вогнем, а обіцянки прислати підкріплення так і залишаються обіцянками, використовуєш будь-які методи, щоб достукатись.
Я цілодобово отримкю дзвінки з питанням, чи є якась інформація. А як я її можу інакше отримати, Божим чудом чи з пальця висмоктати?

P.P.S. Мій брат - людина хоробра і стійка. Можливо помилковим було оприлюднювати нашу особисту переписку і написати все більш виважено, але навідміну від Володимира в мене не такі залізні нерви. Тому прошу вибачення за вчорашні емоції. Це моя відповідь Семену Семенченку в якого склались помилкові враження стосовно настроїв в Іловайську.

А тепер додам від себе. Шановні керівники військових штабів, радники міністрів, політики і всі решта, хто сидить в Києві, Дніпрі чи Львові в комфортних кабінетах і глаголить про те, що не слід сіяти паніку. Ніхто не панікує, але поки вас не копнеш, ви нічого не робите. Вже стало традицією, що ви починаєте приймати якісь міри лише тоді, коли починається шум в соцмережах. Легко зберігати спокій, коли приїжджаєш в зону АТО тільки для того, щоб зробити собі фото для Фейсбуку. А ви поїдьте і посидьте декілька днів в окопах із солдатами, а тоді поговоримо про спокій і паніку.
Складається враження, що в Україні простий народ воює, а влада сидить на іншій планеті і собі спокійно за всім спостерігає. Ви повинні вести народ за собою, а не народ постійно повинен вас штовхати.

Давайте, міністре оборони, генерали-штабісти, та всі їхні численні радники, сідайте на бтри та танки і покажіть своїм прикладом як ви своїх не кидаєте. Чи все на що ви здатні - це вести пусті розмови по телевізору і отримувати ордени за чужі заслуги? angel КІНЕЦЬ ЦИТАТИheart
ЗВОНІТЬ ХТО МОЖЕ ГЕНЕРАЛАМ АТО І ПРЕЗИДЕНТУ =А також патріоти УПА самостійно пробують пробитись в оточений ІЛОВАЙСЬК щоб забрати наших але вороже коло там дуже смертельне і це містечко  оточене степами -ДИВІТЬСЯ  МАПУ  http://mistaua.com/%D0%BC%D0%B0%D0%BF%D0%B0/?setcity=1340  Отож  ХТО ВІРИТЬ то помоліться щиро і довго при стрітенських свічах до чудоікон а наші християни особливо всю ніч на 27 серпня молимуться по всій ГАличині  а особливо  у ЗАКАРПАТТІ  в Джублику Де проходить багатотисячна християнська проща  на честь 12річчя щомісячних сонячних яв кожного 27числа від серпня 2002р там деяким побожним людям Пресвятоі Богородиці з синеоким русим Христом Богом   !  https://www.youtube.com/watch?v=wh9Orubrvx8
О Пресвята і Преблагословенна Богородице, Діво Маріє, Володарко Царице неба і землі ! Споглянь милостивим оком на нас, предстоячих перед іконою Твоєю, що у Ратищі, на зранені серця наші, зболені ранами гріхів . Звільни нас від усякої напасті, біди, скорботи і вічного осудження, хоч і багато прогнівляли ми Тебе . Ти ж не погордувала нами, щоб у власті Твоїй ми завжди були .  Охорони нас від ворогів видимих і не видимих, що нападають на нас, недостойних рабів Твоїх . До Твоєї всезцілячої ікони звертаємося : скорботи полегши, розслабленим і немічним здоров*я подай, від бісівських нападів захисти, прокажених очисти , розбиті серця поєднай, обтяжених недугою до п*янства та розпусти зціли і до пристані спасіння всіх приведи . О Володарко улюблена БОГОМ Отцем ы СВЯТИМ ДУХОМ та всіма святими синеокого русого НАШОГО ІСУСА  ! Піднеси немочі наші, прости гріхи наші, в яких каємось, та даруй нам здоров*я, щоб прославляти Сина Твого і Бога нашого навіки віків . Амінь .МИ офіцери капелани УГВР підтримуєм  вимоги патріотів  на зміну генералітету ЗСУ Й АТО та згідні з думкою висвіиленій в цій статті нашого Почесного друга УПА киянина ОЛЕГА СОСКІНА ! СЛАВА УКРАІНІ !ГЕРОЯМ СЛАВА http://osp-ua.info/politicas/41477-kto-objavil-okhotu.. Кто объявил охоту на командиров добровольческих батальонов? В последнее время особенно часто начали погибать или получать ранения командиры
10 августа под Иловайском погиб куратор резервного батальона «Донбасс» Юрий Бойко
15 - под Дебальцеве погиб командир батальона «Киевская Русь» Александр Гуменюк.
16 -под Луганском погиб командир 1-й роты «Айдар» Пылып Слободянюк.
19- в боях за Иловайск погиб командир разведроты батальона «Донбасс» Александр Романенко и в боях за Иловайск был ранен командир батальона «Донбасс» Семен Семенченко. 20 августа был убит командир афганской роты «Айдар» Олег Михнюк и 25 августа был убит командир добровольческого батальона «Херсон» Руслан Сторчеус  =БОЖЕ прийми в ЦАРСТВО ТВОЄ наших загиблих героів і дай  сил боротися живим та скоріше воскреси з небес тих хто з нами і з ТОБОЮ наш БОЖЕ переможе і знищить сатанинське зло ! ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ НАШИМ ГЕРОЯМ ! ТРАГЕДІЯ В ІЛОВАЙСЬКУ була спланованим на УСПІНСЬКИЙ ПІСТ комуномасонами САТАНИСТАМИ КРЕМЛЯ та іх ФСБандагентурою в керівництві АТО убивством проти наших християн патріотів ! Ось цитата з книги історіі міста " Во время оккупации немецко-фашистские захватчики в лагере для военнопленных, находившемся на окраине поселка Чкаловский (ныне район города ИЛОВАЙСК ), зверски замучили и расстреляли 6630 человек. 783 жителя сражались на фронтах Великой Отечественной войны, 182 пали смертью храбрых, 604 награждены орденами и медалями !" ОКУПАНТИ КАЦАПИ З КАДИРОВЦЯМИ убивали ФОСФОРНИМИ БОМБАМИ й градами там САМЕ В ПЯТНИЦЮ тисячі наших воінів і мирних украінців так само як в серпні 1941року це зробили сатанисти гітлерівці http://blog.i.ua/user/4400999/ СПАСИ БОЖЕ живих  з полону й біди та поранень Й ПОВЕРНИ скорше НА ПОМІЧ УКРАІНІ серед воскреслих з небес наших Героів УПА й АТО та невинних жертв антипутінськоі нашоі всенародної останньої національновизвольноі переможноі війни !  БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО http://kp.ua/life/468279-vladymyr-parasuik-menia-spas-krestyk-podarennyi-plemiannykom  СЛАВА УКРАІНІ
19

Коментарі

Гість: Dalia

125.08.14, 23:36

Серце розривається від болю. Що творить зажрата мразь з нашими Патріотами.
Це нагле винищення УКРАЇНЦІВ.

    225.08.14, 23:40

    Господи, допоможи нашим воїнам!

      325.08.14, 23:49Відповідь на 1 від Гість: Dalia

      СЕСТРО дякуєм за щирість ! ОСЬ НА ФБ пише Данило Яневський
      6 год тому

      Повідомлення від командира моєї сотні Володимира Парасюка:
      "Героям слава. Вибачте за слово, але ми в повній дупі, ми в Іловайську. Нас взяли в кільце. Підмоги ніякоії. Ми навіть позиції тримаємо які вчора відбили.
      Передайте всім що штаб АТО це купа придурків, які дурять людей. Нехай свої карти які вони малюють, запхають собі в задницю. Вони там пишуть що ми звільнили Іловайськ, це брехня. Ми його взяли 50%, а тепер відходимо бо тут пекло а підмоги ніякої"МИ передали нашим друзям щоб писали на сторінки у ФБ ПОРОШЕНКУ=Авакову та іншим а хто не може то молимось до імен різних святих а особливо до ХРИСТА І БОГОРОДИЦІ ! 90 ПСАЛОМ=В 23годині ВОВЧИК дозвонився сестрі що ще живий але йде бій

        425.08.14, 23:55Відповідь на 2 від ЛанаСкала

        ВОВЧИКА сестра рише на ФБ з його сторінкм а він там наш ІНТЕРНЕТдругУПА # Півгодини тому зателефонував Володя. Сказав, що вони намагаються прорватись. Всі хлопці тримаються дуже мужньо. Кажуть, що найважливіше і найважче пережити ніч. Просять підкріплення. Потрібна бронетехніка, допомога артилерії. Як сказав Володя: по нас стріляє артилерія, а ми у відповідь відстрілюємось з автоматів, ось так і тримаємось. Сказав, що є поранені. Я запитала, чи є 200, але зв'язок обірвався і більше дотелефонуватись я не змогла.
        P.S. Уся ця інформація не фейк і ніхто сторінку Володимира не зламував. Володя написав мені, своїй сестрі, з телефону свого друга, бо знає напам'ять мій номер. БІДА також на інших ділянках=ЦЕ умисне зло АНТИХРИСТА ПУТІНА

          526.08.14, 00:06Відповідь на 4 від SOKILDNISТЕR+

          Та який там фейк, Володю і таких як він, зумисне знищують, покинувши на призволяще там. Я можу тільки молитись за них. І завжди молюся. Я на фейсбуці не зустрічала цієї інформації, лише тут.
          Ви вже хоч тримайте нас у курсі, може буде яка їнформація. Аж страшно, що Володіна сестра написала, що повністю зник зв"язок...

            626.08.14, 00:23

            про це потрібно кричати.

              726.08.14, 00:31Відповідь на 1 від Гість: Dalia

              ПОРОШЕНКО пускає порохи в очі!!! Схоже, що союз Меркель – Путін - Порошенко був сформований давно. Єдине, хто в ньому абсолютно зайвий – це Порошенко. Перші двоє це знали від самого початку. Колишня комсомолка ГДР вирішила зруйнувати ЄС, хоча що вже руйнувати від того, чого майже вже не залишилося. Полковник КГБ все чудово зрозумів. Якщо хтось думає, що жертвою є ерзац-президент України Порошенко, помиляється. Якщо хтось думає, що жертва, це Україна помиляється не повністю. Основна жертва –це весь «Захід». Меркель-Путін повернулися до 19-го сторіччя. Це їхній світ, це їхнє життя в усіх виміра !Це третя світова. Україна її вже діючий елемент, надвагомий. Без союзників, що було очікувано. Без партнерів. Без підтримки, що також очікувано.=ЦЕ написав ОЛЕГСОСКІН= БОГ й Народ є 1надія УПА

                826.08.14, 00:43Відповідь на 5 від ЛанаСкала

                ОСЬ сестро НА ФЕЙСБУЦІ сторінка ВОЛОДИМИРА Парасюка https://www.facebook.com/ParaVozzik?fref=tl_fr_box ДЯКУЄМ ЗА МОЛИТВУ = Наші 2 сотні франківців на ДОНЕЧЧИНІ в ніч на 24 серпня втекли від РАШОобстрілу = По словам бойцов, штаб батальона выехал с места дислокации сразу после начала обстрела. Под минометным огнем сгорела вся техника, боеприпасы, продовольствие и личные вещи военных. Силовикам помогли местные жители, которые вывезли бойцов на КамАЗе с прицепом под тентом, чтобы не было видно людей. По информации военных, в первой роте батальона - 1 тяжело ранен, несколько человек с контузией http://glavnoe.ua/news/n188725 «Командование приказывает возвращаться на блокпосты и удерживать их, однако у нас нет для этого ни транспорта, ни вооружения. Нас угрожают судить за дезертирство »

                  926.08.14, 00:49Відповідь на 6 від Korsar-K

                  S0S КРИЧИТЬ совісно й правильно ОЛег СОСкин http://osp-ua.info/regions/41458-poroshenko-mriye-priyednati-ukrayinu-do-yevraziyskogo-souzu.html Порошенко мріє приєднати Україну до Євразійського Союзу?
                  25 августа 2014
                  Те, що поки що президент України не бажає і не бажав підписання договору про асоціацію з ЄС абсолютно зрозуміло. Те, що він абсолютно втратив будь-який контроль над всіма процесами, як всередині держави, так і за її межами –теж зрозуміло. Те, що дні, або години, його президентства закінчуються –теж зрозуміло. Це третя світова. Україна її вже діючий елемент, надвагомий. Без союзників, що було очікувано. Без партнерів, що також очікувано. Без підтримки, що також очікувано. Але вже майже з колишнім президентом Порошенко- ТРИМАЙТЕСЯ НЕСКОРЕНО З НАМИ

                    1026.08.14, 01:01Відповідь на 6 від Korsar-K

                    На границе с Украиной российские власти разместили армию в почти 50 тысяч солдат. Об этом сообщил глава группы Информационное сопротивление Дмитрий Тымчук.

                    "Россия продолжает накапливать войска в приграничных районах близ границы с Украиной. На территории РФ и Приднестровья на утро 25 августа близ госграницы с Украиной находится порядка 22,5 тыс российских военнослужащих. Всего, с учетом оккупационных войск в Крыму, численность российских группировок составляет до 47 тыс. человек", - сообщил Тымчук. http://news.liga.net/news/politics/3044295-rossiya_okruzhila_ukrainu_50_tysyachnoy_armiey_tymchuk.htm ТА ВІРИМ й знаєм що ми з БОГОМ уже отих РАШОгадів перемагаєм ! СЛАВА УКРАІНІ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна