хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

8 марта комунпразнік й День Жалю Київа а 9 березня Свято КОБЗАРЯ

  • 05.03.13, 07:35
Множте СЛОВО УПА !http://blog.i.ua/user/2689697/655118/ ПАМЯТАЙТЕ ЩО 8 березня ЦЕ СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ бо 1169 року москалі ВПЕРШЕ напали й ЗРУЙНУВАЛИ І СПАЛИЛИ майже всі хати в КИІВІ та убили десятки тисяч дітей\стариків\жінок й ВИКРАЛИ БОРИСОГЛІБСЬКУ Вишгородську ЧУДОікону та НАЗВАЛИ її " ВЛАДИМИРСЬКОЮ " того ж дня вони спалили 54 деревяних ЦЕРКВ в итім числі й ту у Вишгороді\КИІВІ де були святі нетлІнні мощі святих БОРИСА І ГЛІБА !ЦЕ ПРАВДА передана БОГОМ і Богородицею ДЛЯ БОГОВИДЦІВ УПА ! Тож особливо постіть і моліться в цей день і непоказуйте свою  АНТИХРИСТИЯНСЬКУ  глупоту  ТА невітайте украінок з МІЖкомуноЖИДІВСЬКИМ ПРАЗНІКОМ "8марта" а памятайте про СВЯТА КОБЗАРЯ та СВЯТА МАТЕРІВ І ДІВЧАТ яких ми шануєм у травні ....
  Історія виникнення „свята” 8 Березня!!http://www.youtube.com/watch?v=U8vtQE-fQOc

Історія перша:
Рішення про щорічне святкування жіночого дня було прийнято в 1910 році на Другій міжнародній конференції  безбожниць\сатаністок соціалісток в Копенгагені.

Коріння свята, яке так приховувала совєтська пропаганда - маніфестації феміністок, основну масу з яких складали проститутки\ повії.

У 1895 році, 8 березня, повії Чикаго вийшли на демонстрацію з вимогою виплатити матросам зарплату. В останніх просто не було грошей, щоб розплатитися із представницями найдавнішої професії. Через рік, 8 березня, 1896 році, те ж саме відбулося в Нью-Йорку.

В наступні роки демонстрації жінок часто приурочувалися цьому дню. Так, 8 березня 1908 року в Нью-Йорку 15 000 жінок вийшли на демонстрацію, вимагаючи підвищення зарплатні та надання виборчого права. Для закріплення традиції, рішенням Соціалістичної партії США (28 лютого 1909) і Соціалістичного Інтернаціоналу (1910, Копенгаген, з ініціативи німецької революціонерки Клари Цеткін) день 8 березня було проголошено Міжнародним жіночим днем.

Це стало причиною для проголошення дати 8 березня Міжнародним жіночим днем в СРСР. Суть свята полягала в тому, щоб акцентувати увагу на особливому місці жінки в боротьбі за „щасливе комуністичне завтра”, виділивши для неї аж цілий день. Совєтська влада забезпечила цю рівність тим, що дала жінці в руки лопату, відбійний молоток, посадила на трактори – зробивши з неї тяглову робочу силу, відібравши від жінки традиційну функцію – берегині сімейного затишку, жіночність, материнське щастя, одним словом – забрали те, що було даровано їй Богом.

Латвійський сейм відмовився офіційно визнати день 8 березня святковою датою. Депутати парламенту вважають, що „в цьому святі відчувається подих комуністичних привидів – Клари Цеткін та Рози Люксембург”.

  Історія друга:

Пурім або Гамана - жидівське національне свято припадає на 23 лютого, за старим стилем це 8 березня. Це не є релігійне свято (про це, до речі, говориться і в «Єврейській енциклопедії»). Це свято знищення усіх ворогів іудеїв. Перський цар, дозволив євреям «винищити, убити всіх сильних у народі, що у ворожнечі з ними, дітей і дружин, і маєтки їхні розграбувати» (Книга Есфірі, 8 -11). І два дні, за підтримки царських вояків, «іудеї били усіх ворогів своїх, і винищували, і діяли з ворогами по своїй волі» (Книга Есфірі, 8 -11). Тоді загинуло 75 тиcяч "ворогів народу", це як зараз напевне 20 міліонів, а день погромів і убивств став «веселим святом Пурим». Це – єдине свято у євреїв, коли дозволяється євреям напитися до такого стану, щоб вони не могли відрізнити обличчя ворога від обличчя друга. По-друге, Оману - першому заступнику царя - за те, що він хотів знищити євреїв, відрізали вуха. На свято печуть трикутні пиріжки з маком, які називаються «вуха Омана». І всі із задоволенням їх їдять.

Комуністка, німецька юдейка сатанистка  Клара Цеткін 1910 р. на конференції жінок-соціалісток у Копенгагені (Данія) запропонувала відзначати 8 березня як день жінки, її підтримала німецько-польська юдейка комуністка Роза Люксембург. Конференція проголосила 8 березня міжнародним жіночим днем. Але це свято не прижилося в світі. Його святкували, крім Ізраїлю, тільки в Московській імперії.
Відзначення цього жіночого дня, що, як правило, припадає на Великий піст, часто супроводжуються гучними пиятиками та забавами, чим порушуються норми християнської етики і зневажаються релігійні традиції християн.
Цивілізований світ на знак поваги й любові до жінок щороку у другу неділю травня відзначає День Матері — після Великодніх свят, в час розквіту весни й наближення сонячного літа.
Оскільки український народ у своїй основі є християнським і належить до сім’ї європейських народів, нав’язане силоміць свято 8 березня є чужим для нас.

Нам годиться відзначати справді НАШЕ  й  міжнародне християнське  свято — День Матері та ДЕНЬ  ДІВЧАТ  (після  пошани   в першу неділю травня  НАЙКРАЩОІ З МАТЕРІВ І ДІВ  Пречистоі Богородиці   http://blog.i.ua/user/2689697/702931/    для наших прекрасних  жіночок  й  премилих дівчаток  посвячені  квітучі  друга й третя  неділя травня  ...колись і зараз справжні   козаки ЖІНКАМ в ті  ТРАВНЕві    ДНі    ДАРУВАЛИ  синій \червоний   БУЗОК   а незайманим дівчатам БІЛИЙ ...АБО Ж  КОНВАЛІІ чи інші білі квіти як от жасмин\хрестоцвіти... )


В Україну святкування Дня Матері прийшло вперше в 1886 році. Його відзначив Союз Українок Галичини, зокрема група жінок на чолі з відомою письменницею, зачинателькою жіночого руху Наталією Кобринською. У 1929 році Спілка українок Галичини звернулися до громади з пропозицією зробити у нас цей день святом. Ініціатором була Олена Кісилівська, редактор тижневика „ Жіноча доля”. Саме на Західній Україні це свято відзначалося особливо широко.
З 1995 року День Матері став відзначатися й у незалежній Україні.                                                      
 ПО ЧЕТВЕРТЕ  ....8 БЕРЕЗНЯ  випадає на пятницю яка є особливо сумною для  УГКЦеркви що дала  Украіні  найбільше героів УСС\ОУН\УПА ....БО    .8.03.1946 – у Львові, в храмі Св. Юра, розпочався псевдо-собор духівництва Греко-Католицької Церкви, організований з порушенням усіх канонічних норм та приписів за ініціативи совєцьких спецслужб і невеликої частини відступників із середовища галицького духовенства. За відсутності законних владик УГКЦ (ув*язнених рік перед тим) "собор" оголосив про розрив унії із Апостольською Столицею та "возсоєдінєніє" греко-католиків із Московським Патріархатом. Невдовзі у такий самий спосіб ліквідовано Мукачівську (1949) і Пряшівську (1950) греко-католицькі єпархії. Українська Греко-Католицька Церква на понад 40 рр. йде у підпілляhttp://www.youtube.com/watch?v=WW6UrhZj6EA  

5 )))))) 08.03.1968 – у комуністичній Польщі міліцейськими загонами  особливого призначення брутально розігнано демонстрацію студентів Варшавського університету, котрі протестували проти переслідувань обвинуваченого у "русофобії" популярного актора й режисера Казімєжа Деймека. Через 4 дні масові протести вибухнули у Кракові, Любліні, Вроцлаві, Познані, Ґданську й Лодзі. Понад тиждень учасники виступів – головно студенти й представники інтелігенції – воювали з міліцейським спецназом та "робітничими дружинами", протестуючи проти політики комуністичного керівництва Польської Народної Республіки і антисемітської кампанії, ініційованої владою. Близько 2725 людей заарештовано, сотні поранено. В історії Польщі ті події відомі, як "політична криза 1968 р." або "Marzec 1968"..ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ ..   9 й  10 БЕРЕЗНЯ ДНІ СЛАВИ НАШОГО геніального і героічного Тараса ШЕВЧЕНКА  ..... ШАНУЙМО КОБЗАРЯ  ! За Вас і.  нас та всіх  ...ТАРАС ШЕВЧЕНКО  НАМ лишив   не один  переспіваний з СТАРОГО ЗАПОВІТУ  Бібліі   МОЛИТОВНИЙ псалом Боже, нашими ушима

Чули Твою славу,

І діди нам розказують

Про давні кроваві

Тії літа: як рукою

Твердою Своєю

Розв’язав Ти наші руки

І покрив землею

Трупи ворожі. І силу

Твою восхвалили

Твої люде і в покої,

В добрі одпочили,

Славя Господа!.. А нині!..

Покрив єси знову

Срамотою свої люди,

І вороги нові

Розкрадають, як овець, нас

І жеруть!.. Без плати

І без ціни оддав єси

Ворогам проклятим.

Покинув нас на сміх людям,

В наругу сусідям,

Покинув нас, яко в притчу

Нерозумним людям.

І кивають, сміючися,

На нас головами,

І всякий день перед нами

Стид наш перед нами.

Окрадені, замучені, /360/

В путах умираєм,

Не молимось чужим богам,

А Тебе благаєм:

Поможи нам, ізбави нас

Вражої наруги,

Поборов Ти першу силу,

Побори ж і другу,

Ще лютішу!.. Встань же, Боже,

Вскую будеш спати,

Од сльоз наших одвертатись,

Скорби забувати!

Смирилася душа наша,

Жить тяжко в оковах!

Встань же, Боже, поможи нам

Встать на ката знову.
СЛАВА нашому совісному  ХРИСТИЯНИНУ УГКЦ знаменитому  ГЕРОЮ УКРАІНИ генералу УГВР \  УПА   Роману Шухевичу \ТАРАСУ Чупринці   який загинув  5  березня 1950 р...  Як відомо знахабнілі  окупанти   в ці березневі ШЕВЧЕНКОВІ  дні 2013 р вчинили  зло над памятниками ШУХЕВИЧА й БАНДЕРИ та  інших  наших славних  героів   ОУН\УПА  в Прикарпатті\ГАЛИЧИНІ  й на Волині   .  http://zik.ua/gallery/full/p/a/pamjatnyk_rozbyly__1_.jpg  .Біда  оця  має ще більш  зз"єднати  нашу НАЦІЮ та загартувати іі в боротьбі проти зла.... А вороги неминуче будуть покарані БОГОМ і людьми....УПА\УГВР  закликала  в кожному селі   організувати явні  групи чергових ПАТРІОТІВ ОУН\УПА  для  спостережень коло памятників і деревяних  церков  ГАЛИЧИНИ Й Волині  котрі особливо ненавидять  вороги і зрадники УПА  та готові чинити далі провокаціі  під прикриттям деяких САТАНИСТІВ  запроданців в ГПУ\ ДАІ \   МВД\   КГБ \  СБУ ....БОГ бачить все і кара БОЖА ЯВНО СКОРО БУДЕ НА ЗЛОЧИНЦЯХ І іх дітях та внуках  та правнуках   ...ПРАВЕДНІ  з БОГОМ житимуть ВІЧНО  а найгрішніші З ЧОРТАМИ  згорять  СКОРО ...   ....ТАК  ПИШЕ БІБЛІЯ 
! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ http://www.youtube.com/watch?v=D9DXubbdylw      ..ЗГАДАЙМО ТЕ що Богородиця передала засмученим галичанам в 1950році що рівно через три роки після смерті ВЕЛИКОГО нашого  ПРАВЕДНИКА І ГЕРОЯ ХРИСТА РОМАНА Шухевича Й Украіни ЗДОХНЕ Богом проклятий ЙОСИП СТАЛІН (прізвище якого "ДЖУГАШВІЛІ " означа "СИН ЖИДА"http://www.youtube.com/watch?v=UCoZnjPLOuE ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ та дай БОГ воскресіння з небес  нашим   святим борцям  ....НА ФОТО 5\3\2013рБ   головний храм УГКЦ в ФРАНКІВСЬКУ В ЧАСІ поминального молебню ЗА Романом ШУХЕВИЧЕМ і всіма друзями й воінами УПА !





52

Пребезумний в серці скаже,

Що Бога немає,

В беззаконії мерзіє,

Не творить благая.

А Бог дивиться, чи є ще

Взискающий Бога.

Нема добретворящого,

Нема ні одного......

Коли вони, неситії

Гріхами, дознають?

Їдять люди замість хліба,

Бога не згадають,

Там бояться, лякаються,

Де страху й не буде.

Так самі себе бояться

Лукавії люде.

Хто ж пошле нам спасеніє,

Верне добру долю?

Колись Бог нам верне волю,

Розіб’є неволю.    В Франківську за переданням БОГА І  Богородиці  згідно  проголошених  та унапрямлених ТРЕТІМ УНІВЕРСАЛОМ УГВР ідей  та чинів героів та друзів УПА  http://www.youtube.com/watch?v=jn3YY7MiJxU&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=37   очікуєм  воскресіння весною 2020  року   нашого Тараса ШЕВЧЕНКА  разом з тисячою інших молодих ібезсмертних БОЖИХ обранців   згідно ПРОРОЦТВ глав 14+20    ОДКРОВЕНЬ святого ІВАНА  в БІБЛІІ  на місці де від 2009року встановлений особливо  чудотворний ХРЕСТ КОБЗАРЯ  на ПІВДЕННІМ БУЛЬВАРІ....  про що дивіться  ВІДЕО  "СВІТЛО ВІРИ УПА  " http://video.i.ua/user/2689697/43853/264416/  та читайте  наші статті   ТУТ  і  на цім акаунті  http://blog.i.ua/user/2689697/760382/     Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends*  Слава ІСУСУ ! Слава УКРАІНІ ! СЛАВА Націі
21

Коментарі

15.03.13, 08:23

Повністю підтримую!

    25.03.13, 09:21

      35.03.13, 11:05

      Чому так негативно відноситесь до єврейського люду. Сам Ісус Христос, наш Бог, є євреєм. Крім того всі хто увірує є теж цим народом.

        45.03.13, 13:42Відповідь на 3 від Пан нОЧкА

        СЛАВА ІСУСУ ! Привіт сестроПоперше ми офіцери\капелани УПА просим БОГА за прощення всіх і все...але не всі порятуються і не все буде прощено ..По друге:МИ ШАНУЄМ ВСІ Божі нації..АЛЕ ми кажем що ЄДНАЄМ Божих людей проти антибожихЄднаєм украінців проти хахлів +єднаєм поляків проти ляхів+єднаєм євреів проти жидів а росіянпроти кацапів...ЄДНАЄМ НАВКОЛО ідей і чину найсвятіших християн які були героями і друзями ОУН\УПА. ! 4)Євреями були нами шанованІ намиВСІ ПРОРОКИ Старого ЗАПОВІТУ та майже всі АПОСТОЛИ а ІСУС був євреєм по народженню від єврейкиПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ але по БОГУ Отцю ІСУС НЕМАЄ Націі і свою найбільш улюбленою нацією має укранцівБо саме вони найбільш страждали за Христа і саме тут колись тайно жив 10перших літ ІСУС з МАРІЄЮ+Жиди є ті які найбільше ПРОТИ ХристаСПАСИ БОГ

          55.03.13, 13:59Відповідь на 3 від Пан нОЧкА

          Чому так негативно відноситесь до єврейського люду. Сам Ісус Христос, наш Бог, є євреєм й украінців по БОГОРОДИЦІ МАРІІ .ЄВРЕЙСЬКИЙ народ вийшов ІЗ РАЮ з НАРОДУ нашого У РАІського ..НАШ НАРОД Є тайним ПраБАТЬКОМ всіх націй й народів а УКРАІНА є праматір"ю всіх інших краін...ЛИШ біда в тім що наш НАРОД є в меншості серед наброду і нас найбільше за БОЖУ СУТЬ як християн хотіли й хочуть знищити антихристияни В Божім ЦАРСТВІ головна мова є украінська....Саме тому на нашій мові є найбільше БОЖИХ ПІСЕНЬ І КОЛЯДОКБО ТУТ колись був ПЕРВІСНИЙ РАЙ і тут БОГ знов це поверне і УКРАІНА\ГАЛИЧИНА будуть СКОРОцентром ВСЕВІТНЬОГО Божого явного ЦАРСТВА наближення якого бачим по дарах СВЯТОГО ДУХУ та по природних дарах\погоді і по процтвах які найбільш БОГдав через украінців=УПА;

            65.03.13, 14:53Відповідь на 4 від SOKILDNISТЕR+

            Це як співвідношення москаля та росіянина, в цьому різниця

              75.03.13, 14:56Відповідь на 6 від Пан нОЧкА

              СЛАВА нашому ГЕРОЮ УКРАІНИ генералу УГВР Роману Шухевичу \ТАРАСУ Чупринці http://www.youtube.com/watch?v=UCoZnjPLOuE ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ та дай БОГ воскресіння з небес....НА ФОТО 5\3\2013 головний храм УГКЦ в ФРАНКІВСЬКУ В ЧАСІ поминального молебню ЗА Романом ШУХЕВИЧЕМ і всіма друзями й воінами УПА ! Щасливо....Слава УКРАІНІ )))))

                85.03.13, 18:31Відповідь на 7 від SOKILDNISТЕR+

                Героям слава!

                  95.03.13, 18:36

                  СЛАВА генералу Роману Шухевичу!

                    105.03.13, 18:51

                    http://wap.neopravoslavie.borda.ru/?1-9-0-00000073-000-0-0-1318609159

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна