8 марта комунпразнік й День Жалю Київа а 9 березня Свято КОБЗАРЯ

  • 05.03.13, 07:35
Множте СЛОВО УПА !http://blog.i.ua/user/2689697/655118/ ПАМЯТАЙТЕ ЩО 8 березня ЦЕ СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ бо 1169 року москалі ВПЕРШЕ напали й ЗРУЙНУВАЛИ І СПАЛИЛИ майже всі хати в КИІВІ та убили десятки тисяч дітей\стариків\жінок й ВИКРАЛИ БОРИСОГЛІБСЬКУ Вишгородську ЧУДОікону та НАЗВАЛИ її " ВЛАДИМИРСЬКОЮ " того ж дня вони спалили 54 деревяних ЦЕРКВ в итім числі й ту у Вишгороді\КИІВІ де були святі нетлІнні мощі святих БОРИСА І ГЛІБА !ЦЕ ПРАВДА передана БОГОМ і Богородицею ДЛЯ БОГОВИДЦІВ УПА ! Тож особливо постіть і моліться в цей день і непоказуйте свою  АНТИХРИСТИЯНСЬКУ  глупоту  ТА невітайте украінок з МІЖкомуноЖИДІВСЬКИМ ПРАЗНІКОМ "8марта" а памятайте про СВЯТА КОБЗАРЯ та СВЯТА МАТЕРІВ І ДІВЧАТ яких ми шануєм у травні ....
  Історія виникнення „свята” 8 Березня!!http://www.youtube.com/watch?v=U8vtQE-fQOc

Історія перша:
Рішення про щорічне святкування жіночого дня було прийнято в 1910 році на Другій міжнародній конференції  безбожниць\сатаністок соціалісток в Копенгагені.

Коріння свята, яке так приховувала совєтська пропаганда - маніфестації феміністок, основну масу з яких складали проститутки\ повії.

У 1895 році, 8 березня, повії Чикаго вийшли на демонстрацію з вимогою виплатити матросам зарплату. В останніх просто не було грошей, щоб розплатитися із представницями найдавнішої професії. Через рік, 8 березня, 1896 році, те ж саме відбулося в Нью-Йорку.

В наступні роки демонстрації жінок часто приурочувалися цьому дню. Так, 8 березня 1908 року в Нью-Йорку 15 000 жінок вийшли на демонстрацію, вимагаючи підвищення зарплатні та надання виборчого права. Для закріплення традиції, рішенням Соціалістичної партії США (28 лютого 1909) і Соціалістичного Інтернаціоналу (1910, Копенгаген, з ініціативи німецької революціонерки Клари Цеткін) день 8 березня було проголошено Міжнародним жіночим днем.

Це стало причиною для проголошення дати 8 березня Міжнародним жіночим днем в СРСР. Суть свята полягала в тому, щоб акцентувати увагу на особливому місці жінки в боротьбі за „щасливе комуністичне завтра”, виділивши для неї аж цілий день. Совєтська влада забезпечила цю рівність тим, що дала жінці в руки лопату, відбійний молоток, посадила на трактори – зробивши з неї тяглову робочу силу, відібравши від жінки традиційну функцію – берегині сімейного затишку, жіночність, материнське щастя, одним словом – забрали те, що було даровано їй Богом.

Латвійський сейм відмовився офіційно визнати день 8 березня святковою датою. Депутати парламенту вважають, що „в цьому святі відчувається подих комуністичних привидів – Клари Цеткін та Рози Люксембург”.

  Історія друга:

Пурім або Гамана - жидівське національне свято припадає на 23 лютого, за старим стилем це 8 березня. Це не є релігійне свято (про це, до речі, говориться і в «Єврейській енциклопедії»). Це свято знищення усіх ворогів іудеїв. Перський цар, дозволив євреям «винищити, убити всіх сильних у народі, що у ворожнечі з ними, дітей і дружин, і маєтки їхні розграбувати» (Книга Есфірі, 8 -11). І два дні, за підтримки царських вояків, «іудеї били усіх ворогів своїх, і винищували, і діяли з ворогами по своїй волі» (Книга Есфірі, 8 -11). Тоді загинуло 75 тиcяч "ворогів народу", це як зараз напевне 20 міліонів, а день погромів і убивств став «веселим святом Пурим». Це – єдине свято у євреїв, коли дозволяється євреям напитися до такого стану, щоб вони не могли відрізнити обличчя ворога від обличчя друга. По-друге, Оману - першому заступнику царя - за те, що він хотів знищити євреїв, відрізали вуха. На свято печуть трикутні пиріжки з маком, які називаються «вуха Омана». І всі із задоволенням їх їдять.

Комуністка, німецька юдейка сатанистка  Клара Цеткін 1910 р. на конференції жінок-соціалісток у Копенгагені (Данія) запропонувала відзначати 8 березня як день жінки, її підтримала німецько-польська юдейка комуністка Роза Люксембург. Конференція проголосила 8 березня міжнародним жіночим днем. Але це свято не прижилося в світі. Його святкували, крім Ізраїлю, тільки в Московській імперії.
Відзначення цього жіночого дня, що, як правило, припадає на Великий піст, часто супроводжуються гучними пиятиками та забавами, чим порушуються норми християнської етики і зневажаються релігійні традиції християн.
Цивілізований світ на знак поваги й любові до жінок щороку у другу неділю травня відзначає День Матері — після Великодніх свят, в час розквіту весни й наближення сонячного літа.
Оскільки український народ у своїй основі є християнським і належить до сім’ї європейських народів, нав’язане силоміць свято 8 березня є чужим для нас.

Нам годиться відзначати справді НАШЕ  й  міжнародне християнське  свято — День Матері та ДЕНЬ  ДІВЧАТ  (після  пошани   в першу неділю травня  НАЙКРАЩОІ З МАТЕРІВ І ДІВ  Пречистоі Богородиці   http://blog.i.ua/user/2689697/702931/    для наших прекрасних  жіночок  й  премилих дівчаток  посвячені  квітучі  друга й третя  неділя травня  ...колись і зараз справжні   козаки ЖІНКАМ в ті  ТРАВНЕві    ДНі    ДАРУВАЛИ  синій \червоний   БУЗОК   а незайманим дівчатам БІЛИЙ ...АБО Ж  КОНВАЛІІ чи інші білі квіти як от жасмин\хрестоцвіти... )


В Україну святкування Дня Матері прийшло вперше в 1886 році. Його відзначив Союз Українок Галичини, зокрема група жінок на чолі з відомою письменницею, зачинателькою жіночого руху Наталією Кобринською. У 1929 році Спілка українок Галичини звернулися до громади з пропозицією зробити у нас цей день святом. Ініціатором була Олена Кісилівська, редактор тижневика „ Жіноча доля”. Саме на Західній Україні це свято відзначалося особливо широко.
З 1995 року День Матері став відзначатися й у незалежній Україні.                                                      
 ПО ЧЕТВЕРТЕ  ....8 БЕРЕЗНЯ  випадає на пятницю яка є особливо сумною для  УГКЦеркви що дала  Украіні  найбільше героів УСС\ОУН\УПА ....БО    .8.03.1946 – у Львові, в храмі Св. Юра, розпочався псевдо-собор духівництва Греко-Католицької Церкви, організований з порушенням усіх канонічних норм та приписів за ініціативи совєцьких спецслужб і невеликої частини відступників із середовища галицького духовенства. За відсутності законних владик УГКЦ (ув*язнених рік перед тим) "собор" оголосив про розрив унії із Апостольською Столицею та "возсоєдінєніє" греко-католиків із Московським Патріархатом. Невдовзі у такий самий спосіб ліквідовано Мукачівську (1949) і Пряшівську (1950) греко-католицькі єпархії. Українська Греко-Католицька Церква на понад 40 рр. йде у підпілляhttp://www.youtube.com/watch?v=WW6UrhZj6EA  

5 )))))) 08.03.1968 – у комуністичній Польщі міліцейськими загонами  особливого призначення брутально розігнано демонстрацію студентів Варшавського університету, котрі протестували проти переслідувань обвинуваченого у "русофобії" популярного актора й режисера Казімєжа Деймека. Через 4 дні масові протести вибухнули у Кракові, Любліні, Вроцлаві, Познані, Ґданську й Лодзі. Понад тиждень учасники виступів – головно студенти й представники інтелігенції – воювали з міліцейським спецназом та "робітничими дружинами", протестуючи проти політики комуністичного керівництва Польської Народної Республіки і антисемітської кампанії, ініційованої владою. Близько 2725 людей заарештовано, сотні поранено. В історії Польщі ті події відомі, як "політична криза 1968 р." або "Marzec 1968"..ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ ..   9 й  10 БЕРЕЗНЯ ДНІ СЛАВИ НАШОГО геніального і героічного Тараса ШЕВЧЕНКА  ..... ШАНУЙМО КОБЗАРЯ  ! За Вас і.  нас та всіх  ...ТАРАС ШЕВЧЕНКО  НАМ лишив   не один  переспіваний з СТАРОГО ЗАПОВІТУ  Бібліі   МОЛИТОВНИЙ псалом Боже, нашими ушима

Чули Твою славу,

І діди нам розказують

Про давні кроваві

Тії літа: як рукою

Твердою Своєю

Розв’язав Ти наші руки

І покрив землею

Трупи ворожі. І силу

Твою восхвалили

Твої люде і в покої,

В добрі одпочили,

Славя Господа!.. А нині!..

Покрив єси знову

Срамотою свої люди,

І вороги нові

Розкрадають, як овець, нас

І жеруть!.. Без плати

І без ціни оддав єси

Ворогам проклятим.

Покинув нас на сміх людям,

В наругу сусідям,

Покинув нас, яко в притчу

Нерозумним людям.

І кивають, сміючися,

На нас головами,

І всякий день перед нами

Стид наш перед нами.

Окрадені, замучені, /360/

В путах умираєм,

Не молимось чужим богам,

А Тебе благаєм:

Поможи нам, ізбави нас

Вражої наруги,

Поборов Ти першу силу,

Побори ж і другу,

Ще лютішу!.. Встань же, Боже,

Вскую будеш спати,

Од сльоз наших одвертатись,

Скорби забувати!

Смирилася душа наша,

Жить тяжко в оковах!

Встань же, Боже, поможи нам

Встать на ката знову.
СЛАВА нашому совісному  ХРИСТИЯНИНУ УГКЦ знаменитому  ГЕРОЮ УКРАІНИ генералу УГВР \  УПА   Роману Шухевичу \ТАРАСУ Чупринці   який загинув  5  березня 1950 р...  Як відомо знахабнілі  окупанти   в ці березневі ШЕВЧЕНКОВІ  дні 2013 р вчинили  зло над памятниками ШУХЕВИЧА й БАНДЕРИ та  інших  наших славних  героів   ОУН\УПА  в Прикарпатті\ГАЛИЧИНІ  й на Волині   .  http://zik.ua/gallery/full/p/a/pamjatnyk_rozbyly__1_.jpg  .Біда  оця  має ще більш  зз"єднати  нашу НАЦІЮ та загартувати іі в боротьбі проти зла.... А вороги неминуче будуть покарані БОГОМ і людьми....УПА\УГВР  закликала  в кожному селі   організувати явні  групи чергових ПАТРІОТІВ ОУН\УПА  для  спостережень коло памятників і деревяних  церков  ГАЛИЧИНИ Й Волині  котрі особливо ненавидять  вороги і зрадники УПА  та готові чинити далі провокаціі  під прикриттям деяких САТАНИСТІВ  запроданців в ГПУ\ ДАІ \   МВД\   КГБ \  СБУ ....БОГ бачить все і кара БОЖА ЯВНО СКОРО БУДЕ НА ЗЛОЧИНЦЯХ І іх дітях та внуках  та правнуках   ...ПРАВЕДНІ  з БОГОМ житимуть ВІЧНО  а найгрішніші З ЧОРТАМИ  згорять  СКОРО ...   ....ТАК  ПИШЕ БІБЛІЯ 
! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ http://www.youtube.com/watch?v=D9DXubbdylw      ..ЗГАДАЙМО ТЕ що Богородиця передала засмученим галичанам в 1950році що рівно через три роки після смерті ВЕЛИКОГО нашого  ПРАВЕДНИКА І ГЕРОЯ ХРИСТА РОМАНА Шухевича Й Украіни ЗДОХНЕ Богом проклятий ЙОСИП СТАЛІН (прізвище якого "ДЖУГАШВІЛІ " означа "СИН ЖИДА"http://www.youtube.com/watch?v=UCoZnjPLOuE ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ та дай БОГ воскресіння з небес  нашим   святим борцям  ....НА ФОТО 5\3\2013рБ   головний храм УГКЦ в ФРАНКІВСЬКУ В ЧАСІ поминального молебню ЗА Романом ШУХЕВИЧЕМ і всіма друзями й воінами УПА !





52

Пребезумний в серці скаже,

Що Бога немає,

В беззаконії мерзіє,

Не творить благая.

А Бог дивиться, чи є ще

Взискающий Бога.

Нема добретворящого,

Нема ні одного......

Коли вони, неситії

Гріхами, дознають?

Їдять люди замість хліба,

Бога не згадають,

Там бояться, лякаються,

Де страху й не буде.

Так самі себе бояться

Лукавії люде.

Хто ж пошле нам спасеніє,

Верне добру долю?

Колись Бог нам верне волю,

Розіб’є неволю.    В Франківську за переданням БОГА І  Богородиці  згідно  проголошених  та унапрямлених ТРЕТІМ УНІВЕРСАЛОМ УГВР ідей  та чинів героів та друзів УПА  http://www.youtube.com/watch?v=jn3YY7MiJxU&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=37   очікуєм  воскресіння весною 2020  року   нашого Тараса ШЕВЧЕНКА  разом з тисячою інших молодих ібезсмертних БОЖИХ обранців   згідно ПРОРОЦТВ глав 14+20    ОДКРОВЕНЬ святого ІВАНА  в БІБЛІІ  на місці де від 2009року встановлений особливо  чудотворний ХРЕСТ КОБЗАРЯ  на ПІВДЕННІМ БУЛЬВАРІ....  про що дивіться  ВІДЕО  "СВІТЛО ВІРИ УПА  " http://video.i.ua/user/2689697/43853/264416/  та читайте  наші статті   ТУТ  і  на цім акаунті  http://blog.i.ua/user/2689697/760382/     Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends*  Слава ІСУСУ ! Слава УКРАІНІ ! СЛАВА Націі

Щасливоі ВЕСНИ бажаєм +Кажем що Павличенки НЕ ВИННІ+

  • 25.02.13, 20:42
heart angel rose rose rose ПОМНОЖТЕ ПОКЛИК  нескореноі УПА !!! 05 БЕРЕЗНЯ 1950РОКУ    героічно загинув  42річний генерал УПА    Тарас ЧУПРИНКА  \Роман  ШУХЕВИЧ  Вічная память   і дай БОГ воскресіння  нашим героям...... http://www.youtube.com/watch?v=4FKYrnW9OCc rose angel ПАМЯТАЙМО святі СЛОВА славного Героя Украіни Генерала УГВР\УПА " Тараса ЧУПРИНКИ "\ РОМАНА ШУХЕВИЧА який після лицарськоі смерті був по сатанинськи на ДНІСТРІ окультно спалений ІМПЕРКОМУНОФАШИСТАМИ та чорномагами КРЕМЛЯ але БОГ воскресить РОМАНА ШУХЕВИЧА з героями і друзями УПА в ФРАНКІВСЬКу 2013р Б http://blog.i.ua/user/2689697/688768/ Щасливо ! РАЗОМ ми сила !  ПОМЯНІМО всіх а особливо убитого в 30років  славного пісняра  й патріота УПА Володимира ІВАСЮКА який родився 4 березня 1949року....   25лютого народився автор музики славню Украіни священник УГКЦ  МИХАЙЛО  Вербицький ! ВІРМО : ЩЕ воскресне УКРАІНА з Богом +БУДЕ  ПРАВДИ й ДОБРА  наша УПА вічна  ПЕРЕМОГА ....)))Бог і Богородиця ще в 2011р передали нам офіцерам\священникам УПА що в убивстві судді ЗУБКОВА у КИІВІ винні жидомасони а украінці \християни ПАВЛИЧЕНКИ 100% є НЕВИННІ ! СИДІТИ мають в тюрмі ті негідники з міліці й суду та прокуратури які обрехали били і судили та увязнили батька і сина побожного козацького роду патріотів ПАВЛІЧЕНКІВ ! Бог особливо нагородитть тих хто страждає і переживає за таких ХРИСТИЯН як Павліченки та ЗАПОРОЖЕЦЬ й інших невинних людей ...В Франківську ще з 1995 року ми бандерівці\голодюківці ОУН УПА мужньо й мудро доказуєм невинністьприговорених на смерть а потім після протестів й статей довічно увязнених у віці 19років Михайла КУЗНЕЦОВА та Борислава Полторацького які обрехали себе після жахливих тортур в міліціі в убивстві 5 осіб сім"і бізнесмена ГОМОНАЯ ...ВСІ журналісти УКРАІНИ отримали тайний наказ не висвітлювати цю справу а деяких з них за симпатіі до нас повстанців\голодюківців підло убили жидомасонсьткі найманці... ПОДРОБИЦІ можна дізнатись у деяких з 195 ЮТУБфільмів "СВІТЛО ВІРИ УПА " та в матері одного з невиннозасуджених Лариси Миколаівноі Полторацькоі яка працює бібліотекарем в ІНСТИТУТІ підвищення ОСВІТИ вчителів що на площі МІЦКЕВИЧА в Франківську. та ще 2003року добилася в ЄВРОСУДІ перегляду Верховним СУДОМ зфальшованоі тоі справи але ж бандити в сулі\міліці\прокуратурі не дають це зробити бо тоді за це треба платити   багатоміліонні компенсаціі та садити в тюрми генералів ФРАНЦУЗА \Андріуцу та інших жидомасонів ... Інтервю в пані Полторацькоі взяти і надрукувати як у його виборця ще з 1995року вимагав багато літ в редакціі депутатських газет "ГАЛИЧИНА " й "Західний кур"єр " Голова ІФРуху депутат Борис ГОЛОДЮК .\ він на фото лютого 2013р ...НАШ явний  керівник ІНТЕРНЕТпятірки  офіцерів\капеланів УГВР   може явно  на Бібліі  підтвердити  факт  почутих ним від БОГА слів  про НЕВИННІСТЬ  Павличенків...Борис ГОЛОДЮК  ЯКИЙ МАЄ козацький псевдонів "ПАВЛО Дністер "    є  ВІД 2005Р ДОСМЕРТНО ОБРАНИМ   7  ПОЧЕСНИМ   Головою Молодіжного ТОВАРИСТВА   "Сокіл+ПЛАСТ+Січ+" та добрим  батьком двох вже  дорослих  талановитих і порядних синів   \старший -  Ярослав  \Тарас  на відмінно закінчив ПРИКАРПАТунівер  як вчитель украіномов й там  ПИШЕ кандидатДИСЕРТАЦІЮ.... а молодший - Борислав \ІВАН = після  завершення 2010р з золотою медаллю   найпрестижноі  в Франківську ГІМНАЗІІ  №1-  вчиться  як медик\хірург....   Голодюк ще  з 1989 року  багато років  працює ПРОФЕСІЙНИМ ПОЛІТИКОМ як Голова  ІФРуху а згодом   УНРуху  \ офіцером і священником УПА та є    відомою в УКРАІНІ  чесною і порядною людиною  ...як  ОУНівець та ГОЛОВА ІФРуху  ОУН\УПА та депутат  перших 2 скликань  облради  він не зганьбив себе брехнею\корисливістю\чванством    та іншим злом  ...ТАКОЖ  за заслуги перед У К РА Ї Н О Ю  рішенням УГВР  та за Божим БЛАГОСЛОВЕННЯМ        ЩОМІСЯЦЯ   є підтвердженні    ТАЙНО офіцерське звання   та інші повноваження   нашого явного ВОЖАКА  ОУН\УПА\УГВР  який 1 березня 2013р   перейде як БОГ дасть свій  піввіковий рубіж життя  ...Докази  добрих слів від  Пресвятоі  Богородиці   й синеокого русого  БОГА  нашого  ІСУСА  про ГОЛОДЮКА  можуть  сказати  Боговидці  в  Междугор"ю  \ ГАРИБАНДАЛІ  \ ДЖУБЛИКУ\  ЗАРВАНИЦІ\ГОШЕВІ ...та інших місць правдивих прощ християн і Божих з"яв ... В Франківську  жидомасони  УМИСНО  ЧЕРЕЗ ПЕВНИХ  заляканих або закуплених   ЛЖЕПАТРІОТІВ  та лжесвященників     ширять всякі брехні  на  Голодюка ..Ще в травні   1998року    ЛЖЕрухівці   ОКУПУВАЛИ здобуте героічним    голодуванням  депутатів\голодюківців  в 1992р    приміщення   ЦентрУПРАВИ   ОУН УПА   на ВІЧЕВІМ МАЙДАНІ   в ФРАНКІВСЬКУ  при допомозі влади\міліці\ прокуратупри\преси..  ВСІМ   ЖУРНАЛІСТАМ  заборонили показувати і згадувати   факти  ПЕРШОГО ГОЛОДУВАННЯ  рухівців  ГОЛОДЮКА  яке переросло в  ГОЛОДУВАННЯ  СТУДЕНТІВ   1990року після ЗНАМЕНИТОІ  бензовозАТАКИ   в КИІВІ    ...ТА люди  памятають  й совісно  оповідають  про  героічні перші  акціі  зборів  надзвичайнопопулярним   в той час  у Франківську молодим Борисом  ГОЛОДЮКОМ   та його багаттььма вже нині убитими  духом чи тілом  друзів  найбільших  мітингів та походів в 90роках  та керування ним    в своім виборчім окрузі  ще в ЧАС 666Р  1990року зняттям памятників ЛЕНІНА  та металоморд на вулицях  Дзержинского\ Фрунзе\Будьонного\  ЖУКОВА\ ЧЕРНОВА та інших комуноокупантів    та  депборотьбу   за перейменування більше 150 вулиць  ..ТАКОЖ  був захист невиннозасуджених  та незаконнозвільнених   осіб .та акціі  закриття  небезпечних хімзаводів  та  інші чини  справедливості  єдності   і патріотизму якими  керував Борис  Борисович  за Божим наказом ОУН   як від  1983р  тайний  а з  1998 р явний  офіцер й священник   УГВР\УПА    Статті по  справі незаконного засудження 2 юнаків  \виборців Голодюка    друкувала  багато  раз в 1995\1998роках лиш газета ІФРуху "ПОКЛИК " яка була за ці й інші суперправдиві публікаціі та матеріали УГВР по обранню 24серпня  1998р   Генерал ГЕТЬМАНА УПА Святослава Чупринки як ТАЙНОГО Президента УКРАІНИ знята з реєстраціі і заборонена восени 1998р ...ТА .МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! БОГ й БОЖІ люди НАМ поможуть ! БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО ! Щасливо ! Слава БОГУ за все ! СЛАВА УКРАІНІ ! СЛАВА Націі http://soli.com.ua/2013/02/01/slidchyj-pavlychenky-ne.    За цю  заяву  відповідальні  є  Борис Голодюк\ Павло ДНІСТЕР + Андрій ФРЕІВ\  Назар Смілий + ВАСИЛЬ САВКІВ\  Іван  КОЗАК+ ЯКІВ БОРИСОВ +Петро ОПРИШОК \офіцери \капелани УПА\УГВР  інтернетПЯТІРКИ SOKILDNISTER  +  учасники редакці часопису ОУН\УПА "Поклик " 25\ 02 \ 2013рБ ГАЛИЧ+КИІВ  \\\\http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER  ПРО це також читайте   " Прокурор: Павличенки не винні "  soli.com.ua Зі швидкістю звуку наразі розлітаються докази невинності Павличенків. Їх вирішив оприлюднити совісний працівник прокуратури. Ця людина побажала залишитись невідомою   Слава  ІСУСУ    !  ПОДИВІТЬСЯ    http://www.youtube.com/watch?v=ygArPTg3Op0&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1ТУТ у відео ГЕНЕРАЛ капеланУГВР "ПАВЛО Дністер"\Борис ГОЛОДЮК каже про місце де 2013 р воскресне з героями і друзями УПА від СОНЦЯнебес в Франківську Тарас ШЕВЧЕНКО а також згадує про ЧУДОБУРЕВІЮ 2012р http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-ne.. МНОЖТЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ В Франківську. буде чудо воскресіння з небес тисяч святих героів й друзів УПА та Кобзаря й Каменяра \ http://blog.i.ua/user/2689697/688768/ ТАМ між вулицями Вождів ОУН БАНДЕРИ й Мельника є сквер де ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ МОЛЕБЕНЬ\ВІЧЕ патріотів 18червня 1989 року з підняттям СИНЕЖОВТИХ ПРАПОРІВ в память за тисячами християн які були поховані там а іх могили з Хрестами поруйнували КПССи в 70роки які зараз є в ПРиБЮТи  http://video.i.ua/user/4400999/55777/.. ДАЙ Бог нам і всім БОЖИМ людям все те збагнути що передав синеокий русий НАШ ІСУС БОГ і гідно довершити те святе на що ми народились як християни й украінці !Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends*   І Ми переможем ! ЩАСЛИВО з Богом +СЛАВА УКРАІНІОСОБИСТА ЗАЯВА  Бориса ГОЛОДЮКА Щира ВАМ подяка за ВІТАННЯ з моім 50 річчям ! ВАМ найкращі побажання на НАШУ ПЕРЕМОЖНУ УПА весну УНРеволюціі ХРИСТА ! ЩАСЛИВО з БОГОМ ! Разом ми сила ! Многая і благая літа +БУДЬМО Божі діти НЕПОВТОРНІ Й СОНЦЕжиттєЛЮБНІ  як квіти....як проліски  священноі землі Правди ВІРИ й  ДОБРА   http://www.youtube.com/watch?v=0k1lKFDTGxA Слава УКРАІНІ ))))2 березня 983року тобто 1030 років тому народився славний святий КНЯЗЬ Русі Украіни Ярослав МУДРИЙ ! Вічная память і дай БОГ воскресіння з небес....ПАМЯТАЙМО наших ..НЕ зрадьмо ..СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=mkTB0242ZK0Передавайте БОЖЕ СЛОВО що газети " СВІТЛО ПРАВДИ " й " НОВА ЗОРЯ " мають стати в 7 годині ранку ймовірно на весні 2013рБ синьожовті\ так як стане БОЖИМ ЧУДОМ в той же день кольоровим ЧОРНОБІЛЕ ФОТО 1998року фотоКРУТХреста на АВІ  нашоі інтернетпятірки офіцерів Бориса ГОЛОДЮКА в КОНТАКТІhttp://vk.com/boris1963 ...Також станеться в той день зупинення СОНЦЯ і всіх людей о 12 годині полудня а потім менш грішні люди оживуть а найбільші грішники до 1000осіб згорять .ПРО це були пророцтва ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ ще рівно 50літ назад  з 1963року  в ГАРИБАНДАЛІ та в інших  святих місць БОЖИХ ОБ"ЯВЛЕНЬ... http://www.youtube.com/watch?v=wh9Orubrvx8 .НА Сонці того ВЕЛИКОГОДня  буде впрордовж 5 годин  видно почергово 357  відомих Християнських Богородичних ікон та БОЖИЙ ЗНАК Христа УПА з ТРИЗУБХрестом !  ТОГОЖ Великого Дня з Сонцянебес воскреснуть святі і найбільше до Прикарпаття ...ПРО ЦЕ ТУТ http://www.youtube.com/watch?v=nxjxuZ1V20U ДИВІТЬСЯ ТА ЧИТАЙТЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ Совісно множте це   http://blog.i.ua/user/2689697/688768/    ТОДІ  БОГ особливо любитиме і прощатиме ВАС і ВАШУ родину та нашу ЄДИНУ  НЕНЬКУ   Украіну... ЩАСЛИВО +СЛАВА УКРАІНІ )))

100%, 11 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Біблійні пророцтва на ці часи і їх пояснення від священиків УПА+

  • 13.02.13, 22:44
до





Є в Біблії книга, книга пророча, книга остання, книга складна, книга НАПИСАНА   100 річним Апостолом ХРИСТА  про якого ІСУС вмираючи на Хресті  сказав до Пресвятоі Богородиці  " МАТИ це СИН Твій  !...." ЦЯ КНИГА з 22 глав ВСЬОГО НА 10 СТОРІНКАХ     називається АПОКАЛІПСИСОМ а більшості вона відома  під назвою: «Об`явлення Івана Богослова». http://www.ukrbible.com/index.php?option=com_content&view=category&id=67:2009-08-11-23-49-22&Itemid=44  Постарайтеся прочитати іі  та попитати  через коментарі нашу ІНТЕРНЕТгррупу офіцерів \священників УПА те що ВАМ цікаве чи недостатньо зрозуміле тут ....Цю статтю 2013року ми доповнюємо для  більшої  актуальності  нашим відео 2016року  надсилаючи найкращі побажання всім нескореним НАШИМ патріотам  з вірою що вже скоро буде явна Перемога України  й синеокого русого Христа Бога !




Далі даємо  для вашого  сумлінного осмислення совісні думки  одного нашого ідейного друга  ЮРІЯ СПРУТІНА   і до свята ВЕЛИКОДНЯ  яке почмналося в 2013році якраз у ЮРІВ ДЕНЬ  неділі 6 травня .... Щиро роздумуєм разом  над  однією із основних частин, з волі Божої, ним за благодаттю СВЯТОГО ДУХУ розшифрованих пророцтв, які відбувалися в недалекому минулому, відбуваються в теперішньому і будуть відбуватися в недалекому майбутньому. Зауважимо   що  те що написав  і озвучив Юрій  незалежно від нас  в 2012р  охарактеризувавши  666Р як ЧЕРВОНОГО ДРАКОНА\ЗМІЯ   а МОСКВУ як блудницю  й НОВИЙ ВАВИЛОН які обовязково від БОЖОІ КАРИ ЗГИНУТЬ  було  в листівках УПА  вказане ще  в 1944році  ....за переданням БОГОРОДИЦІ  І Бога  через загиблого героічного воіна УПА Степана НАВРОЦЬКОГО  !http://www.traducionalist.info/forum/33-431-1    Отже    для одних – це буде "казка", так як і Біблія для багатьох являється "казкою", для інших – це повинно бути, як мінімум одним із варіантів тлумачень, пояснень даних пророцтв. задля СПАСІННЯ  душі своєі і своіх рідних і близьких   http://www.youtube.com/watch?v=Gdqo03uKHK4   



А може розтлумачите може хтось краще  краще? Чи будете чекати  описаного в АПОКАЛІПСИСІ  реального червоного семиголового змія з десятьма рогами на якому роз`їжджає жінка??? 
Для полегшення сприйняття, розуміння – копіюємо, чи виписуємо із вказаних розділів вказані вірші і робимо єдиний текст: 12:3; 13:1,2,3; 17:1,2,3,4,5,6,7,12,15,18; 18:21. (різницю в величині цифр - я тут не зміг виправити).

(І я з повною відповідальністю ставлюся до 22:19 в книзі оцій, і нічого з Біблії, чи даної книги не відкидаю. А те, що я написав, я бачу в загальному тексті, і те, що багато хто із вас не побачить в тексті спрощеному)

Отриманий текст  БІБЛІІ  \Одкровень  ІВАНА Богослова . 


12:


3). І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.


13:


1). І я бачив звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена.


2). А звірина, що я її бачив, подібна до рися була, а ноги її як ведмежі, а паща її немов лев'яча паща. І змій дав їй свою силу, і престола свого, і владу велику.


3). А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана смертельна її вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною!


17:


1). І прийшов один із семи Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною, кажучи: Підійди, я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами.


2). З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивались мешканці землі.


3). І в дусі повів він мене на пустиню. І побачив я жінку, що сиділа на червоній звірині, переповненій іменами богозневажними, яка мала сім голів і десять рогів.


4). А жінка була одягнена в порфіру й кармазин, і приоздоблена золотом і дорогоцінним камінням та перлами. У руці своїй мала вона золоту чашу, повну гидоти та нечести розпусти її.


5). А на чолі її було написане ім'я, таємниця: Великий Вавилон, мати розпусти й гидоти землі.


6). І бачив я жінку, п'яну від крови святих і від крови мучеників Ісусових, і, бачивши її, дивувався я дивом великим.


7). А Ангол промовив до мене: Чого ти дивуєшся? Я скажу тобі таємницю жінки й звірини, яка носить її, яка має сім голів і десять рогів.


12). А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства, але приймуть владу царську із звіриною на одну годину.


15). І говорить до мене: Води, що бачив ти їх, де сидить та розпусниця, то народи та люди, і племена та язики.


18). А жінка, яку ти бачив, то місто велике, що панує над царями земними.


18:


21). І один сильний Ангол узяв великого каменя, як жорно, і кинув до моря, говорячи: З таким розгоном буде кинений Вавилон, місто велике, і вже він не знайдеться!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Отриманий текст з поясненнями.

І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.

Змій – комуністичний режим, СССР.


Червоноогняний (в деяких варіантах – просто червоний) – Червона площа, червона зірка, червоний прапор, червона армія, червоний галстук, червоний транспарант, червоний партквиток і так далі…


Великий – СССР не був маленький.


Сім голів – це сім лідерів комуністичної партії і за сумісництвом керівники (царі) СССР, а саме: Ленін, Сталін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, Черненко, Горбачов.


Десять рогів – це також десять керівників (царів), і серед них ці семеро, плюс ще троє, які відрізняються від тих семи, тому і різниця показана.

І я бачив звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена.

Богозневажні імена – якщо хто не знає, то хай поцікавиться, як голови компартії, комуністичний режим , СССР і його служителі відносилися до Божих храмів, до віруючих різних релігій, різних Церков і різних конфесій.

Вінці (в деяких варіантах – діадеми) – це корони, які носили царі; а для даного часу – це керівники держав, країн, республік…


Десять рогів на яких десять вінців – це десять керівників (царів), прізвища сімох ми вже називали, плюс ще троє, а саме: Єльцин, Путін і Ведмедєв.

А звірина, що я її бачив, подібна до рися була, а ноги її як ведмежі, а паща її немов лев'яча паща. І змій дав їй свою силу, і престола свого, і владу велику.

Дана звірина – це теперішня влада в Московіі  ЯКА триста літ  ВКРАЛА в нас  СОБІ назву Росії, яка взяла свій початок після закінчення панування СССР. Влада відрізняється від попередньої, Бога так як би не зневажає, але по Божому закону не чинить (чесну владу взагалі важко знайти, але між нечесними є різниця..., і ми тут говоримо саме про ту, про яку йдеться в пророцтві, і яку деякі експерти порівнюють з мафією).


Змій дав звірині свою силу, і престола свого, і владу велику – правонаступницею 666Р стала Росія, яка владою і силою не обділена;


а престол – це Кремль.

А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана смертельна її вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною!

Одна із її голів – це Путін;
ніби забита на смерть – це його відхід від президентства;


але рана смертельна її вздоровилась – це його повернення на президентство, якщо хто сумнівається, що це станеться саме так – то хай зачекає деякий час....\ПРОРОЦТВО написане  ЮРІЄМ за кілька тижнів  до виборів  ПУТІНА  

І прийшов один із семи Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною, кажучи: Підійди, я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами.

Велика розпусниця – це Москва.


Води – народи.


З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивались мешканці землі.

Розпуста – нехороші вчинки.


Земні царі – це в минулому керівники соціалістичних республік, керівники держав соціалістичного табору і не тільки соціалістичного, і не тільки в минулому…

І в дусі повів він мене на пустиню. І побачив я жінку, що сиділа на червоній звірині, переповненій іменами богозневажними, яка мала сім голів і десять рогів.

Жінка, що сиділа на червоній звірині, яка мала сім голів і десять рогів – яке місто було столицею СССР і являється столицею теперішньої Росії?

А жінка була одягнена в порфіру й кармазин, і приоздоблена золотом і дорогоцінним камінням та перлами. У руці своїй мала вона золоту чашу, повну гидоти та нечести розпусти її.

Якщо мені хто скаже, що Москва бідне місто – не повірю.

Гидота та нечесть – вбивства, репресії, голодомори, богозневага і випливаючі із цього вчинки, любов до неправди, чинення несправедливості, і тому подібне...


А на чолі її було написане ім'я, таємниця: Великий Вавилон, мати розпусти й гидоти землі.






Великий Вавилон – один із прикладів: мавзолей Леніна, який на Червоній площі під стінами Кремля, є фактично копією Вавилонського зіккурату і подібністю тієї першої Вавилонської вежі.

І бачив я жінку, п'яну від крови святих і від крови мучеників Ісусових, і, бачивши її, дивувався я дивом великим.


А Ангол промовив до мене: Чого ти дивуєшся? Я скажу тобі таємницю жінки й звірини, яка носить її, яка має сім голів і десять рогів.

(якщо хто думає, що на Небі роз`їзджають жінки на семиголових звірах, які мають десять рогів – то той сильно помиляється, але якщо хто думає, що на Небі, і не тільки на Небі, нічого і Нікого (нікого) немає, окрім того, що знає теперішня офіційна наука – то той помиляється набагато більше)

А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства, але приймуть владу царську із звіриною на одну годину.

Ангел пояснював, що десять рогів – це десять царів (керівників держав).


Ще не прийняли царства – це писалось 2000 років тому назад.

Одна година – це приблизно одне століття, а рахувати треба від 1917 року.

І говорить до мене: Води, що бачив ти їх, де сидить та розпусниця, то народи та люди, і племена та язики.

І тут Ангел говорить в поясненні, що води – це народи.

А жінка, яку ти бачив, то місто велике, що панує над царями земними.

І тут Ангел дає зрозуміти, що жінка – це місто велике.


Я не сказав би, що Москва місто мале і не має впливу на багатьох керівників різних держав. А що робилося при СССР?..

І один сильний Ангол узяв великого каменя, як жорно, і кинув до моря, говорячи: З таким розгоном буде кинений Вавилон, місто велике, і вже він не знайдеться!


Прийде час, і Москва загине, а загибель буде швидкою, як говорить Ангел в пророцтві. Але це, - не буде спонтанним, бо в 18:4 написано, що Бог попередить, щоб Його люди вийшли звідти (зрозуміло, що не Сам власне попередить, а способом - доступним людям це почути).





P.S.


До влади в теперішній Росії і її керівників я тут не ставлюся негативно і нікого не закликаю цього робити; а Боже передбачення і певна Його воля не можуть бути невиконанні, хоча і не всім вони бувають до вподоби. Та й виконувати те ж передбачення і певну ту ж Його волю - також треба комусь!?.



Спочатку я цього не писав, думав - самі повинні побачити після освідомлення вище написаного...

В книзі оцій йдеться про звірину з двома рогами - це ті ж самі, що входять до десяти і до трьох, а саме: тандем Путіна та Ведмедєва. Один із них головний, інший як будь-то фальшивий, спеціально поставлений, який буде закликати вклонитися тому, хто був як будь-то мертвий і ожив (алегорично сказано), а саме: буде закликати голосувати за Путіна і віддасть йому свої голоси. Окрім цього, - допускаю інші додаткові варіанти розвитку подій.

Фактично цим правління і подіями, які мають статися, і які тут частково описані - закінчується Біблія, а Біблія просто так не може закінчуватися; в недалекому майбутньому Бог відкриє людям Своє існування так, що в цьому вже ніхто більше сумніватися не буде, але це відкриття людям не минеться безболісно, і це також написано в книзі оцій.

Хай не покидає Вас присутність Святого Духа !  ОТОЖ  наша ІНТЕРНЕТпятірка офіцерів\капеланів УПА згідна за БОЖИМ ПЕРЕДАННЯМ  саме з таким поглядом пояснень пророцтв  і пропонує ВАМ щодня перечитати наші пояснення  інші щодо пророцтв  БІБЛІІ ! БОЖЕ Вас прости і  бережи  ! В супровід  статті ставимо  МІСЯЧНУ СОНАТУ  БЕТХОВЕНА  під мелодію якоі  від 19 до 20 години  в 357 місцях світу а найбільше в УКРАІНІ  будуть Божі чуда сходження НЕРУКОТВОРНИХ Христових МЕТАЛхрамів  з яких воскуреснуть в молодих й безсмертних тілах героі і друзі УПА ...ОДИН з тих Храмів з тисячою непереможних святих  зійде просто на КРАСНУ ПЛОЩУ  в Москві  і до 24 годин Кремль  та більшість будинків МОСКВИ  провалиться  а ПУТІН буде прогнаний  разом із злими людьми  з того сумновідомого  МОНСТРміста яке  майже все   загине..як новітній ВАВИЛОН  і в ньому залишиться жити лиш  три сотні  осіб  ....ОСЬ ТУТ Є ІНШІ Божі   ПРОРОЦТВА  які ширить УПА http://www.youtube.com/watch?v=GrKBV0_GoNs&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=22   Аце  ПРОРОЦТВА  Богородиці   ЯКІ МАЮТЬ ЗДІЙСНИТИСЯ  до 14 червня 2016р   http://poperedzennya.blogspot.ru/2012/07/blog-post_12       ..МИ розумієм що це  неймовірне пророцтво  ...Але БОГ приготував те що  нікому і в голову не прийде....Це слова Христові з БІБЛІІ ! У цім відео УПА http://www.youtube.com/watch?v=nxjxuZ1V20U&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1   на 33 хв генерал\капелан УГВР Голодюк \ДНІСТЕР ОПОВІДАЄ про НАДЗВИЧАЙНЕ ДИВО з"яви в його ОСЕЛІ у Франківську  Бога І Богородиці о 21годині 30хвилин в середу  13 \02\2013р та іх Слово для УПА та чудо зявлення напису "ІЗ "що означа БОГ\СПАС та СИНІХ ОЧЕЙ на гіпсІКОНІ Страстного ЛИЦЯ ХРИСТА +ЯВНИЙ Провідник ІФРуху УПА наголошує що ймовірно скоро  2013р  буде ВОСКРЕСІННЯ тисяч героів й друзівУПА не з землі а з небесних явних БОЖИХ храмів які зійдуть від 19 до 20 години в різних місцях світу а найбільш \200!\ в Украініhttp://1tv.com.ua/uk/euronews/2013/02/12/34736    Блискавка над собором св.Петра у Ватікані в ніч з 11 на 12.02.2013р після ЗАЯВИ Папи Римського  БЕНЕДИКТА 16 \Рацінгера про зречення від понтифікату з 28лютого .....Кажуть Пресвята Богородиця й Божі люди що з  НЕБЕС громи МОЖЕ ПОСИЛАТИ ЛИШ Господь БОГ а   блискавки забивають зло й чортів в землю та часто вбивають саме особливо грішних людей ......Також священики й побожні люди  казали .."Не грішіть бо БОГ громом вас знищить...!" ГРІМ взимку то є особливе Боже диво....Один з найславніших генералів УПА \УГВР  вірний УГКЦ добродій Микола Твердохліб \ 1911+1954 \ мав псевдо "ГРІМ "...Згадаймо як написав ФРАНКО ПРОРОЧО " ГРИМИТЬ ...тайна дрож проймає народи ...БЛАГОДАТНА ПОРА НАДХОДИТЬ ! Дай БОГ кращого  http://www.youtube.com/watch?v=Su6awR7F0Lo !   Не зрадьмо героів ! Совісно й затято ПРОДОВЖУЙМО священний чин ОУН +ТАКОЖ  ПЕРЕДАЄМ   позицію УПА   від  БОГА  що  В Челябинську БУВ ЗЛОЧИН ФСБ    http://video.i.ua/user/4400999/55777/398782/    МНОЖТЕ новину про ПАДІННЯ ЛЖЕМЕТЕОРИТУ на УРАЛ ! ЦЕ Є СПЕЦРАКЕТА КГБандитів й черговий ТАЙНОСПЛАНОВАНИЙ ЗЛОЧИН жидомасонів ПУТІНА Й ОБАМИ в РОСІІ http://blog.i.ua/user/4400999/Це сталось як майже всі умисні біди в пятницю.ЩЕ Й НА СТРІТЕННЯ ! А Богородиця в Франківську о 16 годині повідомила нам що ФСБіси з Путіним й ЦРУлі з ОБАМОЮ готують інші акці по явному розпаленні третьоі світовоі війни та зяви АНТИХРИСТА як лжеспасителя в ближчі дні й створення весною 2016 р ВСЕВІТНЬОІ ЯВНОІ ЛЖЕХРИСТИЯНСЬКОІ диктатури ГЛОБАЛІСТІВ СІОНІСТІВ та чіпізацію всіх людей;)ТОМУ в РОСІІ умисно арештовують і нищать патріотів антипутінців й планують з Китаєм поновленння КОМУНОІМПЕРІІhttp://svit24.net/events/42-events/56955-chyslo-postr. ЩАСТИ ВАМ ))) ОСЬ  прочитайте  http://ru.wikipedia.org/wiki/Крашенинников,_Вячеслав_Сергеевич        ГЛЯНЬТЕ ЦЕ ПРОРОЦТВО  ЩО КИТАЙ НАПАДЕ  НА РОСІЮ  Й ПУТІН  З НИМИ  ОКУПУЄ СВІТ  та визнає АНТИХРИСТА своім БОГОМ http://www.youtube.com/watch?v=0PbJYkcp3WE


На фото 1992 р померлий майже 20років на 11році життя СВЯТИЙ отрок ВЯЧЕСЛАВ Крашенников \1981+1993\ могила якого є там де Челябінськ   коло озера ЧЕБАРКУЛЬ де упав 15 лютого 2013р нібито метеорит а насправді САТАНИНСЬКА хім БОМБА ФСБісів ПУТІНА.)))))   СПАСИ БОЖЕ ВАС Й НАС  http://www.youtube.com/watch?v=D5WVHnkMAH0    Гляньте це відео  УПА на підтвердження пророцтв  ОТРОКА ВЯЧЕСЛАВА  про якого  дуже популярна стає книга  вже тричі перевидана кількома тисячними тиражами  видана УГКЦ редакцією "СВІЧАДО" з  2010р   !  
  Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ    https://vk.com/sokildnister  ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER  " ВСІ ТУТ   " http://vsitut.com/SOKILDNISTER/ Щасливо  !  МНОЖТЕ !  Разом ми сила  !  СЛАВА Украіні   МОЛОДЦІ ті хто нищить металморди ПЕКЕЛЬНОГО виродка ЛЕНІНА бо свідчимо ВАМ як офіцери\капелани УПА що від цього дуже росте БОЖА БЛАГОДАТЬ на УКРАІНІ +Передаєм як офіцери\священники УПА ВЕЛИКУ ПОДЯКУ Бога і БОЖИХ воінів та друзів УПА тим патріотам СВОБОДІВЦЯМ та УПЦкп які під керівництвом народного депутата УКРАІНИ  Ігоря   МІРОШНИЧЕНКА на СВЯТО СТРІТЕННЯ 15лютого 2013р зруйнували гіпсоідол Богомроклятого творця ІМПЕРІІ 666Рабів жидомасона суперзлочинця ЛЕНІНА\Бланка в м ОХТИРКА Сумськоі області ! Нагадуєм БОЖЕ ПРОРОЦТВО що коли воскреснуть святі Христові героі то ті хто буде виступати проти них впродовж 4 тижнів прилипнуть і згорять разом з найближчими до них памятниками Леніна та проваляться в землю..Такі чуда згоряння і провалення в землю найбільше були саме на РУСІ\УКРАІНІ Ій про це є передання які нищили атеісти і комуністи ! ТОж дай БОГ щоб патріоти зруйнували все зле чим задурили нашу Націю ПРОКЛЯТІ  Богом  і УКРАІНОЮ КОМУНОІДІОТИ...Ось  СТРАШНА ПРАВДА ПРО ІМПЕРкомуняцькі КОНЦТАБОРИ в яких служили багато тих особливо кримчаків хто зараз бреше що воював проти гітлеровцев и празднуєт ДЕНЬ САВЕТСКАЙ АРМИИ http://censor.net.ua/photo_news/232960/ujasy_gulaga_glazami_byvshego_nadsmotrschika_fotoreportaj   Поясніть тим хто захищає комуняк що БОГ скарає не лиш іх а іх дітей\внуків\правнуків...МОЛІТЬСЯ ЗА ПОКАЯННЯ І ПРОЗРІННЯ грішників...СПАСИ Боже ВАС http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BPRGwGTDiRc#!   В Франківську ТРИ памятника ЛЕНІНА були зняті 1990року ще в часи ЯВНОГО ІСНУВАННЯ ІМПЕРІІ ЗЛА КПССів 666Р ..ТОДІ цим керував голова ІФРуху облдепутат в тім ОКРУЗІ й тайний капітан УПА "Промінь " А НИНІ явний генерал УГВР та шеф нашоі інтернетпятірки УПА "Дністер " ...РІШЕННЯ БУЛО прийнято 72голосами з 140 депутатів і досі прізвища тих хто голосував не оприлюднені ПРО БЮТною ДЕПждмасон МІСЬКгазетою "Західний КУРЄР" бо протидіяли нашим депутатам нинішні БЮТнабрдепи а тоді ГОЛОВНІ КОМУНЯКИ міста і області ШЛЬОМКО та ПЕДОРЧУК )))Щорічне всенародне АНТИКОМУНЯЦЬКЕ СПІВОЧЕ ПОЛЕ та СВЯТО зняття у Франківську ВСІХ морд ЛЕНіНА та ВЕЧІРНІЙ свічковий багатотисячний ЕКЗОРЦИСТИЧНИЙ СПІЛЬНИЙ християнський МОЛЕБЕНЬ ПРОТИ КОМУНОЗАРАЗИ та хворих на червону чуму за наказом УПА депутат ГОЛОДЮК добивався введення ще в ДЕНЬ ІВАНА Богослова 9 жовтня 1990року \ т оді в цей день зняли найбіольший 15метировий бовван ЛЕНІНА коло ІФРоблмуздрамтеатру ...АЛЕ на жаль КУНаки\НРУхівців та ТРИЗУБці й свободівці та інші патріоти досі замовчують цю ініціативу так як не підтримують ідею ІФРуху ОУН УПА 1990року про перейменування КАЛУША на БАНДЕРІВСЬК http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N9eLCyZs_Ms ТОЖ будьмо БОЖІ люди ! Щасливо...СЛАВА УКРАІНІ Вітаєм всіх друзів УПА а особливо РУХІВЦІВ ОУНівців з СВЯТОМ публікаці в газеті "ЛІТЕРАТУРНА Украіна " 16 лютого 1989р ПРОЕКТУ Статуту НАРОДНОГО РУХУ Украіни який з того часу почав створювати ПЕРШІ ЯВНІ ОСЕРЕДКИ патріотів Державності УКРАІНИ серед них ПЕРША група підтримки НРУ була створена нами голодюківцями\бандерівцями в Франківську тогож ДНЯ на МЕБЛЕВОМУ КОМБІНАТІ який потім в 90роки умисно знищили комунокучмисти перетворивши це НАЙСЛАВНІШЕ ДЕРЕВООБРОБНЕ 4 тисячне підприємство ...на примітивний Горілчаний ЗАВОД яким нині керують ПРиБЮТні задолизи що звісно ліквідували МУЗЕЙ РУХУ УПА який діяв там ...ПРО ВСЕ ЦЕ мовчать пригодовані застрахані журналісти та лжепатріоти ...ЯК і про те що саме на цім підприємстві ВПЕРШЕ НА ТЕРИТОРІІ 666Р в липні 1990 року ЗА 2 ТИЖНІ перед останнім з"іздом КОМУНЯК ІМПЕРІІ ЗЛА було під гаслом " РОБІТЬ ТАК ЯК МИ...РОБІТЬ КРАЩЕ НАС " " ТА керівництвом ТАЙНОГО офіцера УПА й Голови ІФРуху та "комсорга ПМК " ГОЛОДЮКА проведено ГЕРОІЧНИЙ молодіжний МІТИНГ ПОКАЯННЯ ЗА ЗЛОЧИНИ КПСС і ВЛКСМ та РОЗПУЩЕНО 654особову КОМСорганізацію все майно якоі передано в ІФРух який від тоді ПРОФЕСІЙНО очолив ГОЛОДЮК КОТРОГО ЗА ЦЕ ВСЕ НАМАГАЛИСЯ ВБИТИ та увязнити чи очорнитти й скалічити....ТА БОГ нас захищає і наш  ПРОВІДНИК і досі ГЕРОІЧНО діє З НАМИ І ВСІМА ТАЙНИМИ й явними ПАТРІОТАМИ так як треба ОУН\УПА\УГВР http://www.youtube.com/watch?v=uFedoTrb0-A ))) ЯК ІФРухівці ми провели ЗМАГАННЯ ще в 1990році МІЖ районами в Прикарпатті очистивши ще в ЧАСИ ДИКТАТУРИ КГБандитівв й КПССів 666Р наше бандерівське Прикарпаття від ВСІХ ЯВНИХ МЕТАЛОгіпсоМОРД 1 КОМУНОФАШИСТА ...ТАКОЖ через газету ІФРуху ОУН\УПА " ПОКЛИК " ще до ГКЧП 1991року оголосили що МИ І САМ БОГ нагородить тих хто зніме першу тисячу ЛЕНІНпамятників в УКРАІНІ з ДНЯ Акту волі і думали що за 10 років в УКРАІНІ не буде жодного памятника ...але ж наші люди ще хворі на ЧЕРВочуму і невтямлять що не мож любити ХРИСТА Бога і Богом прокляту лису жидоСАТАНУ ЛЕНІНА ЯКОГО в УКРАІНІ є близько 5тисяч морд і більше 20тисяч вулиць. сіл і містечок особливо за Дніпром ...)))оСОБЛИВО гидко все це бачити після 20років можливості взнати все що мож за суперзлочини комунофашистів\ленінців проти украінців особливо східняків яких жидомасони знищили тільки в 1933р більше 10млн ГОЛОДОМОРОМ.. СТРАШНА КАРА БОЖА буде всебільше явно на тих хто є за комуняк ....Отож боротьба триває..Й ми щиро раді що хоч один депутат свободівець доказав що він справді антикомуняцький борець не словом а ділом...дай Бог щоб так довели інші + ВІРИМ І ЗНАЄМ що .ПЕРЕМОЖЕ БОГ Й УКРАІНА НАША+ І МИ КОЗАКИ СОКОЛИ УПА ДНІСТРА+ДНІПРА+Щасливо.... Слава НАЦІІ ! СЛАВА Украіні )))))  17 лютого 1664р героічно загинув славний полковник козацтва ІВАН БОГУН !http://www.youtube.com/watch?v=PgFqL7IVZZQ Благородний шляхтич і відважний лицар-козак, він став легендою ще за життя. Польський історик середини XVIIст. В. Коховський писав про Івана Богуна - "сміливий, розумний ... надзвичайно популярний, вміє, як ніхто інший, вдало діяти; сильний і хитрий, як лис; людина відважна і завзята". Проте, незважаючи на велику популярність, історичні джерела скупо зафіксували різні етапи життя цього видатного козацького ватажка й стратега козацької доби. Вічная память всім борцям за волю й щастя Украіни талійський священик Джованні Скарабеллі стверджує, що Іван Богун та італієць Джузеппе Гарібальді - це були тоді два найбільші лицарі світу    !  СЛАВА УКРАІНІ http://svit.ukrinform.ua/celebrities.php?page=bogun.htm; СЕНСАЦІЙНА НОВИНА\фотоУПА про те де скоро коло Франківська БОжа МАТИ покладе свій ГОЛОВНИЙ ВСЕСВІТНІЙ 7км Срібний ПАЛАЦ В Украіні ! ДИВ коментарі і співайте ПІСНЮ УПА ))   А в нас у Франківську ...Де ВОВЧИНЕЦЬ й річка тулиться близенько до підніжжя гір ...МАЄ ТАМ поставить свій ПАЛАЦ МАРІЧКА ...То є МАТИ БОЖА ...Щиро ти в це вір ! Нам ВОНА сказала вістку цю предивну ширити між люди в ці важкі роки....Нам ВОНА всміхнулась та сказала мило .." .УКРАІНА БУДЕ ....ВІРТЕ КОЗАКИ...!!!.Вірте і моліться ...щиро неустанно в Бога Пресвятого ТРЕБА ЦЕ БЛАГАТЬ ...Проти зла боріться .. і ВЖЕ СКОРО СЛАВНО ....БОЖЕ ЦАРСТВО ЯВНО ТУТ БУДЕ СТОЯТЬ ))))) Ось так оцю пісню ширте межи люди ..!! МНОЖТЕ СВІТЛО ВІРИ ....БО В НІМ БЛАГОДАТЬ !!! ...СКОРО ВЖЕ воскресне БОГ й УПА героі !!! ..СКОРО вже щасливо будем ми співать ..!!! .СКОРО вже проженем всю гидоту вражу з нашоі святоі Божоі землі....!!! Скоро вже ВСЕВИШНІЙ ангелам накаже щоб вогнем спалити всіх хто підлі й злі ! !!! СКОРО повернуться славні КОЗАЧЕНЬКИ з ТАрасом ШЕВЧЕНКОМ на білім коні !!! ....СКОРО заспіває УКРАІНА ненька вільна і щаслива з Богом на веснІ ))))))) 


В'ється, наче змійка, неспокійна річка,
Тулиться близенько до підніжжя гір.
А на тому боці — там живе Марічка,
В хаті, що сховалась у зелений бір.

А як з хати вийде, на порозі стане, —
Аж блищить росою далечінь ріки.
А як усміхнеться, ще й спідлоба гляне:
"Хоч стрибай у воду!" — кажуть парубки.

Не питайте, хлопці, чом я одинокий
З вечора допізна тут один ходжу!
Там, на тому боці, загубив я спокій,
Та туди дорогу, мабуть, не знайду.

Та нехай сміється неспокійна річка,
Я туди дорогу все одно знайду.
Чуєш чи не чуєш, чарівна Марічко?
Я до твого серця кладку прокладу....ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=NmcPO0jK7ZY ГЕРОЯМ   СЛАВА http://www.youtube.com/watch?v=o9zBRHs4WGM   
НЕ ГАНЬБІМО РОДУ Й НАШОГО НАРОДУ ...Чуєш — сурми грають,
Юнаків скликають,
У ряди збирають,
"Буде бій!" — звіщають. Гей!

Приспів:
Націоналісти — раз, два!
Молоді орлята,
Хлопці, хлопці,
Соколята!

Україна-мати
Кличе нас повстати,
Одностайно стати,
В бою погуляти. Гей!

Приспів

Не будемо спати,
Плакати-ридати,
День пімсти, розплати
Будем готувати. Гей!

За нашу свободу,
За красу і вроду,
Підем в огонь, в воду
Для свого народу, гей!

Приспів

Не сумуй родино,
Не тужи дівчино!
Кличе Україна —
Наша Батьківщина. Гей !...Щиро вітаєм від нашоі інтернетпятірки офіцерів\священників УПА З ДНЕМ 59 річчя ВІКТОРА ЮЩЕНКА ! Всього кращого нашому Почесному другу УПА і всім хто вірить в Перемогу НАШОІ Украіни яка буде не від ВИБОРІВ людей а від ВОСКРЕСІННЯ нашого ГОСПОДА БОГА і повстання УПА .... +Многая літ ))Щасливо з БОГОМ ! )) СЛАВА Богу за все  http://www.youtube.com/watch?v=D8mWyQdy6zg.
    Є  БОЖЕ пророцтво яке  ширять патріорти  УПА що коли ЙМОВІРНО 2016 р прийде при тайній і явній підтримці  ГЛОБАЛмасонів до всесвітньоі влади  Антихрист  ПУТІН то він разом з жидомасонами підло для чвар розділить УКРАІНУ \Частину промосковських  областей    потягне до РАШОфедерастів  а іншу віддасть під НАТО  ДЛЯ румунів\поляків\мадяр  а центр  для євоеів під НОВИЙ ІЗРАЇЛЬ...бо ж вес більш видно що попереду криваві  подіі відірвання від Украіни  південних областей й Криму а потім  за  тайною згодою глобалсіоністів  в Украіні буде робитись  НОВА СУПЕРЖИДІВСЬКА ДЕРЖАВА  а цими розділеними частинами Украіни   сварячи  українців  керуватимуть як тайні САТАНИСТИ  жидомасони  які є офіцерами ФСБ й давні вірні друзі Путіна   ...ЦЕ  ЖИДЮля  " МАКУХА "   та  МЕДВЕДЧУК " НАРЦИС " проти яких написав  в 2002\2009роках  пророчі книги народний депутат Украіни  мер міста Броди  й Почесний  ДРУГ УПА Дмитро ЧОБІТ й цим викрив  цих лукавих  ворогів Христа й УКРАЇНИ  !   То будуть страшні дні але   в той найважчий час прийде з небеснаш синеокий  русий Христос   БОГ і  БОГОМ ВИЗНАЧЕНЕ  число 357 ТИСЯЧ з небес воскреслих Божих героів і друзів УПА  !  Гляньте ГУГЛшуком  відео "ПРОРОЦТВА  УПА  "  де сказано  що  тоді  буде такий НАШ СИМВОЛ   СТЯГ  як на фото УНРеспубліки ГЕТЬМАНА Тараса ШЕВЧЕНКА \Божоі Украіни в центрі стягу буде ХрестТРИЗУБ Й символ УПА \Ж подібний \ який єднатиме навколо ГАЛИЧИНИ  патріотичну СХІДНУ й ЗАХІДНУ Украіну але не за ідеі глобалМАСОНІВ а за героічні чини БОЖИХ святих ГЕРОІВ НАЦІОНАЛвизвольних змагань  різних націй  Азіі та Європи і світу Злі люди будуть в світі все більш мати владу і нахабніти аж поки БОГ Отець не пошле небесну поміч своім дітям......МИ офіцери УПА і наші друзі як змогли більш як на 50% особливо в Галичині ПОБОРОЛИ комуномутантів СОВЕЦЬКИХ переборем і донецьких та всіх інших окупантів та зрадників бо не наша це війна людська а БОЖА й вже скоро ХРИСТОС з воскреслими героями і друзями УПА прийде і смерть всім гадам до 21 дня в УКРАІНІ БУДЕ ...ЦЕ слова БОГОРОДИЦІ вміщені в таємну частину ТРЕТЬОГО УНІВЕРСАЛУ УГВР 2006року складеного на основі БОЖИХ ПРОРОЦТВ про те що повстане скоро явно КОЗАЦЬКА Християнська УНРеспубліка на чолі з Гетьманом\Королем ТАРАСОМ ШЕВЧЕНКОМ та вічне ХРИСТОВЕ ЦАРСТВО з УКРАІНИ на весь світ ...http://www.youtube.com/watch?v=SJnxIn3FBFA Дай БОГ це СКОРШЕ +Слава УКРАІНІ !!!!

Вимагаєм КАЛУШ назвати Бандерівськом +Готуймося до ВЕЛИКОДня УПА

  • 02.02.13, 21:31
СЛАВА   ІСУСУ  Христу +Слава  УКРАІНІ +Єднаймося з УПА й БОГОМ і вірмо в УКРАІНИ Перемогу +Щасливо http://www.youtube.com/watch?v=uBVtEsIXcGk КЛИЧЕМ МИ КОЗАКИ совісних Тризубців й СВОБОДІВЦІВ\ УДАРників КУНаків та інших ПАТРІОТІВ НАРЕШТІ підтримати 23річну   ідею ІФРуху ОУН\УПА\УГВРта БОЖИЙ НАКАЗ  про НЕГАЙНЕ перейменування КАЛУША на Бандерівськ ! Нагадаєм  що НАШ ГЕРОЙ народився поруч цього районного містечка  в селі  СТАРИЙ УГРИНІВ  яке знову ж ми вимагаєм назвати БАНДЕРІВ УКРИНІВ  ...ЦЕ село  є одне з найдавніших в УКРАІНІ  і його  заснували УКРИ  а не угри !  Украіна РУСЬ  починалася ТИСЯЧІ РОКІВ ТОМУ  не з ДНІПРА а з ДНІСТРА...ТУТ БУВ БОЖИЙ РАЙ  ...Тут  тайно жив РУСИЙ ІСУС  на честь РУСОГО ПШЕНИЧНОГО  ВОЛОССЯ  БОГА СИНА була названа перша християнська тайна держава "РУСЬ "як елітний плацдарм   ДЕРЖАВИ УКРАІНИ    ....Так розповідає  нашим тайним БОГОВИДЦЯМ наш БОГ синеокий русий ІСУС  і скоро явно про ЦЕ  ПІСЛЯ ВОСКРЕСІННЯ Христа і Божих героів буде відомо всім землянам  бо саме  в Прикарпатті ЙМОВІРНО 2014 року   ЗА одну годину божим чудом   З НЕБЕС  повстане  БОЖА ВСЕСВІТНЯ СТОЛИЦЯ Новий ЄРУСАЛИМ  описаний  в главах 21 та 22 Одкровень БІБЛІІ !    БОГ дасть ЙМОВІРНО  БЛИЖЧИМ ЧАСОМ  чудо  з"яви на СОНЦІ  Христового " Ж" знаку  УПА  і це буде опівдні  ВЕЛИКОГО Дня  коли сонце зупиниться над УКРАІНОЮ   о 19 годині з небес СОНЦЯ явно до Франківщини\  ГАЛИЧИНИ  зійдуть БОГ І Богородиця  та іх святі  по одній тисячі з  357 чудоМЕТАЛхрамів  які стануть в різних краінах світу а найбільш 200 \ ! \  в УКРАІНІ....  САМЕ  за це молились християни...саме священничі праведні родини  дали нам БАНДЕР\ШУХЕВИЧІВ  \Коновальця  \Ленкавського\СТЕЦЬКА та інших СЛАВНИХ  героів Украіни     )))))http://blog.i.ua/community/3840/917508/    ВІТАЄМ ми офіцери\капелани УГВР що рівно рік тому 02\ 02\ 2012 рБ вийшло НАШЕ сенсаційне ІНТЕРНЕТвідео УПА яке викрило спробу проведення ФСБісами ПУТІНКРЕМЛЬКитаєм штучного землетрусу 14лютого 2012р шляхом тайного підземного вибуху багатокілометрових шахт які є в Прикарпатті під містом КАЛУШЕМ\Бандерівськом а також в місті НОВИЙ РОЗДІЛ на ЛЬВІВЩИНІ ! ВИБУХІВКА рік звозилась тайно на ХІМЗАВОДИ які арендують китайці ! ЯНУКОВИЧ зрозумівши що це СТРАШНИЙ ЗЛОЧИН ВНАСЛІДОК ЯКОГО ЗАГИНЕ МІЛІОНИ ЛЮДЕЙ особливо дністрян й те що як дибіла його лохотронять й хочуть вбити АПАЗІЦІАНЕРИ Й СВОІ КОМУНОМАСОНИ зняв тоді до 14 лютого всіх 4силових міністрів ! Деякі калушани знають що в місто були кинуті сотні міліціонерів та СБУшників і вибухівка була виявлена й впродовж тижня знешкоджена і вивезена...АЛЕ ДОСІ про все це заборонили писати в пресі і показувати на телевізіі бо ж від цього зросте слава нашоі ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів УГВР\УПА а найбільшНАШОГО Бога синеокого ХРИСТА І Пресвятоі Богородиці...ТОЖ слава Богу що трагедіі не сталось...Хоч ФСБіс ОФІЦЕР "РАЛЬФ" як ЗАДОЛИЗ ЛЖЕпопів ГУНДЯЙ РПутінЦЕРКВИ Юрко БАРЧУК що назива себе "пророк ГЕОргий ИЛЛЯ " \див ГУГОЛ \й досі працює НА ТЕРНОПІЛЛІ ДИРЕКТОРОМ школи села ВІКНЯНИ ЗБАРАЖського району впродовж МАЙЖЕ двох років до того казав що знає точно ПО БІБЛІЙНИХ пророцтвах глави 4 вірша 5 МАЛАХІІ навіть годину й хвилину початку "ужаснаго землетрясения "й це стане доказом що він є " БОЖИЙ настаящий ПРОРОК " а 14 лютого потім коли це не сталось Бог НІБИТО сказав йому що переніс землетрус на майбутне ! Ми ж нагадуєм що БОЖА МАТИ сказала нашим БОГОВИДЦЯМ УПА ще в 1990році ЩО НІЯКИХ ЗЕМЛЕТРУСІВ В МЕЖАХ УКРАІНИ НЕ БУДЕ впродовж Х \невідомо сільки\ років до часу воскресіння святих від неба в УКРАІНУ з Христом БОГОМ ! ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ кожних пять років друкувалась лиш в газеті ІФРуху ОУН\УПА "Поклик " а всі інші не вірять і не надрукували НОМЕРНІ ЗАЯВИ ПРО ЦЕ дані генералом УГВР Голодюком"Дністром " 2008\2012р \це зокрема газети " Голос УКРАІНИ " +Украіна молода "+ "ГАЛИЧИНА " +"Єкспрес " ..ТОЖ гляньте відео http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uMOTeKichaw  ширте  наш клич  ОУН\УПА і питайте СВОБОДІВЦІВ та інших депутатів патріотів чому вони не підтримують надруковану ЩЕ в газеті "ПОКЛИК " 1990РОКУ вимогу ІФРуху та БОЖИЙ НАКАЗ УГВР перейменувати КАЛуш НА БАНДЕРІВСЬК ! Ми переможем ! Слава БОГУ за все + ЩАСЛИВО ...СЛАВА УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ http://www.youtube.com/watch?v=BhlCi8oZ3IkБоже Великий, Єдиний,ВСЮ Україну храни.СОНЦЯ ХРИСТАпромінням Ти її осіни+Світлом науки і знання ТИ ВСІХ, дітей, просвіти ! В чистій любові до краюТи ВСІХ Боже, зрости+МОЛИМОСЬ БОЖЕ Єдиний дай нашим людям ЛЮБОВ+ДАЙ памятати ГЕРОІВ ЩО пролили свою кров*Хай незгасне вічная вдячна память ЗАГИБЛИМ ОУНцям ТА ШАНА І КРАЩІ ПРОБАЖАННЯ живим нескореним нашим друзям по Організаціі Украінських Націоналістів яку тайно очолює від 1998р генерал \Гетьман УГВР\УПА Святослав ЧУПРИНКА! ВІРМО в перемогу НАШУ й НАШОГО Христа БОГА  ВІТАЄМ з святом створення 03лютого у ВІДНІ преславноі й нескореноі ОУН в 1929р )))Особливо НИНІ хай буде прославлений ПЕРШИЙ Провідник ОУН http://uk.wikipedia.org/wiki/Коновалець_Євген_Михайлович ))УВАГА\\ПРОСИМО ПЕРЕПОСТ для тих хто вірить нашій інтернетпятірці офіцерів \священників УПА \\Гляньте інші фото В НАШИХ  альбомах angel)Вітаєм з СокілСВЯТОМ УПА +.11лютого 1894року було створено ТОВАРИСТВО"Сокіл" .....ПОМНОЖТЕ давній ДЕКАЛОГ  СОКОЛІВ який  був прийнятий ще задового до ДЕКАЛОГУ ОУН Борімось проти всіх гадів зла як нескорені козаки\соколи УПА ! .НЕ ЗРАДЬМО ГЕРОІВ ! Щасливо з Богом ! РАЗОМ ми сила ..http://www.youtube.com/watch?v=bWd6wcsM5jI .СЛАВА УКРАІНІ  \\\\Заповіт генерала УГВР Дністра .перед БОЖИМ ПОВСТАННЯМ УПА ..ЯК загину то згадай мене Украіно бож любив я тебе щиро як МАТІР ЄДИНУ ! Яж піввіку життя свого жив мужньо й побожно та робить старався те що треба а не те що можна ...Ти ж прости мене ІСУСЕ і Пречиста МАТИ ЩО НЕ ВСЕ ЗРОБИВ ЩО МУСИВ І НЕ ВСЕ ЯК СЛІД ЗУМІВ СКАЗАТИ ! Та я вірю в серці моім що ще разом  з БОГОМ  в святім боі я вернусь в степи та гори своі ...Я повернусь юний  безсмертний з героями святими ! МИ здобудем ПЕРЕМОГУ над всіма врагами УПА злими !  ТОЖ в останні ці хвилини а може дні чи тижні мого життя хай до ТЕБЕ Боже лине молитва ця проста моя ! ЯК червоно чорне вишиття ...таке є моє все життя ! ПРОШУ Я ВАС КОХАНІ УКРАІНЦІ борітеся проти зрадників і чужинців ! ПАМЯТАЙТЕ СЛОВА КОБЗАРЯ Й КАМЕНЯРА ! Хай не згасає УКРАІНИ СВЯТАЯ ЗОРЯ ! Хай ГОСПОДЬ БОГ НАМ ВСІМ ПОМОЖЕ ! Хай Украіна скорше переможе ! ТОЖ поховайте мене як прийде мій кінець там де гора є над Бистрицею в селі ВОВЧИНЕЦЬ ..І ХРЕСТ на могилі покладіть і добрим словом помяніть ! ТА НЕ ВТРАЧАЙТЕ НАДІІ що русий синеокий Христос БОГ здійснить наші УПА козацькі мріі ...БОРІТЕСЯ ! ПОБОРЕТЕ ! Щасливо ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=UF2eN11Lm-g&list=U.  У ТОЙ бік де є викладений в аномальнотеплім лютім місяці 2013року з каміння 2 метровий ТРИЗУБ на відстані кілометра має статись БОЖИМ ЧУДОМ сходження о 19годині на ВОВЧИНЕЦЬгору  7кілометрового подібного формою на Франківський ратуш\на фото\ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ Прикарпаття \= БОГОРОДИЧНОГО 11  Хресного срібного чудопалацу в який БОГ І БОЖА МАТИ мають зібрати ЗО тисяч ТИХ ХТО НАЙБІЛЬШ ВІРИТЬ нашим УГВР\УПА ПЕРЕДАННЯМ ПРО НЕБЕСНЕ воскресіння ГЕРОІВ І ДРУЗІВ синеокого русого ІСУСА Христа ....ЗБІР буде на 22годину в ВЕЛИКДЕНЬ ПОВСТАННЯ УПА але на небі БОГ покаже все те що захоче з того зібрання зустрічі смертних і безсмертних людей ймовірно в ближчі тижні\місяці 2013року .... Також ТУТ як БОГ дасть буде могила БОРИСА ГОЛОДЮКА ...ПРО ЦЕ гляньте відео....ДЯКУЄМ ВАМ І БОГУ ЗА ВСЕ ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=xcGVGDsmUqo&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1    Пам'яті Головного отамана Холодного Яру
Степового-Блакитного (Костя Пестушка) ЯКОГО 10лютого святкуєм 115 річчя  Дня народжєення  ....

За нашу кров, за нашу честь,
за кривди нашого народу!

Степовий-Блакитний
(Кость Пестушко)

– За нашу кров, за нашу честь,
за кривди нашого народу
гуртуймося іти на герць –
за Україну! За свободу! –
Гукнув отаман Степовий,
і загуло навкруг степами:
"За землю й волю буде бій –
ходім хутчій, братове, з нами!
Допоки нас червона рать
усіх за горло не схопила
і не згребла всього добра,
бери, земляче, свої вила!"
І заюрбився Кривий Ріг.
В Терни, Херсон, Олександрію,
здійнявши куряву з доріг,
свою несе повстанство мрію
про тихе, вольнеє життя
без ВУЧКа і комісарів,
що селянину майбуття
готують в злиднях комунарів.
Гартує міць Холодний Яр,
загони степові єднає:
"Веди, отамане! Зброяр
хай дасть набоїв, скільки має!"
І загриміло, загуло
повстання по усіх усюдах.
Було всього тоді, було…
Ніколи степ цей не забуде,
як незасіяні поля
тілами вкрилися героїв
і захлиналася земля
в той час лихий від сліз і крові.
Мов пси скажені, йшли і йшли
ордою нукери червоні.
За рідну землю полягли
Вкраїни славнії герої.
…Отаман Степовий упав,
підтятий пострілом у спину,
і наостанок прошептав,
мов заповіт перед спочином:
"Ще не скінчився наш похід.
Надію з нами не ховайте.
Як буде воля, мій привіт
Вкраїні милій передайте".

Донині той триває бій.
Борні немає тій упину –
за вільний край наш степовий,
за українську Україну.....ПАМЯТАЙМО....НЕ ЗРАДЬМО ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=CB_Vt9dgjtI Не зрадьмо героів ! Совісно  й затято  ПРОДОВЖУЙМО священний чин ОУН +Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends* !МНОЖТЕ !!!ЯК класно бачити лиш СИНЬОЖОВТІ та ЧЕРВОНОЧОРНІ наші стяги на акціях 90років...коли не було ще міжпартійноі гризні патріотів .... ТА попри це кажем що СЛАВА ІСУСУ ЗА ВСЕ....Раді дружбі з ВАМИ !!!! Оце ж 1991року фото на могилі СІРКА  В ЗАПОРІЖСЬКІЙ ОБЛАСТІ коло НІКОПОЛЯ..... А хто БУВ ТАМ то згадаєте нас франківців глянувши оце відео УПА  http://video.i.ua/user/2689697/43980/243983/ ВСЬОГО кращого ВАМ і всім патріотам НАШОГО КОЗАЦТВА !  ПАМЯТАЙМО  ЗА  ГЕРОІВ   Й СТРАДНИКІВ   НАШОІ   Неньки УКРАІНИ  Й  БОРІМОСЯ  ПРОТИ ВСЕБІЛЬШНАХАБНИХ ОКУПАНТІВ І  бридких ЗРАДНИКІВ...Діймо як СОКОЛИ ПРОТИ усіх ГАДІВ  ЗЛА     !  ЩАСЛИВО ! Разом ми сила ! МИ як християни вірим в те що пише БІБЛІЯ яка наголошує що в кінці світу." ...як прийде СИН ЛЮДСЬКИЙ \Так себе називає Христос \ то чи знайде ВІН віру...???" ТАК пише св ЛУКА в главі 18 вірш 8 НОВОГО ЗАПОВІТУ Бібліі .ТОЖ згідно СВЯТОГО ПИСЬМА та ПРОРОЦТВ Богородиці у Фатімі \ГАРИБАНДАЛі\ ДЖУБЛИКУ\Галичі все частіше явно буде і те що більшість людства в тім числі й священників та єпископів впадуть в гріхи й блуди та перекрутять правдиву христову віру та зрадять БОГА й гнатимуть та вбиватимуть найбільш совісних християн " думаючи що служать ПРАВДИВОМУ БОГУ " .....також ГЛЯНЬТЕ НА ГУГОЛ шук "ПРОРОЦТВА монаха МАЛАХІІ " там є ПРАВДА ЯКУ визнавали ПОНАД 8 0 0 років найпобожніші з католиків та інших християн ! СПАСИ БОЖЕ ВАС І ВСІХ СВОІХ http://ua.korrespondent.net/world/1501031-proroctvo-pro-pap-svyatogo-malahiya-povidomlyae-shcho-nastupnij-papa-rimskij-stane-ostannim-voz-de-gal  СЛАВА УКРАІНІ 

88%, 14 голосів

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Щасливого Нового року ! Божа правда УПА про Антихриста Путіна !

  • 20.12.12, 07:09
Прочитайте це і передайте іншим !!! \\ХАЙ довбуші сильніше бють в набати ! Хай голосніше сурми зазвучать ! Хай скорше в УКРАІНУ воскресає БОГ І БОЖА МАТИ ! Хай славно козакам УПА дасть БОГ проти врагів і зрадників повстать ! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ ....ШАНА всім БОЖИМ людям а особливо НАШИМ нескореним УКРАІНЦЯМ....Щасливо ! РАЗОМ МИ СИЛА ! ГАРНОГО  РОКУ Й ВЕСЕЛИХ СВЯТ ВАМ ! СЛАВА Украініhttp://www.youtube.com/watch?v=ylbaynu_US8  З Різдвом ХРИСТОВИМ !!!MERRY CHRISTMAS!!!
JOYEUX NOL!!!
FRHLICHE WEIHNACHTEN!!!
PRETTIG KERSTFEEST!!!
BUON NATALE!!! http://www.youtube.com/watch?v=_S-wu34oG3g
FELIZ NAVIDAD!!!
FELIZ NATAL!!!
HYV JOULUA!!!
GOD JUL!!!
С РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВЫМ)))\\\
ГАРНИХ бажаєм ВАМ милі друзі РІЗДВЯНИХ НОВОРІЧНИХ СВЯТКОВИХ ДНІВ ми офіцери \КАПЕЛАНИ УПА http://www.youtube.com/watch?v=0fpMuhjc0WY .. В молитві «Отче наш» молимось: …нехай прийде Царство Твоє». Кожен раз молячись цю молитву ми просимо кінця світу, тобто — початку Божого Царства. Охрещені, ми є дітьми, громадянами Божого Царства. Маємо білет до неба, але можемо його загубити. «Нехай прийде Царство Твоє». http://www.cerkva.od.ua/index.php?option=com_content&. СЛАВА Ісусу ХРИСТУ ))У нас є найпотужніша зброя, проти всього злого, війн, вбивств, нещасть - це християнська віра й козацька молитва  та героічні \НАШІ  люди , дані нам Богом ... МИ маємо берегти цей БОЖИЙ Дар і вірити й діяти за воскресіння ХРИСТА І ХРИСТИЯНСЬКОІ  Украінськоі Соборноі Самостійноі ДЕРЖАВИ ....Так нам БОЖЕ поможи  ....це  сказав СВЯТОСЛАВ ЧУПРИНКА ...Хто втратив гроші - втратив багато...
Хто втратив друга - втратив ще більше...
Хто втратив віру в Бога - втратив ВСЕ ...†
На фото анонсована ЗА БОЖИМ НАКАЗОМ УГВР в 2010р в ІНТЕРНЕТІ

http://blog.i.ua/user/2689697/  ЕМБЛЕМА нашоі ІНТЕРНЕТпятірки офіцерів \капеланів УПА " SOKILDNISТЕR  \ СОКІЛДністер" та ІКОНОСТАС Головного храму УГКЦ в Франківську ))))Передала перед святом МИКОЛАЯ В ГРУДНІ 2012р з Христом БОГОМ наша БОЖА МАТИ що перед тим як о 12годині на СОНЦІ з"явиться ЗНАК ХРИСТА й символ УПА та все в світі має зупиниться на кілька хвилин то в Франківську в ГОЛОВНОМУ 300 ЛІТНЬОМУ Храмі УГКЦ \на фото\ який посвячений СВЯТУ ВОСКРЕСІННЯ Христа у часі БОЖОІ СЛУЖБИ між 8 та 11годиною В ДЕНЬ ПОВСТАННЯ \ВОСКРЕСІННЯ героів УПА після або до ймовірноі з"яви і спроб встановлення всесвітньоі влади АНТИХРИСТА   Путіна  й ЧОРНОМАГА КОПЕРФІЛЬДА  який фокусами телевізіі видаватиме себе за бога ...станеться ЧУДО що цей знак з"явиться в ФРАНКІВСЬКУ   на ІКОНОСТАСІ  Головного ХРАМУ УГКЦ  на тій ГОЛОВНІЙ Центровій іконі яка подібна до АВАТАРУ \ІКОНИ ЩО є символом НАШОІ інтернетПЯТІРКИ офіцерів\капеланів УПА "СОКІЛДНІСТЕР" від літа 2010року на САЙТІ І.ЮА ! ЦЕ чудо мають побачити тисячі людей та передати іншим й так наше МІСТО СТАНЕ СЛАВне на весь світ за кілька годин бож о 19 годині саме до нас найбільше воскреснуть з небес тисячі святих з БОГОМ І БОГОРОДИЦЕЮ в особливо красиву "КОЗАЦЬКУ ДОЛИНУ " між селами КОЛОДІВ\Вовчинець\ ГАНУСІВКА що між Франківськом і Дністром і там має стати СРІБНИЙ Богородичний палац з 11хрестами \ ввін буде 7кілометровий по висоті подібний на нашу РАТУШУ ОСОБЛИВО спасенні Богом й навіть  ЙМОВІРНОзапрошені в СРІБНИЙ Богородичний ЧудоПАЛАЦ на РІЗДВЯНІ СВЯТА в Прикарпаття з 10 гідними рідними\друзями будуть 10 тисяч кращих з тих хто повірить в це передання і помножить його та буде часто молитись за це а при змозі приіде й зайде в той ХРАМ та помолиться коло ІКОНИ МИКОЛАЯ й ЙОВА Почаівського \вони є ліворуч ТАМ і тут коло амвона у ЦІМ відео про чудотворця Миколая ЧАРНЕЦЬКОГО http://www.youtube.com/watch?v=wjqq0XPji2w СПАСИ ГОСПОДИ ВАСНа фото ГЕНЕРАЛ УПА\УГВР  // " ГРІМ" Микола ТВЕРДОХЛІБ    який САМЕ у свято Миколая 19 \12 \1911року народився в с ПЕТРИЛІВ біля ДНІСТРА на ТЛУМАЧчині Прикарпаття і прожив надзвичайно святе й героічне життя та мав популярність в 40=50роки в повстанців на рівних з БАНДЕРОЮ І ШУХЕВИЧЕМ\ГРІМ був одним з головкомів УПА після смерті ТАРАСА ЧУПРИНКИ в 1950році та завдяки таким як він УПА збереглася і діяла й діятиме у всі роки поки небудуть знищенні всі окупанти і зрадники явним БОЖИМ СУДОМ+;)ГЕНЕРАЛ "ГРІМ" http://pravda.if.ua/news-1182.html   героічно загинув в 1954році разом з вагітною дружиною в КАРПАТбункері та він має воскреснути з небес .ТА ВЕРНУТИСЬ з героями і друзями УПА та ХРИСТОМ Богом ! ТІ хто вірить В ЦЕ є брати ГРОМУ ! 23 грудня 1951 р. http://uk.wikipedia.org/wiki/Федун-Полтава_Петро     (псевдо - Полтава) Герой Украіни 32 річний полковник УПА \УГВР БЕЗСТРАШНО Й СОВІСНО ЗАГИНУВ , коли його з двома побратимами УПА в лісовій криївці оточили радянські війська ВВ і МГБ.Прочитайте й помножте ПРЕКРАСНУ працю ПЕТРА ПОЛТАВИ "Хто такі бандерівці і за що вони борються ???" НЕ зрадьмо ГЕРОІВ )))01 СІЧНЯ  всенародне СВЯТО Дня народження в  1909р на ПРИКАРПАТТІ  в праведній сім"і  офіцера\капелана  УСС \УГА  та священника УГКЦ  славного й геніального   СТЕПАНА БАНДЕРИ  згадайте з вдячністю  НАШОГО ГЕРОЯ  І ВСЮ ЙОГО ГЕРОІЧНУ МАЛУ І ВЕЛИКУ РОДИНУ  до якоі входимо і ми...помянімо і помолімось  за воскресіння  святих наших  героів ....) Борітеся ! ПОБОРЕТЕ !  http://www.stepanbandera.org/bandera_poltava.htm

 Полтава був керівником головного осередку пропаганди й інформації при проводі ОУН (із 1946 р.), керівником бюро інформації УГВР, ідеологом УПА, із 1950 р. - заступником головного командира УПА та генсека УГВР. Автор праці "Хто такі бандерівці та за що вони борються" (1950)http://www.youtube.com/watch?v=Iz_CZLw96BI Боротьба ТРИ ВАЄ ! ХАЙ НЕЗГАСНЕ СВІЧОЮ вічная память героям полеглим в боротьбі з окупантами і зрадниками УКРАІНИ ! МИ ВІРИМО У ВОСКРЕСІННЯ святих героів і нашу ПЕРЕМОГУ УПА ! ЩАСЛИВО ! СЛАВА Украіні //\    http://www.youtube.com/watch?v=c0EtmXOUWEs  НА фото 2010р зробленім в селі ОСТРИНЯ що за 15км  від Дністерсела ПЕТРИЛІВ коло зробленого каимінням  ним  ТРИЗУБА є покійний наш легендарний друг АНАСТАСІЙ Козак\"ТРИЗУБ"  СЛАВНИЙ ВОІН ветеран УПА й Почесний СОТНИК УПА \Молодіжного товариства "СОКІЛ+ПЛАСТ+СІЧ+ТРИЗУБ+" ...звязковий  й далекий родич генерала  УГВР\УПА  ТВЕРДОХЛІБА\Грома  .....Відомий генерал УПА \УГВР  " Леміш "\ Василь   КУК був НЕ ОСТАННІМ головкомом УПА а в 1950\1951 роках  він призначений був всупереч ЗАПОВІТУ 1950р Шухевича який рекомендував у випадку своєі смерті щоб 1командири УПА були з ПРИКАРПАТТЯ та головкомом УПА наказав призначити МИКОЛУ Твердохліба \ГРОМА якому умисно окремі КУКісти  штабісти не давали звання полковника і генерала УПА !  ГЕНЕРАЛ  УПА  "ГРІМ "  діяв самостійно до 17 травня  1954 коли ГЕРОІЧНО загинув з вагітною дружиною ОЛЕЮ після майже 10 років бункерноі боротьби та заповів УГВР   за БОЖИМ НАКАЗОМ робити те що зберегло мережу офіцерів\генералітет УПА\УГВР та омолодило\скріпило й утаємнило народний антиокупант опір БРЕХНЯ про те що КУК був останній головнокомандувач УПА яка нібито вся була знищена в 50роки є вигідна ворогам і зрадникам УКРАІНИ та лжеісторикам тому що УПА була є і буде навіки    .Правдою є те що  19жовтня  затверджена  а в 20 числах  грудня 1993року БУЛА ЮРИДИЧНО через  міліцію й владу ВИРОБЛЕНА  унікальна "Ж" подібна СТАТУТНА емблема\печатка   ІФРуху ОУН\УПА  і з Божого наказу  почався  вишиватись  СОНЦЕЗНАК повстання і воскресіння героів УПА з Богом  ...ТОЖ  віримо що  2013 року  ми переможем  ....ОСЬ  ХРИСТА ЗНАК який мають побачити всі на СОНЦІ А ПЕРЕД ТИМ  на головній іконі  іконостасу  ІФ СОБОРУ УГКЦ   є   на СВЯЩЕННОМУ повністю вишитому і посвяченому від весни 1995року по всіх областях Украіни  ГОЛОВНОМУ нашому  Стягу ІФРуху ОУН\УПА\УГВР  \СТЯГ на фото 2012р \..САМЕ це уповноважений совісно  явно казати керівник нашоі інтернетПЯТІРКИ УПА Голова ІФРуху ОУНгенерал \капелан УГВР Дністер\ГОЛОДЮК \на фото 2012р\  який за ПРАВЕДНІ СПРАВИ та совісне БОЖЕ ВИКРИТТЯ злочинців багато раз мав бути знищений негідниками ..http://blog.i.ua/community/3840/845385 .Тож дяка БОГові Й БОГОРОДИЦІ та Божим людям які бережуть нас й наших воінів і друзів УПА ! ЦЕ фото   ПАМЯТНИКА  Франка  який встановлений на вулиці НЕЗАЛЕЖНОСТІ  \до літа  1990р вулиця ця називалася СОВЕТСКАЯ  1995року  в Франківську  на місці знятого  нами козаками під керівництвом  депутата  й Голови ІФРуху  ГОЛОДЮКА там в жовтні 1990року  ще в час 666р  СУПЕРЗЛОЧИНтворця тоі  ІМПЕРІІ ЗЛА \ідола КПССів  ЛЕНІНА  \Бланка  метал 15 метрового памятника  якого  переплавленого на КАМЕНЯРА !  ОТОЖ це СИМВОЛІЧНО ЩО КОЖЕН З НАС МАЄ так  совісно в душі й житті  СЕБЕ ПЕРЕПЛАВИТИ  з атеіста совкотипа на християнина і патріота...має відкинути дух  зла а прийняти ДУХ  що тіло рве до бою УПА Христа....ПОЗАДУ  памятника є  суперГОТЕЛЬ " Надія "     і ФРАНКІВСЬКИЙ  сквер  в  якому є  найвищий  15метровий МЕТАЛЕВИЙ ХРЕСТ памяті ГЕРОІВ Украіни  в ФРАНКІВСЬКУ   ТОЖ  це фото зроблене  рівно 70 місяців з часу зяви у нім 5жовтня 2006року БОГОРОДИЦІ та іі прекрасних передань як саме через СОНЦЕвоскресіння святих 357тисяч Божих обранців до 2013року буде спасенна УКРАІНА І ВЕСЬ світ від зла жидомасонських сатанинських глобалістів МОСКВИ \США ))))Просимо вас уважно прочитати та совісно приєднатись до молитов які є в ФОТОописі УНІКАЛЬНОІ ХРЕСНОІ ДОРОГИ яка встановлена ЗА БОЖИМ наказом в ціи сквері де ми благаєм в 2012році явного сходження ЧУДОХРАМУ з якого воскреснуть молоді й красиві ІВАН ФРАНКО\Роман ШУХЕВИЧ\Богдан Хмельницький \Володимир ВИСОЦЬКИЙ\ВІКТОР ЦОЙ\ІГОР ТАЛЬКОВ\Джохар Дудаєв та ще близько тисячі БОГОМ обраних осіб серед яких також будуть убиті ворогами УПА рідний брат БОРИСА Михайло та тесть ЯРОСЛАВ...Цей сквер буде одною з перших територій БОЖОГО ЦАРСТВА в який зможуть увійти лиш БОЖІ ПРАВЕДНІ ЛЮДИ та розкаяні грішники а всі злі люди впродовж доби чудом СВЯТОГО ДУХУ будутьБОГОМ знищені\спалені на попіл\ або перенесені з ІХ ДІТЬМИ для КІЛЬКОХ ТИЖНІВ покаяння за межі УКРАІНИ в СИБІР ))))  НАГАДАЄМ що в цім сквері ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ МОЛЕБЕНЬ\ВІЧЕ УГКЦ 18червня 1989року з підняттям СИНЕЖОВТИХ ПРАПОРІВ в память за тисячами патріотів які були поховані там а іх могили з Хрестами поруйнували КПССи в 70роки ! ТОЖ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ героям боротьби за ХРИСТИЯНСЬКУ УКРАІНУ І ДАЙ Бог нам і всім БОЖИМ людям гідно й мужньо довершити те святе нащоми народились як християни й украінці )))) Ми переможем ! ВІРИМ ! ЗМОЖЕМ ! Бог нам помагав й поможе ! ОСЬ встановлений ТАМ  в ФРАНКІВСЬКІМ СКВЕРІ  у 2008році  на 1стаціі  ХРЕСНОІ дороги а потім  між  13 та 14 стаціями  на новім місці  в 2012 році  ХРЕСТ  КАМЕНЯРА  коло якого має статись чудо воскресіння  з Трьох хресного нерукотворного  небесХРАМУ Франка і ШУХЕВИЧА  та тисячі  молодих безсмертних  інших БОЖИХ ОБРАНЦІВ  прочитайте це  й помоліться за воскресіння  http://blog.i.ua/user/2689697/688768/    ГЕРОІЧНО тримайтеся проти ІМПЕРзла усюди гідно і всебільш чесно з нами...ОТОЖ  у нас  між  вулицями ФРАНКА\Мельника\БАНДЕРИ  буде  один з 357 БОГОМ дарованих чудохрамів  з якого воскресне  як генерал УГВР  Іван ФРАНКО\КАМЕНЯР..Також  ОСЬ НА ФОТО теж чудомісце  в Франківську  ближче до БАНДЕРІВСЬКА\Калуша  й ЄРУСАЛИМУ   між вулицями Короля ДАНИЛА  ЛЕНКАВСЬКОГО \МАЗЕПИ\неподалік вулиці  і  парку названого іменем ШЕВЧЕНКА на ПІВДЕННІМ бульварі  де  від 2007року  ми очікуєм в найважчих днях   після зяви АНТИХРИСТА  вже більш  4років  сходження о 19годині   ще одного Христом БОГОМ дарованого СОНЦЕНЕБЕС нерукотворного  подібногго на КИІВВЛАВРУ  металевого 7хресного  храму з якого  воскресне як генералГЕТЬМАН УГВР  Тарас ШЕВЧЕНКО\Кобзар  про це відео http://www.youtube.com/watch?v=jn3YY7MiJxU&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=2  Ось Хрест  КОБЗАРЯ  встановлений на тіи святміісці ще 12червня 2009року  Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласники\Шукайте на   ГУГОЛ "Борис Голодюк" .. !МНОЖТЕ !!!! Заява ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів УПА \УГВР SOKILDNISTER 25\12\2012рБ....Дай БОГ здоров"я і кращі ПЕРЕДРіздвяні новорічні вітання вам .дорогі ЛЮДИ ! НАША ЄДИНА МАТИ Украіна ЩОДЕНЬ Є В БІЛЬШІЙ НЕБЕЗПЕЦІ ! ЯК відомо нас украінців та інші БОЖІ НАЦІІ хитро й підло МАСОНИ нищать продуктами \побутехнікою одежою яка начинена хімією і радіацією яка окрім тоого йде ще й від заводів та електростанцій які найбільше КАЦАПкомуняцькі ОКУПАНТИ й зрадники побудували в нас....Богопрокляті мперкацапи знахабніли ще більше за наш рахунок й ціною життя наших рідних украінців хочуть вирішити власні проблеми. ВОНИ хочуть в майбутні роки   переселити в СИБІР як АЗІАТординці і КИТАЙзадолизники 7 мільйонів украінців і чинять все щоб  була  почата  війна в Криму і Донбасі та  в інших  областях  Украіни   підсилюючи  рашизм й грошолюбство і злиденність заставили туда їхати ...спокусами або силою .... Але у разі війни РФ з Китаєм будуть гинути наші сини бо й так 40% населення СИБІРУ це нащадки украінців або справжні козаки як от в ЗЕЛЕНОМУ КЛИНІ біля БЛАГОВІЩЕНСЬКА !!!!! У Першій світовій війні жидомасони найбільше нищили украінців ще й зробивши громадянську війну а в Другій світовій ми були живим кордоном для Гітлера та гарматним мясом комунофашистів СТАЛІНА\ЖУКОВА , тепер ПУТІНмоскаль ХОЧЕ зробить живим кордоном щоб нищити нас силами годованого ними ДРАКОНполклонного САТАНИСЬКОЗВІЗДОГО як КРЕМЛЬ міліардного Китаю...ЗАРАЗ нашу націю хочуть зомбувати шляхом проведення зараження китайвірусом грипу та китайськими ліками й вакцинацією....РЯТУНОК ОДИН будьте більше козаками і християнами та чиніть опір і вмійте задовільнитися скромним коштом і поділитися з украінцями надлишком не покидайте села і нищіть тих хто є гади.. НАМ ПОМОЖЕ БОГОРОДИЦЯ і всі святі побороти усі сили злі...МИ ж є НА СВОІЙ БОГОМ ДАНІЙ ЗЕМЛІ ... ..ТОЖ ми офіцери\священники УПА\УГВР вкрай обурені фактом постановки таких питаньhttp://korrespondent.net/ukraine/politics/1445186-v-e

Люди, як би зреагували нормальні НАЦІІ коли прочитали оцю маячню КРЕМЛІВСЬКИХ ФАШИСТІВ ...Тож гонімо в СИБІР всіх ворогів НАШОІ КОЗАЦЬКОІ УКРАІНИ і нагадуймо що тут іх чека скора смерть від КАРИ БОЖОІ Й УПА ... Ми кличем людей до всебільшого посту і молитви та нескореності боротьби і праці за волю й щастя укранців....А найбільше ширте наші відео " Світло віри УПА " бо тільки так як пояснюєм ми скорше буде з небес   воскресіння в УКРАІНІ і в світі святих героів й БОГА нашого Христа   ...ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІН
!Нагадаєм  що ЖИДОМАСОНИ   НЕ ПРОВЕЛИ  ЛЖЕзяви  в небі  але однаково скоріш всього скоро вчинять це    бо дякуючи БОГУ  через різних  людей  й статті та відео   УПА попередила БОЖА МАТИ  з нами  офіцерами капеланами  УГВР Дністра\ ГОЛОДЮКА про те що мають скоро початись лжекатастрофи  та  виявиться Антихристом ПУТІН  і робитиме те що БОГ допустить для іспиту всіх людей згідно пророцтв Бібліі   ...а після  днів випробовування коли КОЖЕН докаже ЧИ ВІН з Христом чи з Антихристом   з небес через 357 чудохрамів  які зійдуть в світ...   а  з них  200 в УКРАІНУ  а 77 на Франківщину  \серед них один на ОСТРИНСЬКІЙ КОЗАКгорі там де є КАМ"ЯНИЙ велетенський  Тризуб \ ...З   металевих ДИВО храмів молодими  і безсмертними в священничих або в украінських чи в інших національних одежах а найбільше у похідних одноПОГОННИХ формах УПА \таких як ТУТ на фото соколят та  генерала УПА  Голодюка\ДНІСТРА  з видим всім СОНЦЕзнаком УПА  воскреснуть по тисячі  святих героів і друзів УПА серед них в Франківську головний ГЕНЕРАЛ Гетьман УКРАІНИ  Тарас Шевченко\КОБЗАР  а поруч Франківська має стати ХРИСТОВИЙ Золотий НОВИЙ ЄРУСАЛИМ  та СРІБНЕ МІСТО\Палац Богородиці ...ВСІ  хто стрілятиме в святих загинуть або будуть поранені в ліву руку чи ноги від БОЖИХ ЧУД синеокого русого ХРИСТА  повернення  куль\снарядів\ракет на них так як це вже було  в 1675році в ПОЧАІВЛаврі  ..http://www.youtube.com/watch?v=mu857Knwen4Божі храми зійдуть від 19до 20 години  під мелодію "МІСЯЧНА СОНАТА " Бетховена яка звучить тут ....Слава УКРАІНІ ! СЛАВА НАЦІІ ! Слава УПА  ! На многая і благая літа =КРАЩІ ПОБАЖАННЯ ВАМ І Вашим рідним і друзям....А НАЙГОЛОВНІШЕ щоб разом і зокрема ми довели ДРУЗІ що козацького ми роду й як треба життя віддали задля волі і щастя НАШОГО СТРАЖДАНОГО І СЛАВНОГО Богом благословенному НАРОДУ  ! ВІРМО в Перемогу УПА й Христа ! СЛАВА Богу за все ! http://www.youtube.com/watch?v=sE_Mbjggd_Q   УПА як народна ГВАРДІЯ УКРАІНЦІВ героічно БУЛА Є І БУДЕ проти Богом проклятих гітлерівців і сталінців\ путінців  та всіх окупантів і зрадників... ! МИ з БОГОМ і над всіма ІМПЕРфашистами здобудем ПЕРЕМОГУ ! ВІЧНАЯ память антифашистам й антикомуністам ...СЛАВА нашим героям ОУН\УПА http://www.youtube.com/watch?v=D9DXubbdylw Слава УКРАІНІ ))             ..АПОКАЛІПСИС це 2назва книги ОДКРОВЕНЬ БІБЛІІ написаноі наймолодшим Апостолом ІВАНОМ а Армагедон це ВЖЕ остання ПОДІЯ цеі книги що означає ОСТАННЮ битву СИЛ Христа й Антихриста та явну ПЕРЕМОГУ всіх добрих християн з БОГОМ ! Безперечно що спочатку БОГ прийде а вже потім кінець світу тобто серть для всіх злих людей буде..У Ватікані\РИМІ є традиція призначати ПАП Римських даючи ім імена згідно списку напророкованого ще близько тисячі літ назад одним дуже побожним монахом МАЛАХІЄЮ якому про ці імена сказав сам ІСУС;)Отже сучасний 85річний папа БЕНЕДИКТ 16 є в цім списку вже останній а його має змінити папаПЕТРО 2 який маєбути призначений самим явно воскреслим до землі ХРИСТОМ НЕ З ЧИСЛА ЗЕМНИХ а від небесних воскреслих синів Апостолів http://blog.i.ua/user/4400999/ СПАСИБог ВАС Й ВСІХ людей СВОІХ....Слава БОГУ за все Щиро вітаєм ми офіцери\священники УПА з 90 річчям нашого славного побратима і ПОЧЕСНОГО друга ОУН\ УГВР та бойового СОТНИКА ветеранів УПА видатного політвязня ДОБРОДІЯ Мирослава СИМЧИЧА \"Кривоніса " з БЕРЕЗОВА Косівського району ПРИКАРПАТТЯ ! Бажаєм всього найкращого і дочекатись З Христом Богом СПАСОМ скорішого воскресіння НАШИХ героів і друзів УПА ! МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА ! Щасливо + Слава УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=HrmKWyp7KZI    27 грудня 1595 р. прийшов у світ через ЖОВКІВ\ ГАЛИЧИНУ славний МИХАЙЛІВ козацький християнський син ЗЕНОВІЙ \ Богдан Хмельницький ;)МИ офіцери\капелани УГВР ЗНАЄМ І вірим що з небес ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ воскресне в ГАЛИЧИНУ\Украіну СКОРО молодим БЕЗСМЕРТНИМ сотником козаків підлеглим Богом призначеним над ним генералам УГВР ШУХЕВИЧУ і Шевченку+Тож є про це наша стаття 2010року з ОПИСОМ МІСЦЯ ДЕ І ЯК ЦЕ СТАНЕТЬСЯ в Франківську ! ПОМОЛІТЬСЯ ЩОБ І ВИ ДРУЗІ ТА інші патріоти всебільше ВІРИЛИ В ЦЕ БОЖЕ ПЕРЕДАННЯ УПА )))ТОЖ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ героям боротьби за ХРИСТИЯНСЬКУ УКРАІНУ І ДАЙ Бог нам і всім БОЖИМ людям гідно й мужньо довершити те святе нащо ми народились як християни й украінці )))) Ми переможем ! ВІРИМ ! ЗМОЖЕМ !Бог нам помагав й поможе ! ЩАСЛИВОІ http://blog.i.ua/user/2689697/688768;)БУДЬМО )))))!27 грудня 2012р  за памятником ФРАНКА  в сквері  де мають з КАМЕНЯРЕМ воскреснути  сотні героів і друзів  Христа  наш  БОГ дав опівдні  в Франківську   особливе СОНЯЧНЕ ЧУДО  про що є інфа у цім відео  http://www.youtube.com/watch?v=n64ODLowCwc&list=U. Слава БОГУ ЗА ВСЕ ! 29 грудня 1724 героічно й страдницьки пішов в БОЖЕ вічне ЦАРСТВО славний ХРИСТОВИЙ Лицар ПАВЛО ПОЛУБОТОК ) — український військовий, політичний і державний діяч. Гетьман Війська Запорозького, голова козацької держави на Лівобережній Україні (1722—1724). Представник козацького роду Полуботків. Син Леонтія Полуботка. Чернігівський полковник. ЯК ПАТРІОТ був ув'язнений у Петропавловській фортеці, де і НЕ ВІДДАВШИ ЗОЛОТИХ ЗАПАСІВ УКРАІНЦІВ З АНГЛОбанків помер ГЕРОЄМ УКРАІНИ внаслідок СТРАШНИХ КАЦАПсатанинських тортур ПЕТРА Первого та його бридких задолизів .http://indragop.org.ua/getmany/Pavlo_Polubotok.html    30 грудня ДЕНЬ 90річчя створення найзлочиннішого й найкривавішого жидомасонкомуняцького СОВІТСЬКОГО СОЮЗУ який лиш за один 1933рік знищив 15млн украінців які за свою багатотисячолітню історію від минувших століть до 1933 року від всяких нападів окупантів втратили за підрахунками істориків менше одного міліона людей ...Помянем всіх хто став жертвою КПССячого 666Р який який досі існує й агонізує тайно хоч юридичнопідло змінив вивіску на СНД ...Памятаймо що ГОРБАЧОВ\ПУТІН\Медведчук та іх сатрапи є вбивці 47 річного ВАСИЛЯ Стуса\\\ Будьмо совісні люди а не совкові мавпи .....Подивімось СОВІСНО в очі ВАСИЛЯ та згадаймо його слова ...МИ ЩЕ ПОВЕРНЕМОСЬ але не мертві а непереможні і безсмертні ...а поки що .... Отак живу: як мавпа серед мавп,
Чолом прогрішним із тавром зажури
все б'юся об тверді камінні мури,
як їхній раб, як раб, як ниций раб.
Повз мене ходять мавпи чередою,
у них хода поважна, нешвидка.
Сказитись легше, аніж буть собою,
бо ж ні зубила, ані молотка.
О Боже праведний, важка докука -
сліпорожденним розумом збагнуть:
ти в цьому світі - лиш кавалок муки,
 отерплий і розріджений, мов ртуть....ГЕРОЮ УКРАІНИ геніальному поету і героічному Почесному сотнику УПА \Молодіжного ТОВАРИСТВА "Сокіл+ Пласт + +СІЧ+" Василю СТУСУ й всім загинувшим антикомуняцьким борцям вічная память і дай БОГ скорше воскресіння ...а нам живим спасіння від зла...спокус і лукавства .... 3.01.1943 – народився 70 РОКІВ назад в селі ЛУЖКИ біля славноі ЯСНОІ ГошівГОРИКОЛО м Болехів в Прикарпатті Ярослав Лесів, український поет і страдник та громадський і релігійний діяч, активний учасник ОУН\УПА\УГВР та дисидентського руху й боротьби за легалізацію Греко-Католицької Церкви. Член Українського Національного Фронту та Української Гельсінської Групи офіцер\капелан УПА один з ВОЖДІВ ОУН ..... У 1967-1973 і 1979-1986 рр. перебував в ув*язненні. 1989 р. прийняв сан священика УГКЦ. Рівно через рік після зняття памятника Леніна в Франківську 9 жовтня 1991року КГБісти й КПССи умисно близько опіввночі на трасі між облцентром Прикапаття і БАНДЕРІВСЬКОМ\Калушем в лісі у районі сіл ЦЕНЖІВ\ МАЙДАН під видом катастрофи наіздом КАМАЗУ вбили славного нашого героя УПА І УГКЦ..НА ПОХОРОН Лесіва до ХРАМУ Святтоі Парасковіі ПЯТНИЦІ \біля якого поховано його тіло в БОЛЕХІВІ прибули десятки тисяч патріотів .... Прикро що багато лжепатріотів і лжесвящеників МОВЧАТЬ ВЖЕ 22роки й нині за такого ВЕЛИКОГО ГЕРОЯ Украіни якого вбили через те що взнали вороги що він є командир ОУН\УПА та робить все щоб в УКРАІНІ була ЄДИНА Христова ЦЕРКВА та готовий був всім викрити сексотів серед політвязнів які обдурюючи людей стали нібито народними депутатами а насправді ж лжепровідниками та йшли навіть в Президенти ... СЛАВНИЙ ОУНець ДОВГОЛІТНІЙ ПОЛІТВЯЗЕНЬ Й СТРАДНИК ІМПЕРтаборів 666Р наш героічний священник УГКЦ Ярослав Лесів був один з Головних священників УПА\УГВР який таємно висвятив капеланами УПА багатьох офіцерів УПА а серед них в 1991році і сучасного явного генерала \капелана УПА Дністра\Голодюка ..... ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ І ДАЙ Бог скорше 2015року сонячне воскресіння героям й друзям УПА ! Не зрадьмо ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.novazorya.if.ua/last/954-2012-10-06-06-56-59ПУТІН та жидомасони чинять лжехристиянські та лжемусульманські секти й разом з будистами та іншими сектантами мають план приведення світу до одноі лжевіри ....ВОНИ готують з"яву ЛЖЕХРИСТА якого самі ж викриють а потім являть прроти нього нібито правдивого БОГА а насправді це буде ще один НЕХРИСТ який агітуватиме за єдиную ПРАВАСЛАВНУЮ ДЕРЖАВУ та призначить навеки ПУТІНА царем РУСІ та  піде правити в КИІВ який окупує з китайцями \а іх там вже під видом бізнесменів\будівельників\ресторанників є 300 тисяч;)Все це мало  бути ще в 2012р між Москвою і НАТО тобто між масонами  та це не сталось    ....БОГУ  ДЯКА  http://www.youtube.com/watch?v=0NbMSbhwTDw   Світлая  вічная  память нашим  полеглим героям і дай БОГ сил живим ...Щасливо !    ХРИСТОС НАРОДИВСЯ  !http://www.youtube.com/watch?v=fjBT7ky-96c&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ  Славімо  ХРИСТА  й Украіну  !!!

ПОМЯНІМО ГЕТЬМАНА і гетьманців +Не зрадьтеУПА козаків повстанців

  • 14.12.12, 22:11
ПОМЯНІМО ГЕТЬМАНА і гетьманців  ТА  всіх  козаків\ОУНців  \повстанців ))))))14 грудня 1918року масони НАЦІОНАЛсоціалісти Грушевський ...ВИННИЧЕНКО й Петлюра змусили ГЕТЬМАНА Павла СКОРОПАДСЬКОГО зректися влади і припинити існування УКРАІНСЬКОІ козацькоі християнськоі ДЕРЖАВИ та разом з обдуреними СІЧОВИМИ СТРІЛЬЦЯМИ пробували робити лібералдемонократичну УНРеспубліку ...ЧВАРИ між украінцями тоді привели до розриву і окупаціі та нищення жидомасонством УКРАІНИ яка БОЖИМ ЧУДОМ перейшла 4 голодомори та три світові війни й всякі хім\атомні \ вакцинні та економічно національні нищення ....Петлюра і Коновалець та інші патріоти передали в 20роки через Дмитра Донцова ЯК давнього ДРУГА й учасника УРЯДУ Держави Скоропадського своі вибачення за ті роки безглуздя проти патріотів Гетьманату....і вони є прощені Богом й прославлені після героічних своіх смертей УКРАІНОЮ а ГРУШЕВСЬКИЙ і Винниченко як багато раз засвідчила БОГОРОДИЦЯ є засукджені БОГОМ на вічні муки в пеклі.... )))Завдяки ПАВЛУ Скоропадському не були ГІТЛЕРІВЦЯМИ розстріляні Бандера й Мельник .. А сина СКОРОПАДСЬКОГО закордоном БОЯЧИСЬ повернення ідей та чинників ГЕТЬМАНАТУ в УКРАІНУ знищили підлі НКВДибіли... ТОЖ вічная память явному останньому Гетьману і Гетьманцям ВІД СУЧАСНОГО ТАЙНОГО Генерал Гетьмана і Президента УГВР\УПА Украіни Святослава Чупринки та нас ВІРНИХ Богу і УКРАІНІ офіцерів\священників \козаків УПА ))))Всього кращого БАЖАЄМ щиро ВАМ і таким як ВИ ВІРНИМ УПА нашим друзям....Бог поможе ...МИ переможем ! СЛАВА УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ http://www.youtube.com/watch?v=T2KLU2A3RlMПомножте це цікаве кіно друзі ! НАША боротьба триває  й ми переможем ! 15 грудня 2012року у ЛЬВОВІ поховали на ЛИЧАКІВцвинтарі славного 92 річного ПОЧЕСНОГО друга й полковника ветеранів УПА ВАСИЛЯ ЛЕВКОВИЧА \\\\ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ І СЛАВА Герою УПА якого інтерв"ю є в цім відео 1993року )ТУТ у відео наш ПОБРАТИМ говорить як в 1946році за БОЖИМ НАКАЗОМ й рішенням УГВР великі повстанські загони були подрібнені на трійки й пятірки та перейшли з явноПАРТИЗАНСЬКИХ ФОРМ боротьби на ПРОПАГАНДИВНО підпільні до часу ЯВНОГО всеукраінського повстання УПА яке буде після ВОСКРЕСІННЯ героівв і друзів УПА з Богом та АПОКАЛІПТИЧНИХ ПОДІЙ описаних в главі 12 ОДКРОВЕНЬ БІБЛІІ ймовірно 2012\2013року ))) ВІРТЕ що є наша мереже підпілля та діють наші МОЛОДІ тайні НЕСКОРЕНІ воіни й офіцери УПА і ми переможем СКОРО РАЗОМ усі сили імперкомунозла ! ЩАСЛИВО http://www.youtube.com/watch?v=YGie8yHn0Ak ГЛЯНЬТЕ  це відео     http://www.youtube.com/watch?v=SPK4jIC53wY&featur.. 
Тут говориться про лазерні голограми на небі, які буде НАСА пускати після 21 грудня. 2012р для задурення людей нібито СІЯЮЧИМ небесним ХРЕСТОМ та іншими лжечудами в найдовшу ніч 21 грудня та тоді ж буде ВСЕСВІТНЯ з"ява ЛЖЕХРИСТА І СПРОБА ВСТАНОВЛЕННЯ ГЛОБАЛдиктатури ЖИДОМАСОНСТВА з царем ПУТІНИМ в КИІВІ ! До десяти найважчих днів \до 1січня \ коли кожен докаже чи він з ХРИСТОМ чи з НЕХРИСТОМ до УКРАІНИ в основному у Галичину \77 тисяч в Прикарпаття \ з НЕТЕМНИХ А СВІТЛИХ небес коли о 12 годині дня зупиниться СОНЦЕ І НА НІМ ВСІ ПОБАЧАТЬ ЗНАК Тризуба з ХРЕСТОМ та ІКОНИ БОГА І Богородиці мають о 19 годині воскреснути з БОГОРОДИЦЕЮ 200 тисяч БОЖИХ обранців серед яких будуть героі і друзі УПА а також 157 ТИСЯЧ таких же ХРИСТОВИХ ВОІНІВ воскреснуть в інших краінах світу і убити іх ніхто не зможе бо кулі \снаряди\ракети випущені в них так як в 1675р ПОЧАІВІ Бог поверне чудом на нищення тих хто це зробив...СВЯТІ переможуть не людською зброєю а СОНЯЧНИМ ПРОМІННЯМ й тими БОЖИМИ КАРАМИ НА ЗЛИХ ЛЮДЕЙ що описанІ в главах №7\19 ОДКРОВЕННЬ Бібліі ! Тому наші слова правдиві тим що про це ми попереджали вас від БОГА у деяких серіях 195 ЮТУБфільмів " СВІТЛО ВІРИ УПА " та в наших нотатках ...ТОЖ ТРИМАЙТЕСЯ з нами офіцерами \священниками УПА Христа і разом переможем ! ЩАСЛИВО  !  Слава УКРАІНІ  http://www.youtube.com/watch?v=7fwY35B42Ow&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1   На фото керівник нашоі інтернетПЯТІРКИ УПА Голова ІФРуху ОУН генерал \капелан УГВР Дністер\ГОЛОДЮК який за ПРАВЕДНІ СПРАВИ та совісне БОЖЕ ВИКРИТТЯ злочинців багато раз мав бути знищений негідниками ..http://blog.i.ua/community/3840/845385 .Тож дяка БОГові Й БОГОРОДИЦІ та Божим людям які бережуть нас й наших воінів і друзів УПА ! ГЕРОІЧНО тримайтеся проти ІМПЕРзла усюди гідно і всебільш чесно з нами....Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends*Слава УКРАІНІ ! СЛАВА НАЦІІ ))))КРАЩІ ПОБАЖАННЯ ВАМ І Вашим рідним і друзям....А НАЙГОЛОВНІШЕ щоб разом і зокрема ми довели ДРУЗІ що козацького ми роду й як треба життя віддали задля волі і щастя НАШОГО СТРАЖДАНОГО І СЛАВНОГО Богом благословенному НАРОДУ..ЯК повідомила в ГАЛИЧИНІ наших Боговидців у своіх явах 15 грудня 2012р Пресвята БОГОРОДИЦЯ оте сатаниське вбивство опівдні в суботу ЖИДОсвята ХАНУКИ нашоі ХРИСТИЯНСЬКОІ сім"і УКРАІНЦІВ ЗА 7 ДНІВ ДО ЛЖЕКІНЦЯ СВІТУ Й З"ЯВИ Антихриста в Харкові є окультна жертва жидомасонів яку здійснили не один маньяк а група сатанистів під прикриттям міліціі й прокуратури спецритуальними ножами тими якими убивали саме 15 червня 2011року НАРОДНОГО ЛІКАРЯ Нечая ! СУДДЯ Володимир ТРОФИМОВ відзначався добротою і порядністю та побожністю та розглядав прості справи сімейних конфліктів ...У версію що його й трьох дорослих його родичів міг убити якись один ман"як чи психворий так нагло серед білого дня можуть повірити лиш недоумки ....ХАСИДАМ для іх ритуалів ЧОРНИХ МЕС АНТИХРИСТА для насміхання над ІСУСОМ перед РІЗДВОМ або ВЕДИКОДНЕМ потрібна ВЗЯТА В ЧАС ІХ ПРАЗНІКІВ Хануки\ШАБАТУ\ Пуріму та інших кров ЗАПРИЧАЩЕННИХ та віруючих в ІКОНИ та ХРЕСТИ християн...НА трупах убитих є характерна ознака всіх таких злочинів...це це перерізання горла і
нанесення в правучастину тіла не менш 7 аж до 33 ударів ножем який таким чином "посвячується " на майбутні жертви кров"ю вбитих християн ...ОКРЕМІ УДАРИ НОЖЕМ створюють букфу "Х " ...КРОВ убитих в УКРАІНІ християн має бути впродовж 7 днів ХАНУКИ передана у різні краіни для ЧОРНИХ МЕС ...Зауважимо що не всі равини євреів є за такий тайний сатаниський обряд а лиш хасиди.... ПРО це гляньте всі ЮТУБвідео " Голодюк + ДАВІД ДЮК проти СІОНфашизму " .....Вперше про викриття окультного вбивства сім"і християн\укранців ГОМОНАЙ в Франківську 19 БЕРЕЗНЯ 1995 році \ПОТІМ В ЦЕЙ ДЕНЬ через 5 років була чудо зява Олекси ДОВБУША \ див ГУГОЛ Благовіст Довбуша \ написав Голова ІФРуху тоді тайний генерал\капелан УПА Дністер ГОЛОДЮК в газеті УПА " ПОКЛИК " це сталось у його виборчому депутат окрузі і були засуджені до розстрілу самообрехані під жандарм тортурами 2 юнаки КУЗНЕЦОВ й Полторацький яких після протестів громадськості довічно увязнили а справу обіцяють вже 17років переглянути ....АЛЕ в цій справі злочиннозавязана верхівка хасидськоімафііі Донецька\КИІВА\Львова\ДНЕПРОПЕТРОВСКА та всієі УКРАІНИ та багато закордоннних МАСОНІВ й БАНКМАГНАТІВ та місцевих МАСОНгенералів і прокурорів та суддів які прикривали цей КГБісовийСУПЕРЗЛОЧИН ))) В 1996році людей залякали і задурили а ВСІ депутати ОБЛРАДИ забоялись підтримати НА СЕСІІ  ГОЛОСАМИ  і підписами ЗАЯВУ    протест   ЩОДО  САТАНИЗМУ  написану від  ІФРуху  ГОЛОДЮКА ...Тод після ЗАСУДЖЕННЯ ДВОХ НЕВИННИХ ЮНАКІВ ПО СПРАВІ ВБИВСТВА та по справі ламання хрестівв Бурштині і як облдепутат ГОЛОДЮК на сесііі в квітні 1996року сказав що недивлячись що має ВІДМІННІ ОЦІНКИ В НАВЧАННІ В ЗДОБУТТІ 2 ВИЩОІ ОСВІТИ з 1993року та завершує ВИШ в 1997році він на знак ПРОТЕСТУ І З ВИМОГОЮ ПРИЙНЯТТЯ Конституціі і звільнення 4 невиннозасуджених хлопців призупиняє навчання ....А поряд з ГОЛОДЮКОМ вчилися такі нині відомі депутати  свободівці як СИЧ І СКРИПНИЧУК та інші ....ТОДі Голодюка  ніхто не підтримав НАВІТЬ З НАРОДНИХ   ДЕПУТАТІВ Украіни в тім числі ЧОРНОВІЛ\ХМАРА \ Лукяненко бо боялися і брехали що ГОЛОДЮК нібито або хворий або бреше з метою стати нардепом .... В травні 1996року і в майбутні роки ГОЛОДЮКА хотіли МВСатрапи  та іх  КГБандити жидомасонства скалічити або   вбити та БОГ чудами не давав й не дає  це робити злим людям ...А Кучма в лютому 1997року ПО АМНІСТІІ звільнив родича КОБЗАРЯ 19річного МИХАЙЛА Шевченка і ІГОРЯ ВОВКА прочитавши матеріали справи ламання ЗА ПІВГОДИНИ 67 хрестів в БУРШТИНІ за які самі себе обрехали ЦІ юнаки але на суді 1996року відмовилися від показів та викрили як іх катували міліціонери  під прикриття облначальника    МІЛІЦІ   Анатолія ФРАЦУЗА  й облпрокурора АНДРИЦИ  а БУРШТИНЦІ були в захисті тих ПАТРІОТІВ ХРИСТИЯН й друзів соколиків УПА більш ГЕРОІЧНІ  та ПРАВДОЛЮБНІ  й перекривали  тоді дороги ...бо насправді десятки бурштинців з вікна висотки навпроти цвинтаря бачили що в ніч на пятницю  9 вересня  1995року  годину   ПІД ПРИКРИТТЯМ окремих міліціонерів ДАІшників СУПЕРЗЛОЧИН  ЛАМАННЯ   67 бетонованих  ХРЕСТІВ І СЕРЕД НИХ ПЕРЕЛАМАННЯ СПЕЦЛЕБЕДКОЮ  залізного Хреста  ГЕРОІВ УПА  на територіі 500літнього  цвинтаря   У БІК ЗАХОДУ СОНЦЯ  опівночі  зробили два десятки сатанистів\масонів комуняк й майбутніх ПРиБЮТнів....  Такі ламання   хрестів  умисно в  ніч на пятницю  робили системно в інших областях УКРАІНИ  тайні  банди сатанистів\масонів звязаних  з  окремими  з міліціонерів\прокурорів\владоможців ...а звинувачували в  цім завжди   невинних  християнських дітей....ВСЕ це антьихристьиянська  чорномагія проти УКРАІНИ....ХРЕСТИ ЛАМАЛИСЯ умисно в бік Заходу\убивства  СОНЦЯ  в бік князя тьми ....  а  ПРОТИ тих обріханих хлопців \соколиків в 1996 році     був  лиш   один ПИСЬМОВИЙ ДОКАЗ  який написав  брехун  й лжесвідок іх друг 19 річний Віталій   КАЛОША якому єдиному в БУРШТИНІ заізджий   ЛЕВ в зоопарку НЕДАВНО відкусив ПРАВУ РУКУ коли той п"яний хотів його погладити крізь грати ....ось так  ПОКАРАВ  БОГ  й вже ніколи не зможе той негідник  брехню писати....  ПРО ЦЕ  ТУТ http://pravda.if.ua/news-7908.html   А Лариса Миколаівна Полторацька  донька знаменитого луганського художника та   МАТИ одного з незаконно увязнених франківців ПРИ ПІДТРИМЦІ ЛИШ ОУН\УПА бандерівців ГОЛОДЮКІВЦІВ вже БАГАТО років ПИШЕ ЛИСТИ В РІЗНІ ГАЗЕТИ та ВЛАДНІ І ПРАВОЗАХИСНІ інстанціі вимагає після рішення ЄВРОСУДУ 2005 року ПЕРЕГЛЯДУ СПРАВИ Борислава ПОЛТОРАЦЬКОГО...Про це  був пробитий  відеосюжет в 2005р  на ТЕЛЕканал "ІНТЕР"   .. На жаль тоді   навіть ЮЩЕНКО побоявся викрити це і жодна партпатріотична газета це не пише доказуючи що вони теж масонізовані.... БО ЖОДЕН З ЖУРНАЛІСТІВ СВІТУ й Украіни окрім ЗАБОРОНЕНО Із 1998року газети УПА " Поклик " НЕ НАВАЖИВСЯ взяти інтервю в ЦЕІ інтелігентноі жіночки яка працює більш 20 років простим бібліотекарем в ІНСТИТУТІ ПЕРЕПІДГОТОВКИ вчителів що на вул ВИШИВАНОГО \Плац МІЦКЕВИЧА в Франківську ))) ПИШІТЬ  щоб  НАДЗВИЧАЙНІ НОВИНИ Констянтина СТОГНІЯ   та інші  ПРАВДОЛЮБИ про це  розповіли та показали інтервю  мами і сина ПОЛТОРАЦЬКИХ  .... Ми переконані як офіцери\капелани УПА що за вбивство сім"і добродушного й побожного судді ТРОФИМОВА  в ХАРКОВІ   В день ЖИДОПРАЗНІКА Хануки  УМИСНО   звинуватять якогось дибіла або ж переляканого наркомана а можливо 2 ФСБіснуватих  чеченців  яких  тайно  нагородять  масони за акторство і задурення  .. ЦЕ така ж МУТНА СПРАВА як про  МАЗУРКА  .....Вітаєм МИ офіцери\капелани УПА ВАС й всіх друзів з святом МИКОЛАЯ + Щиро ВАМ співають НАШІ СОКОЛЯТКА діточки ...милі БОЖІ квіточки ! Майбутні СЛАВНІ козаки ! ХАЙ веселіші й добріші будете ВИ і всі БОЖІ ЛЮДИ+ВСЬОГО КРАЩОГО  http://www.youtube.com/watch?v=LAQxGf9_W4s.ПОБАЧИМО ЩО БУДЕ до і після найтемнішоі ночі ЗАВЕРШЕННЯ   7 днів  ЧОРНОМАГІІ  жидоХАНУКИ 21 грудня..Попри все бажаєм   ВАМ гарного переРІЗДВЯНОГО Й НОВОРІЧНОГО НАСТРОЮ  й всього кращого!   ВІРИМ  в ПЕРЕМОГУ   ХРИСТОВОГО світла Правди і ДОБРА  ....ТОЖ моліться як казав ХРИСТОС щоб НЕ СТАЛОСЯ НАЙБІЛЬШОІ БІДИ В СУБОТУ й зимою.... Благаймо щоб синеокий русий Христос БОГ прийшов і поміг з воскреслими Божими героями і друзями УПА Украіні і всім Божим людям та нам й дав КАРУ ВОРОГАМ Христа й УПА http://www.rbc.ua/ukr/top/show/v-harkove-soversheno-ubiystvo-sudi-i-ego-semi-vse-tela-1512201219220018 грудня 2012р мало виповнитися 39років .УЧАСНИКУ ІФРуху ОУН й сотнику резерву ЗАЛІЗНОІ СІЧІ КОЗАЦТВА УПА компютермайстру Михайлу ОСОКІНУ \ Голодюку "Дунаю "\він має  за БОЖИМ ПЕРЕДАННЯМ ЗГІДНО ГЛАВ 14\20 Одкровень   БІБЛІІ  ймовірно  2012\2013р серед ХРИСТОВИХ ОБРАНЦІВ   СОНЯЧНОВОСКРЕСНО з БАНДЕРОЮ\Шухевичем\КОНОВАЛЬЦЕМ  та іншими  найпотрібнішими для УНРеволюціі християнами .... вернутись молодим і безсмертним з небес  таким як на ЦІМ  фото 1991 р \  ! МИХАЙЛО був АКТИВІСТ ПАРТІІ ЮЩЕНКА  та народився  в Франківську  від знаменитого баяніста\ музиканта ЮРІЯ  Івановича Осокіна \ВІТЧИМА БОРИСА  Голодюка\    та жив і вчився до 1990року в Прикарпатті  й тайно був заприсяжений  як ОУНівець та був  єдиний  по мамі рідний  брат генерал\капелана  УГВР\УПА  Дністра\ БОРИСА Голодюка котрого підло   вбили в ІЗМАІЛІ на ОДЕЩИНІ вороги отрутою в 2010році ... http://blog.i.ua/user/2689697/688768/  ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ і дай БОГ СКОРШЕ воскресіння загиблим героям і друзям УПА ! НЕ ЗРАДЬМО ! Щасливо +СЛАВА УКРАІНІ !

Трагедія бою між українцями УНР й Гетьманатом під МОТОВИЛІВКОЮ !

  • 25.11.12, 16:04
МЕСІЯ\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Таємна вечеря. За спільним столом
Сподвижники нишком зійшлися на раду.
– Братове! Провали, арешти кругом,
Між нами гадюкою повзає зрада.
Апостоли! Нині історія вас
На подвиг величний і праведний кличе
І долю пригноблених кожному з нас
Як ношу кладе особисто на плечі.
Ідіть!
Хай зневіри не знають серця!
Хай воля на крицю відкує завзяття!
Ідіть без оглядки!
Ідіть до кінця!
Крізь тюрми, страждання, злобу і прокляття.
Затямте!
Ідея живе лиш тоді,
Як прагне людина за неї померти!
Коли її кров'ю освятять! Ідіть!
Я вам відчиняю ворота в безсмертя.
А потім підпілля, Оливний город,
Цілунок зміїний продажного Юди,
З вогнями тупий озвірілий народ
Й чекістські багнети націлені в груди.
– Ти ворог народу!
Ти зрадник!
Бандит!
Державний злочинець!
Зречися!
Зречися!
Гойдався на шнурку підвішений світ,
А очі до склянки з водою тяглися.
Немов прямовисна ґранітна стіна
Прослаласьдорога йому на Голготу.
Тріщала від ноші страшної спина,
Тьмарилось в очах від кривавого поту.
Гарчали солдати-чужинці як пси.\Ревіла юрма від злоби й отупіння.
Вривались в свідомість чужі голоси
Брудні як болото, важкі як каміння.
– Розпніте! Розпніте! –
лунало кругом.
Калічили цвяхи знесилене тіло.
Багрилось чоло під терновим вінком;
А спечені болем вуста шепотіли:
– О Боже! Прости мій народ! Не карай!
Вони безталанні не знають що чинять.
Їх душі споганив ворожий нагай,
їх розум і дух у неволі покинув.
За них нерозумних, нещасних, сліпих
Я дав себе. Боже великий, розп'яти.
Прийми мої муки як викуп за них. .
Вони схаменуться і будуть страждати.
О Боже! – і в морок упали думки.
Солдат доторкнувся до серця багнетом.
Кінець. . , а вночі посходились жінки
Творити молитву над Богом розп'ятим .......
ПОЕЗІЯ  політвязня  офіцера УПА  \Провідника ОУН  Прикарпаття  ЗЕНОВІЯ  Красівського   ПОВЕРТАЄМ вас друзі  ми нині восени 2013року трохи в минуле  бо ця   стаття  була написана в листопаді 2012року   і слава Богу що запланований жидомасонами  сценарій  "КІНЦЯ СВІТУ і ява АНТИХРИСТА  не сталась  але  ТЕ ВСЕ що хотіли зробити  глобалісти в 2012році  зараз  до НАЙТЕМНІШОГО ДНЯ  22грудня  вони хочуть таки зробити  бож ім потрібен ЛЖЕМЕСІЯ  який би призначив всемирнага царя ПУТІНА  та силою  робив би ВЕЛІКІЙ ГУССКІЙ  ПГАВАСЛАВНИЙ МІР  .Хоч  в неті деякі брехуни звинуватили нас  офіцерів\священників УПА а особливо  нашого явного генерала капелана УГВР  Голодюка\ДНІСТРА  що ми нібито сієм паніку  про близький кінець світу  але ж  ТРЕБА  ВМІТИ  втямити  де ми глузуєм як козаки над сектантами  й  глобалістами й ПУТІНрашоФАШИСТАМИ  а де як  ХРИСТИЯНИ говоримо  про те що є СВЯТОЮ ПРАВДОЮ  яка пропгується  нашими традиційними давніми ЦЕРКВАМИ зокрема  УПЦкп та УГКЦ...  .. ПРО те що масони  запланували через космічні супутники та наземні дивацтва від найдовшоі ночі  21 грудня 2012р   суперзадурення людства з метою встановлення  СВІТОВОГО  МАСОНСЬКОГО УРЯДУ  та  з"яву АНТИХРИСТА  й нищення  народів  третьою світовою ядерною війною  ....а також   інші злі подіі до  РІЗДВЯНИХ  Й Великодніх свят 2013року  гляньте НАШІ СТАТТІ http://blog.i.ua/user/4400999/1114412/   ось це  відео ПРОРОЦТВ ХРИСТА  http://www.youtube.com/watch?v=wHQZJFXukPo&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=7&feature=plcp    ВСІ  ЮТУБвідео  СВІТЛО ВІРИ  УПА http://www.youtube.com/watch?v=lkek10A0B8s&list=U.     й погляньте НАШІ ЩОТИЖНЕВІ  ДОПОВНЕННЯ   в цю статтю та коментарі  до неі     )))))  Біблійні ознаки про КІНЕЦЬ світу злих людей  та іх князя  тьми  та  СКОРЕ  ДРУГЕ пришестя  СИНЕОКОГО русого БОГА і Спаса  нашого Ісуса Христа та передання БОГОРОДИЦІ  й святих небесних   й грішних  земних християн   ясно проходять   нині на наших очах а   особливо цікаве те що НАШ  ІСУС  передав 2000року через  на 1годину  воскреслого з СонцяНЕБЕС 300річного народного героя КАРПАТ ОЛЕКСУ ДОВБУША  та  наших  офіцерів\ священників  й друзів УПА  та особисто через  генерал \капелана УГВР Голодюка \ДНІСТРА який  керує нашою ІНТЕРНЕТчетвіркою  капітанів\капеланів УПА від ЧЕРВня  2010р http://video.i.ua/user/4400999/55777/371292/ 

 ТАКОЖ  в Бібліі  вже близько  2000 тисячі років  ПРОРОЧИЙ  Другий ЛИСТ апостола ПАВЛА  до   Тимофія 3, 1-5 - Будьте впевнені, що в останні дні важкі часи буде відбуватися. Люди будуть любити тільки себе і свої гроші, які зарозумілі, горді, образливим, неслухняні батькам, невдячні, нечестиві, бездушний, непримиренні, наклепники, непов'язаних, неприборканий, ворог хорошого, зрадники, безрозсудні, зарозумілим, буде  любителів задоволення більше, ніж люблячих  Бога. Публічно вони втілення  благочестя, але його потужність не мають . Від  таких відвертаються.

Ісусу Христу, учні дали пряме запитання, що буде знак Його другого пришестя і кінця світу. Три євангелістів, щось записав, що сказав Ісус. Ці ознаки виявлені записані в Євангелії від Матвія розділі 24, Марк і Лука 13 Глава 21 глав і книг Одкровення і Данила та Івана інші. У цих розділах, Христос говорить той же час і руйнування Єрусалима в 70роках  першого століття  від  РІЗДВА ХРИСТА.....Необхідно відокремити текст, який говорить про Єрусалим від того, що він говорить про кінець світу.

13,32-33 Марк - день і годину ніхто не знає - ні Ангели небесні, ні Син, тільки Отець. Будьте обережні, бути пильними. Ми не знаємо, коли цей час настане.  але будьмо сповідані і запричащені в ЦЕРКВІ  та все більш патріотичні й   праведні   та побожніші   з дня у день та боріться і моліться щоб такими були всі ваші рідні й друзі    Совісно усі   в ці дні   і в кожнім дні  розповідаєм й  поминаєм міліони    жертв  влаштованого 80років назад   комуносатанистами 2 ГОЛОДОМОРУ в УКРАІНІ та    друзі згадуєм  добрим словом СОТНІ КОЗАКІВ гетьманців ПАВЛА СКОРОПАДСЬКОГО яких убили в листопадові дні 1918р на Киівщині СІЧстрільці задурені жидомасонами ВИННИЧЕНКА\Петлюри під МОТОВИЛІВКОЮ й тим помогли знищенню Гетьманату справжньоі КОЗАЦЬКОІ ДЕРЖАВИ в уряді якоі працював славний й геніальний ідеолог християнсько козацькоі теоріі ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ ОУН\УПА\УГВР доктор ДМИТРО ДОНЦОВ !http://uk.wikipedia.org/wiki/Битва_під_Мотовилівкою ! Нагадаєм що саме завдяки БОГУ й Гетьману ПАВЛУ СКОРОПАДСЬКОМУ та Дмитру Донцову гітлерівціі не розстріляли після 4 років мук в концтаборі СТЕПАНА Бандеру .....Осмислення цеі трагедіі боів украінців під синежовтими та жовтоблакитними стягами тоді та каяття за вбивство галичанами дністрянами сотень героічних козаків дніпрян підніме нашу Націю на вищий щабель свідомоі боротьби проти імперсатанистів та іх лукавих сатрапів а особливо на розуміння що не через жидомасонські різнопартвибори а через призначених Гетьманом офіцерів і диктатуру козацтва УПА й Христа мож порятувати УКРАІНУ від зла потвор МОСКВИ І НАТО !  На жаль  свободівці   та КУНаки  й інші  нібито націоналісти  в дні  спогаду  про  трагедію бою  петлюрівців й гетьманців  під Мотовилівкою  стають на бік  жидомасонських  партійців  Петлюри й  Винниченка  та ОБДУРЕНИХ НИМИ УССусів  натякають  що  українці гетьманці то були  менш свідомі  патріоти або ж просто запроданці московитів  ...МИ ж священники  УПА кажем й молимось за упокій душ  ВСІХ  загиблих  УКРАІНЦІВ  а особливо більш Христолюбних елян гетьманців  на боці яких  в ті страшні  роки були майбутні героі ОУН\УПА  кровні предки нашого явного сучасного генерала УПА \УГВР  Дністра   зокрема  дід Микола  та прадід  ГАВРИЛО Голодюки\СІРКИ  з Полтавіі..хоч  Полтавія  більше йшла за Петлюрою  а не за Скоропадським  ОТ наприклад   стаття наших друзів  свободівців   2013року http://borova.org/95-richnicya-motovilivskogo-boyu/    Але ж неправда  що  БІЙ  під МОТОВИЛІВКОЮ  був "тріумфом  украінськоі  зброї  "  бо менш як за рік   УНРеспубліка  керована соціалісткосмополітами й тайними масонами  була знищена комуняками  а Петлюра в еміграціі покаявся  й порвав з масонством за що  його показово умисно убив в Парижі  жид ШЛЬОМА    ... Звісно в ці роки МАЙЖЕ ВСІМ  патріотам історикам що  НАВПАКИ поновлений В 1918р  на сім місцяів  вперше  за майже триста літ московськоі окупаціі  ГЕТЬМАНАТ  колективно  й сам славнопамятний Гетьман  ПАВЛО  Скоропадський  зробив більше  державницьких й  украінських чинів  аніж його попередники і наступники разом взяті а комуняки впродовж багатьох років не могли зламати те що встигли зробити в освіті й бізнесі ....оті ГЕТЬМАНЦІ  молодці !   !  ! http://istoryk.in.ua/getmanat-pavla-skoropadskogo-29-kvitnya-1918-26-grudnya-1918/ТОЖ  Гетьманат КРОВНОГО побожного РОДИЧА славного роду СКОРОПАДСЬКИХ був більш християнською і  патріотичною та традиційнокозацькою  народною  системою влади в УКРАІНІ   яку  вже багато років  особливо явно  з 90років  в УКРАІНІ  на основі праць  НАШИХ ІДЕОЛОГІВ  та БОЖИХ ПРОРОЦТВ  Одкровень  Біблії пропагує еліта   й друзі  УГВР\УПА\ОУН   БАНДЕРИ/Донцова\ГОЛОДЮКА   й  треба подивитись це відео http://www.youtube.com/watch?v=T2KLU2A3RlM#t=0    про минулі дні Гетьманату  й  усвідомити що серед ГОЛОВНИХ ХРИСТИЯНСЬКИХ КОЗАЦЬКИХ ІДЕЙ  наших  195ЮТУБвідео "СВІТЛО ВІРИ  УПА " є  про те що коли  в УКРАІНУ  з небес воскресне  БОГ наш синеокий русий ІСУС то ВІН призначить навіки вічні  ГЕТЬМАНОМ  Украіни  молодого і безмертного геніального нашого ТАРАСА ШЕВЧЕНКА  а той  в кожній області\селі\місті  призначить з БОЖОЇ ВОЛІ  тих командирів  козацтва які дійсно здобудуть на віки щастя й долю  не лиш собі а праведним  Божим  людям й тим хто вийде  з гріхів й блудів  в покаянні і в бажанні жити і вмирати за ХРИСТА ....  Молодці   отже   ті  наші патріоти  які  діють совісно і тайно проти КПССів як от  недавно  патріоти УПА  розмалювали  бовван ЛЕНІНА в КРИМУ в Євпаторіі   ! ДАЙ Бог щоб боротьба  все більш проти комунозла  наростала в УКРАІНІ  +Саме в ці дні2012р маємо бути мудрими і пильними \побожними й патріотичними бо особливо розуміємо що ЖИДОМАСОНИ запланували НАШЕ останнеє   знищення в рік початку 80річчя ГОЛОДОМОРУ  та 95 річчя ІМПЕРІІ ЗЛА 666Р На фото керівник нашоі інтернетПЯТІРКИ УПА Голова ІФРуху ОУН генерал \капелан УГВР Дністер\ГОЛОДЮК який за ПРАВЕДНІ СПРАВИ та совісне БОЖЕ ВИКРИТТЯ злочинців багато раз мав бути знищений негідниками ..http://blog.i.ua/community/3840/845385 .Тож дяка БОГові Й БОГОРОДИЦІ та Божим людям які бережуть нас й наших воінів і друзів УПА ! ГЕРОІЧНО тримайтеся проти ІМПЕРзла усюди гідно і всебільш чесно з нами....Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends*Слава УКРАІНІ   ! СЛАВА НАЦІІ ))))КРАЩІ ПОБАЖАННЯ ВАМ І Вашим рідним і друзям....А НАЙГОЛОВНІШЕ щоб разом і зокрема ми довели ДРУЗІ що козацького ми роду й як треба життя віддали задля волі і щастя НАШОГО СТРАЖДАНОГО І СЛАВНОГО Богом благословенному НАРОДУ...http://video.i.ua/user/2689697/43854/270159/ .ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=7fwY35B42Ow&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1  МИ отих жидиків АПАЗІЦІІ ЯЙЦЕнюка \\ТУЧмана за ближніх немаєм бо хай вони оприлюднять хто іх батьки і діди та прадіди які анти украінцями були ...ТОЖ яке дерево такий плід...читайте шуком на ГУГОЛ " МАКУХУ " . Дмитра ЧОБОТА ..УГВР ще в 1998 році визначила що ТІМОШЕНКО є БЛИЗЬКИМ ДРУГОМ Ведмедчуука \ПУТІНА та входить до списку 10 головних хасидмасонів\ сатанистів в Украіни та є СПЕЦагент а потім офіцер ФСБ тож ВЖЕ більш 20літ УПА вважає іі ворогом УКРАІНИ і такими гадами були батьки та бабки та діди які причеттні до КПССячих диверсій репресій і ГОЛОДОМОРІВ про це МИ попереджали ЮЩЕНКА ! ТОМУ ГЕРОІЧНО так як проти явного ХАМА ЗЕКА так і проти жидЮЛІ і всіх іі масонподільників ТРЕБА КАЗАТИ ПРАВДУ бо це злочин й гріх мовчати на зло й брехнюПРиБЮТнів ....ОТ хоча б в Франківську оті БЮТні це майже всі колишні явні ленінці та антибандерівці якими керує ДИМА ШЛЬОМКО такий собі малий бридкий ЛЕНІНОПОДІБНИЙ ЖИДИК 2 секретар ОБКОМУ КПССів в 90 роки який захищав памятники ЛЕНІНА і брав участь в БАНД МОНІТОРИНГУ КПСС \КГБ в підриві 2 памятників БАНДЕРІ та замовляв\ фінасував вбивство багатьох наших патріотів... а в КИІВ втік й очолив там БЮТнів такий як той ШЛЬОМА його друг й таваріщ 70\90років ще гірший інтриган перший секретар МІСЬКОМУ КПССів Ярослав Федорчук ...ІХ бояться критикувасти застрахані і закуплені журналісти та деякі свободівці ...які зробили ЗЛОЧИН зрадивши украінця ЮЩЕНКА на виборах в 2010 та в цім році за гроші та спільні кар"єрні плани й НАТО \Москви СІОНІістів жидозамовлення розриву і війни в УКРАІНІ....Скоро все тайне як обіцяв ІСУС через БІБЛІЮ стане ОБОВЯЗКОВО явним і збудеться ПРОРОЦТВО Богородиці надруковане 1995\ 2012р в газеті УПА " ПОКЛИК " що явно в УКРАІНІ буде БОЖИЙ СУД до якого доживуть ВСІ ПРЕЗИДЕНТИ та іх прем"єри....і кожен отримає своє...МОЛИМ БОГА щоб це було 2012 або 2013р .тож до 2015р ТАКІ як ТИМОШЕНКО підуть в пекло ..А скоро з Богом нашу УКРАІНУ як король \ГЕТЬМАН очолить воскреслий і молодий ШЕВЧЕНКО який безвиборів навіки призначить в областях і районах керівниками воскреслих святих героів і друзів УПА \ серед них Прикарпаттям керуватиме ОЛЕКСА Довбуш а Львівщиною Євген КОНОВАЛЕЦЬ а ООН Іван Франко та ЄВРОантимасонським СОЮЗОМ Степан Бандера....ВАМ все це дивно читати ...але ж пригадайте що Христос КАЗАВ ще сотні літ назад ЩО ТАКЕ нам 
приготував на останні дні БОГ ОТЕЦЬ що мало хто й повірить...ТА ВСЕ ОДНО БУДЕ ТАК ЯК БОГ хоче а не масони й інша ГЛОБАЛнечисть та іі сатрапи та раби ! ПЕРЕМОЖЕМ з БОГОМ МИ козаки християни і УКРАІНА НАША як головна БогоСТОЛИЧНА ДЕРЖАВА В СВІТІ ВСТАНЕ ! В Франківську в ГОЛОВНОМУ СОБОРІ УГКЦ який є на вулиці ГАЛИЦЬКА 7 є ЧУДОІКОНА Покрову БОГОРОДИЦІ на якій внизу зображені храми з хрестами і з свята ВВЕДЕННЯ ці хрести мироточать і все більше люди чують іх запах благодаті особливо ПІД ПРАВОЮ РУКОЮ Богородиці ....Цю ікону ще з 90років стараємось цілувати ми офіцери \священники УПА та наші воіни і друзі і деякі з нас відчувають як Богородиця чи то ангели гладять в цей час по голові ....Також НАШ ГЕНЕРАЛ УГВР Дністер та деякі інші тайні візіонери УПА бачили як ця ікона ніби оживала і з неі виходила кароока така ж як намальована на іконі БОГОРОДИЦЯ З СИНЕОКИМ РУСИМ Ісусом і благословляла людей в Храмі...особливо благословлялись ті люди які ставали до сповіді Й ПРИЧАСТЯ ))))) Окремі люди після благословення отримували різноі яскравості сяйво навколо іх постатті і ваід них відступали сили тьми.... Божа МАТИ сказала на свято ВВЕДЕНННЯ 2012р Б що скоро УКРАІНА явно зустрічатиме іі й БОГА та воскреслих святих героів і друзів УПА які увійдуть з НЕБЕС до ГАЛИЧИНИ\Франківська ....Дай БОГ кращого )))     Вітаємо ми офіцери\священники УПА що 11 грудня є 130 років Дня НАРОДЖЕННЯ славного БАТЬКА Степана БАНДЕРИ священника УГКЦ та офіцера\капелана УСС\УГА http://uk.wikipedia.org/wiki/Бандера_Андрій_Михайлович був по життевих коренях родичем знаменитого стигматика святого італійськоо монаха ПІО якого благодатне тіло є нетлінне ще з 1968року ..Всі 4 прекрасні сини АНДРІЯ Бандери як відомо так як іх славний батько від рук МОСКОВСЬКИХ \німецьких\польських окупантів загинули ГЕРОЯМИ Украіни але БОГ з небес має повернути іх серед 144тисяч БОЖИХ ОБРАНЦІВ молодими і безсмертними ймовірно 2012\2013рБ ...* СЛОВО " бандера " в перекладі з італійськоі мови означає " СТЯГ \ЗНАМЕННЯ "+.ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ ! Не зрадьмо героів ...МИ переможем..Згадаймо ЛЕГЕНДАРНОГО  ГЕНІАЛЬНОГО КІНОартиста й СОВІСНОГО патріота ЛЕОНІДА БИКОВА ...СЛАВНОМУ ДОНЦЮ  12 \12\12  сповнилося 84роки....ВІН ЯК МАКСИМ Перепелиця дасть БОГ 2012р або 2013р СОНЯЧНО воскресне з Божими обранцями УПА з небес ! ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ ! Шана тим хто єднає добром й правдою... МНОЖТЕ наші ці  статті та  відео СВІТЛО ВІРИ УПА+!     Щасливо ....ВІРМО..БОРІМОСЯ І ДІЙМО РАЗОМ...Вічная память ! ЩИРІ співчуття рідним і друзям ...ПРИЙМИ Боже до ЦАРСТВА Твого померлого в СонцеСВІТАНКУ 13 грудня на свято АНДРІЯ у Львові ЛЕГЕНДАРНОГО 92 річного полковника УПА Василя ЛЕВКОВИЧА та все що мож СКОРШЕ прости ....і з найкращими та найпотрібнішими з небес БЕЗСМЕРТНИМ І МОЛОДИМ ВОІНОМ УПА скоріше воскреси ! Похорон славного ЛИЦАРЯ Золотого Хреста УПА буде в суботу 15 грудня
початок о 12:00
Храм Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ Личаків \\\\Не вірте брехні що вже нема генералів\полковників\офіцерів \козаків УПА ...УПА була і буде навіки і переможе з Божою та людською поміччю 2013року всіх окупантів і зрадників \\\     http://uk.wikipedia.org/wiki/Левкович_Василь_Михайлович        Слава УКРАІНІ   !Слава НАЦІІ ! Смерть ВОРОГАМ ! http://www.youtube.com/watch?v=5IfzYftiLX8

УПА не вірить БРЕХНІ щодо убитогоФСБісами антикомуніста МАЗУРКА

  • 14.11.12, 15:03
ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ закатованому ФСБісами МВД  другу УПА Ярославу МАЗУРКУ)))) http://www.youtube.com/watch?v=PZwptqR9f0M    Наша інтернетПЯТІРКА офіцерів священників УГВР\УПА Бандери+ГОЛОДЮКА 14\11\2012рБ звертається до ПАТРІОТІВ депутатів ЛЬВІВЩИНИ а ОСОБЛИВО СВОБОДІВЦІВ та РУХІВЦІВ міста КАМЯНКА Буська організувати УРОЧИСТИЙ багатотисячний ПОХОРОН та БОГОСЛУЖБИ по всіх храмах УГКЦ та УПЦкп ЛЬВІВЩИНИ за невинно убитим УМИСНО В ДЕНЬ 95 летія комунопразніка ВЕЛІКАГА Актября 38річним ЯРОСЛАВОМ Мазурком який був обріханий окремими журналістами та перевертнями МВС\ФСБ як " караванський стрілок. що убив нібито 26ВЕРЕСНЯ 2012р в КИІВІ 4осіб ..." НАСПРАВДІ як повідомила ПРЕЧИСТА Божа МАТИ Ярослава умисно тоді підставили ФСБіси та іх агенти в КИІВІ та того ж дня ДАЛИ ВТЕКТИ замовному і загримованому на лице Мазурка УБИВЦІ ДО МОСКВИ а арештували МАЗУРКА та змушували обрехати себе а потім імітували самовбивство ! Ярослав МАЗУРОК був разом з татом ТЕОДОЗІЄМ \ котрого як геніального винахідника зброі умисно вороги УПА знищили в 60років 2006р згідно архіву РУХУ ОУН\УПА нашим симпатиком в 90роки та та саме вони як християни і патріоти тайно взірвали в КАМЯНЦІ БУСЬКІЙ памятник ЛЕНІНА в 1991році )))Закликаєм однокласників і друзів та рідних ЯРОСЛАВА ВИМАГАТИ з допомогою ГОЛОВИ ВО "СВОБОДА" Тягнибоком матеріальноі компенсаціі матері і дружині невинновбитого патріота та написати правдиві свідчення в газети та дати раді отелерепортажі про нього і назвати його іменем вулицю та встановитипамятники й меморіальні дошки в Камянці та КИІВІ до 9 АБО 40 днів з дня смерті ..Також причиною вбивства офіцером ФСБ трьох караванців\охоронців для підстави ФСБістами ЯРОСЛАВА була спроба завербувати Мазурка ЗА НАКАЗОМ ПУТІНА як ГЕНІАЛЬНОГО винахідника зброі для таємноі праці в ЛАБОРАТОРІЯХ РОСІІІ ! Божа МАТИ передала ЩО ЯРОСЛАВ є ПІСЛЯМУЧЕНИЧОІ СМЕРТІ вже ДУШЕЮ серед святих в небі і ймовірно 2012р з небес вернеться в новім тілі разом з воскреслими 357 тисячами БОЖИХ обранців Христа серед яких буде найбільше воінів і друзів УПА так як це описано у статтях нашоі ІНТНЕРНЕТгрупи " СОКІЛДНІСТЕР " та Бібліі й 195 ЮТУБфільмах "Світло віри УПА " Єднаймося і памятаймо що Господь Бог   скарає всіх хто не тільки робив гріх а й боягузливо мовчав на гріх ! ПАМЯТАЙТЕ 11 Божу заповідь.....НЕ БІЙТЕСЯ нікого окрім БОГА...!!!   Докажімо що ми козацького роду... .ВСТАНЬМО разом за нашу  ПРАВДУ Й СВОБОДУ та щастя  ПРОТИ брехні й зла ІМПЕРХАМА ПУТІНА ! ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ Ярославу МАЗУРКУ та щирі співчуття родині а особливо мамі та дружині і прекрасній його донечці відмінниці... МИ вірим що дочекаємось воскресіння ПРАВДИ І ДОБРА та спасіння УКРАІНИ з Божою поміччю земних і небесних патріотів УПА + Молімось і борімось разом ! ВІРМО у БОЖЕ воскресіння ЗГІДНО ГЛАВИ 20 ОДКРОВЕНЬ Бібліі та явний тут СПРАВЕДЛИВИЙ СУД СПАСА нашого синеокого русого ІСУСА з воскреслим  КОБЗАРЕМ  ! ЩАСЛИВО !  Дивіться http://video.i.ua/user/4400999/55777/388479 читайте ПРО ДРУГА УПА Ярослава МАЗУРКА   ! Хай   ВСТАНЕ Правда  і розвіє тьму....Ще в жовтні адвокат МАЗУРКА сказав що ЯРОСЛАВ мабуть давно в руках міліціі http://www.newsru.ua/ukraine/31oct2012/mazurpokaz.html Читайте уважно і гляньте посили та відео у нашій статті+Ми співчуваєм сім"ям убитих караванців та наголошуєм що іх убив не Мазурок а умисно загримована під нього потвора ФСБ саме перед святом ЧЕСНОГО Хреста а МВД дало кілеру втекти а невинного патріота хотіли робити ідіотом ...Почитайте у посилі  до цеі статті  що МАЗУРОК нібито 1992\1994 після розпаду СССР згідно поширеноі 2012р орієнтовки ментів служив в УЗБЕКИСТАНІ хоча насправді ЯРОСЛАВ не служив НІ В УКРАІНІ в Совітській Арміі а крім всього ще 1990року літом три обласні РАДИ Галичини добилися щоб галичани служили всі лиш в УКРАІНІ так і було+СЛОВО УПА 27\9  та в жовтні  й в листопаді  від БОГОРОДИЦІ що МАЗУРОК невинний  і його катують  та умисно   вбили в ДЕНЬ СВЯТА  КОМУНОСАТАНИСТІВ  +НЕ дайтесьБРЕХНі   ......Слава УКРАІНІ))) Слава НАЦІІ ! http://spydocs.net/news/10 Будьмо))))
 s 
spydocs.netАдвокат розповів, де був Мазурок у день стрілянини і жертвою чиїх інтересів міг стати

час публікації: 17 жовтня 2012 р., 08:27
останнє оновлення: 17 жовтня 2012 р., 09:26 
Дружина підозрюваного у вбивстві трьох людей категорично відмовляється вважати, що людина на відео з "Каравану" і її чоловік - одна й та сама особа. Про це заявив адвокат дружини Ярослава Мазурка Лаврентій Кухалейшвілі, передає "Сегодня". 

Мазурок міг стати жертвою приватних інтересів охоронних фірм

"По-перше, сама міліція говорила, що підозрюваному 25-30 років, а Ярославу 38 років. По-друге, на відеозапису розстрілу пропадає 20 секунд запису. Питання - що робилося в цей час? Дії стрільця дуже професійні - за кілька секунд розстріляти чотирьох. Але Ярослав в армії не служив взагалі, не має ніякої спецпідготовки. У нього хронічний поліартрит, це захворювання суглобів. Були моменти, коли він не міг піднятися з ліжка", - зазначив Кухалейшвілі.


Також він додав, що Мазурок не служив в Узбекистані, адже він 1974 року народження, тому в армію його могли взяти тільки в 1992 році, а відтак служити за межами України він не міг.

При цьому адвокат розповів свою версію подій 26 вересня. "В день злочину в "Каравані", 26 вересня, Ярослав повернувся з роботи як зазвичай близько 9-ї вечора. Повечеряв, пограв у шахи в комп'ютері. Поводився абсолютно спокійно, не нервував. Увечері його дружина попросила з ранку з'їздити за молоком на Лівий берег до тітки. Він погодився, з'їздив, привіз і залишив його в холодильнику. Коли вона прокинулася, його вже не було вдома, мобільний він залишив у квартирі. Дзвонила мати, і дружина залишила записку передзвонити матері. Із середини 27 вересня його слід губиться. Дружина не знає, де він перебуває", - повідомив юрист.

Крім того, Кухалейшвілі заявив, що міліція вже наступного дня прийшла з обшуком у квартиру Мазурка. На думку адвоката, правоохоронці не могли за кілька днів провести експертизу ДНК.

 "Така експертиза проводиться від 2 до 4 тижнів, це ціла процедура. Запитайте в експерта, який проводить такі аналізи, він вам це підтвердить. До того ж біологічний матеріал із квартири Мазурка забрали на наступний день після того, як міністр назвав його ім'я. Обшук був на наступний день. Які матеріали вони могли вилучити на місці злочину, якщо там не залишилося його слідів крові? ДУМАЙТЕ й не дайте обманути  себе і нашу УКРАІНУ http://www.newsru.ua/ukraine/17oct2012/interest.html
На фото керівник  нашоі інтернетПЯТІРКИ УПА  Голова ІФРуху ОУН генерал \капелан УГВР Дністер\ГОЛОДЮК  який  за ПРАВЕДНІ СПРАВИ  та совісне БОЖЕ    ВИКРИТТЯ злочинців багато раз мав бути знищений  негідниками  ..http://blog.i.ua/community/3840/845385   .Тож  дяка БОГові Й БОГОРОДИЦІ та Божим людям   які бережуть  нас  й наших воінів і друзів УПА  ! ГЕРОІЧНО  тримайтеся проти ІМПЕРзла  усюди гідно і всебільш чесно з нами....Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends . НЕ зрадьмо НАДІЙ НАШИХ ЮНИХ ПАТРІОТІВ та ідей й чину ГЕРОІВ І Праведників Украіни....ЧАС кінця зла близький .....СПАСИ і прости БОЖЕ всіх кого мож ...І хай кожен скорше має те що нам козакам бажає.....ЩАСЛИВО з БОГОМ....Шеф нашоі інтернетПЯТІРКИ офіцерів УПА не дався на підкупи ляхів які хотіли вернути НАШОМУ місту ФРАНКІВСЬК  в 90роках   ПОЛЬСЬКИЙ герб й іх ОКУПАНТназву "СТАНІСЛАВ" тоді ГОЛОДЮК керував в 1993р депутат рухівцями які затвердили на гербі Франківська Аргангела МИХАІЛА і вимагали назвати Франківськ ГАЛИЧ Княгининим ! ТОЖ  зважаючи на все лишили назву  Франківськ  до часу повстання  УПА ......Також  МИХАЙЛОМ звали убитого ворогами в 2010р у ІЗМАІЛІ нашогоТАЙНОГО сотника УПА єдиного рідного брата по мамі ГОЛОДЮКА 36річного сина росіянина ЮРІЯ Осокіна \ТЕЖ померлого в 1997р\ які жили тут до 1990р а потім виіхали в ІЗМАІЛ ! Тож вічная память НАШИМ а НАМ живим серед яких в ІНТЕРНЕТгрупі тут є МИХАІЛ дай БОГ СВЯТангелівСИЛ+Преславний князю Небесних військ, святий Архангеле Михаїле. Оборони нас І ВСІХ людей особливо козаків й друзів УПА у нашій битві з злом ФСБісів ПУТІНА та іншими потворами тьми+СЛАВА УКРАІН.15 років минає як 16 листопада у ніч на 17 ....1997р був КГБандитами умисно підло перед ВИБОРАМИ 1998р жахливо убитий і ПОГРАБОВАНИЙ та спалений в ЧІКАГО славний патріот й добрий християнин та наймолодший з політвязнів дисидентів ЯВНИЙ Перший ГОЛОВА першой в 666Р християнськоі антикомуняцькоі УХДПартіі й тайний ЗАСТУПНИК Голови УНРуху ОУН\УПА особитий довірений представник генерала УГВР\УПА Дністра \ГОЛОДЮКА в Америці 41 річний Василь СІЧКО http://www.umoloda.kiev.ua/regions/72/171/0/24452/ ВІЧНАЯ Память й дай БОГ ВОСКРЕСІННЯ ГЕРОЯМ І ДРУЗЯМ УПА ! Слава УКРАІНІМАМА Ярослава МАЗУРКА 17листопада 2012р в Киіві чесно визнала що поховала не свого сина а бідна залякана дружина каже так як це хочуть менти \ убивці ЯРОСЛАВА і тоі людини яку поховали нині....Та тьму зла Божа ПРАВДА переможе ! Благослови ВАС Боже вірити в це й передати рідним МАЗУРКА наші співчуття й клич дивитися всі 195 заборонених жидомасонами ЮТУБ фільмів " Світло віри УПА " А ОСОБЛИВО відео "Генерал УГВР ГОЛОДЮК за МАЗУРКА !" Правда БОЖА ПЕРЕМОЖЕ !СЛАВА Ісусу ! ПРИВІТ і найкращі побажання на Свято МИХАІЛА віднашоі пятірки офіцерів\священників УПА наші ВІРНІ ДРУЗІ ! Украіна все більш йде в боротьбу http://video.i.ua/user/2689697/43980/296126/ Не пора, не пора,не пора маскальови й ляхови служить.http://blog.i.ua/user/2689697/ Довершилась Україні кривда стара –Нам пора для України житьСтепан Бандера не міг би бути визначним теоретиком української визвольної революції, якщо б він не був водночас її ідеологом, бо визвольна революція це не лише технічно-воєнна механіка, але передусім глибинні духово-світоглядові й політично-програмові та на- ціонально- і соціяльно-політичні процеси, що творять підґрунтя для збройної боротьби, партизанської, повстанської, чи регулярної визвольної війниhttp://blog.i.ua/user/4400999/Слава нескореним  Вічная память тим хто загинув за святе й дай БОГ здоров"я й щастя живим хто в ім"я святого бореться молиться і живе...МИ вірим що БОГ й БОЖІ люди переможуть ! ЗАПАЛИМ свічі від 16 години 24 листопада ! ПОМЯНЕМ разом ! НЕ забудьмо Фото ДІТЕЙ християн Украіни в ЧАС в час кацапжидоКИТАЙкомуняцького знищення близько 20 млн украінців ГОЛОДОМОРОМ 1933р))    ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ СТРАДНИКАМ Голодоморів  й репресій   КПСС+Дай БОГ воскреснути з небес скоріше найкращим Богом обраним украінцям по всім областям і дати все заслужене усім зрадникам і чужинцям ! Страшна ніч наступає не тільки в краіні ! Чуєш стогін та біль ! ! ! Сльози льються довкруг та ми вірим що станем з крові та руіни ! Бо ми мусим незрадить священний наш рух ! ! ! Як нам іспит прийде ми усі разом скажем що зневажимо смерть яка лізе до насЯк героі ХРИСТА ми повстанем без страху ! Украіна чекає ! ! ! Надходить наш час ! ! ! Ми в молитві до бою піднімем знамена ! Недаремно ж вмирали за нас козаки ! Скажем ми як вони у святому натхненні :" УКРАІНО ЖИВИ і не вмри по віки ! ЙДЕ нашЧАС)))З Богом щасливо ТРИМАЙМОСЯ як соколи проти всіх гадів )) БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО+ Молімся й не скорімся злу http://video.i.ua/user/4400999/55777/389720/ Повністю як така що є по плану 1944\2012р ОУН \УГВР БАНДЕРИ+Голодюка існуюча нині під нашими священними символами УКРАІНСЬКА Держава не є ще здобута і по чину влади "Украіна" залишається окупаційноантинародною УССР яку населяє чужинський наброд й наш козацький народ ! НА погляд ОУН\УПА справжня наша УКРАІНСЬКА Держава буде 2013р після воскресіння синеокого русого Христа Бога й героів та друзів УПА+ ТОЖ БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО+ Молімся й не скорімся злу КРЕМЛЯ +Щасливо+СУД СКОРО прийде ! СЛАВА УКРАІНІ angel Cлава НАЦІІ)) http://video.i.ua/user/4400999/55777/389720/ ))

100%, 9 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ПРОРОЦТВА Христа на 2013р у відео"МНОЖ клич СОКОЛІВ УПА " 2012р

  • 07.11.12, 07:09
 ВСІМ+ВСІМ) Дякуєм   друзі  БОГУ і всім хто був за нас     що нам вдалося  таки  8листопада  закачати http://video.i.ua/user/4400999/55777/388447/     відео  яке з незрозумілих причин   було  знищене    про що  залишаєм  цю статтю  щоб такого більш не повторилось   )))))  Слава ІСУСУ ! І В ніч на 7 листопада 2012рнаша інтернетПЯТКА офіцерів\священників УПА закачала на цей сайт 25 хвилинне НАШЕ відео  ! МНОЖ клич соколів УПА ...." яке  ВИ можете глянути на ЮТУБІ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=umlCkZ5y6p8 ! Цей фільм  можна було бачити певний час й тут а потім воно не сподобалось комусь з модерів і мабуть чекає на   рішення РАДИ адмінів САЙТУ на заборону чи дозвіл \\\\ЦЕ звернення доказ що відео було на сайті 7 листопада \\Шановний SOKILDNISТЕR+!
Конвертація Вашого відеоролика закінчена. Тепер Вам залишилося вибрати картинку з декількох варіантів, яка найточніше передає сенс ролика. Для цього перейдіть по цьому посиланню http://video.i.ua/user/4400999/55777/388297/setpreview/З повагою, команда I.UA
http://www.i.ua/\\\\\ОТЖЕ на цім сайті де в 2010\2011роках були адмінами знищені наші 15 статей та 1фото ....сталось перше за нашу трьохрічну діяльність  на цім сайті  антихристиянське та протиКонституційне  знищення нашого патріотичного відео ....ТОЖ ця стаття хай буде нашим зверненням до адмінів та до вас !  МИ сподіваємось на СОВІСНЕ реагування  та бажаєм всім друзям і ворогам УПА  того що й вони нам +Дякуєм всім хто підтримав нас ! Щасливо+Молімось ! БОРІМОСЬ !  РАЗОМ МИ СИЛА +Ми переможем +БОГ поможе...Дай БОЖЕ скоріше вам і нам на все гоже  ..НА фото 500річна СІЧЕСЛАВСЬКА ІКОНА роду СІРКА\ Полуботка\Довбуша \ Шухевича \БАНДЕРИ\ Голодюка druzhba ОСЬ ФОТА з того відео http://photo.i.ua/user/4400999/344196 Щасливо ! poka .СЛАВА УКРАІНІangelcvetokheartheartheart  
Всі ми сірники для розпалу полумя ХРИСТОВОІ АНТИСАТАНИНСЬКОІ Революції, багато  з нас запалюються спочатку яскраво та ефектно, потім сильно горить, потім ледь горить і гасне.  Окремі мають  оту сірку  душі  ще підмочену і потрібно  щоб хтось з боку зігрів  іх словом чи взірцем боротьби...а інколи ота мокра сірка висихає  і запалююється просто в різко змінних обставинах через совісні роздуми і  благодаттю  ЧУД  Святого ДУХУ ... Від цього нікуди не дінешся, в кожної людини свій період розпалення та горіння, в когось це декілька років...так - дитинство, гаряча кров, в когось це десятиліття...все життя у боротьбі, головне тут, те - скільки ще сірників ми встигнемо запалити допоки горимо самі.... ЛИШ не згасімо священний вогонь СВЯТОГО ДУХА ні в собі ні в інших ....Бо це гріх проти СВЯТОГО ДУХА....Гріх за який є особлива БОЖА КАРА... Це гірше ніж вбити людину коли вбиваєш   чи переінакшуєш на антихристові забаганки себе  а особливо інших....Горе тим від кого йдуть спокуси зла... ПАМЯТАЙМО   всіх   полеглих  ......НЕ забудьмо  Христові слова. з БІБЛІІ \ Матвія 10\34 \ ..НЕ мир я приніс а меч і вогонь й прагну щоб вогонь той вже запалав...БЛАГОРОДНИЙ Сонце .ВОГОНЬ УНРеволюцііі ХРЕСТМЕЧЕМ героів і воінів та друзів УПА хай скорше переможе всяку тьму брехні і зла ворогів і зрадників УКРАІНИ й ХРИСТА ! Щасливо ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=JaFYnfmGLG4 В Прикарпатті Бог все більше дає чуда на підтвердження тих пророцтв Христа які ширить НАША інтернетПЯТІРКА УПА +Найбільший ПОТОП 2008 в УКРАІНІ був в 4 районах Франківщини де згідно ІІІ Універсалу УГВР 2006року має початись нищення ХРИСТОМ злих людей бо там ймовірно2012р стане БОЖА ВСЕСВІТНЯ СТОЛИЦЯ\Новий ЄРУСАЛИМ+Між селами БАНДЕРИ й ГОЛОДЮКА була НЕБОява ХРЕСТА з Христом о 19 годині в час повені2008+В бік Франківська на деревах є яви НЕРУКОТВОРНИХ ІКОН+Світиться рікІКОНА вХРАМІ сГОРОХОЛИНО БогородчанТАКА Ж як 14 років сіяє в ОСЕЛІ генерала УПА ГОЛОДЮКА +ТОЖ вірмо в ПЕРЕМОГУ Христа +Щасливо + СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=wHQZJFXukPo В  листопаді 13числа є   ДЕНЬ памяті СЛАВНОГО Героя УКРАІНИ полковника мазепинців ДМИТРА Чечеля та ВСІХ убитих МАСКАЛЯМИ більш 22 тисяч дітей\жінок\стариків і козаків зраджених ПРОКЛЯТИМ полковником ІВАНОМ Носом в Батурині)))Памятаймо ! 13.11.1708 – російські війська князя Олександра Меншикова по-звірячому розправилися із населенням гетьманської столиці – міста Батурина, винищивши майже 99 % його мешканців та спаливши і пограбувавши всі хати й Гетьманський палац та знищили 12 християнських храмів того славного на весь світ міста !!! ВІЧНА ПАМЯТЬ героям і страдникам....ГОТУЙМО З БОГОМ помсту ворогам ! СЛАВА УКРАІНІ ! Слава НАЦІІ http://www.youtube.com/watch?v=ZuSOVSExNls ;  

ОСЬ ТУТ Є ПРОРОЦТВА Христа для УПА )))) Ми переможем ! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ  і шана тим хто  з БОГОМ і з нами БОЖИМИ козаками йде  http://www.youtube.com/watch?v=Pm0PnPr1WbcМолодці ХТО множить ЦЕ ВІДЕО +НАША ІнтернетПЯТІРКА УПА 100% підтримує КЛИЧ   ЗА  негайне звільнення з тюрми  НЕВИННОЗАСУДЖЕНИХ батька і сина  ПАВЛИЧЕНКІВ а ТАКОЖ ВИМАГАЄМ СВОБОДИ Бориславу ПОЛТОРАЦЬКОМУ та Михайлу КУЗНЕЦОВУ друзям УПА увязненим ще 1995р довічно по лжезвинуваченнях у вбивсті СІМ"І ГЛУХОНІМИХ яке зробили З МЕТОЮ ЗДОБУТТЯ КРОВІ ДЛЯ ОКУЛЬТНИХ РИТУАЛІВ жидосатанисти в Франківську й ЗВІСНО що ми вимагає волі народному оборонцю ВІТАЛІЮ ЗАПОРОЖЦЮ ! Бог нам поможе ! МИ переможем ! СЛАВА УКРАІНІ =СЛАВА Націі  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DzhGe9D4cs#!МНОЖТЕ)))) Унікальне відео  МАРШУ патріотів УКРАІНИ    в Киіві серед ГОЛОВНИХ  З Прикарпаття організаторів якого був керівник НАШОІ ІНТЕРНЕТгрупи 5офіцерів\священників  УПА  а від 1989р Голова ІФРуху  ОУН\УПА\УГВР  депутат ГОЛОДЮК  який увечері  того дня СВЯТА ВІРИ\НАДІІ\ЛЮБОВІ  30вересня  1990р  разом з  2 десятками франківців почав за тайним наказом УПА  перше депутатПАТРІОТголодування на   КОНТРАКТовій площі  в столиці  яке переросло в ЗНАМЕНИТЕ СТУДЕНТ голодування 2 жовтня після нашоі 1 годинноі славноі БЕНЗОВОЗ атаки воінів і друзів  УПА на приміщення ВРУ   ) ))))МИ вірили і вірим  ....БОРОЛИСЯ І боремось....  Перемогли ТОДІ  БАНДЮГ САВЕЦКІХ +Переможемо СКОРО  хамів  ДАНЕЦКІХ ! Щасти !  Будьмо РАЗОМ проти ІМПЕРзарази...СЛАВА УКРАІНІ  http://www.youtube.com/watch?v=iIBr-skU39c24 листопада 2012р в суботу ДЕНЬ 80 річчя ВСЕУКРАІНСЬКОІ СКОРБОТИ ЗА ЖЕРТВАМИ комуняцького ГОЛОДОМОРУ 1932 року а щодня знайдіть хвилину на молитву памяті за знищеними комуняками десятками міліонів украінців ! БОЖА і народна КАРА неминуче за все буде.....Борімось проти ІМПЕРКПССячоі зарази ...ДРУЖНІШЕ єднаймося проти ОРДИ жидоМОСКВИ Путіна за ідеі й чин героів ОУН\УПА ....Щасти ВАМ ...Не зрадьмо....ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ всім гідним людям....ВСЕ більше героічні та совісні БУДЬМО Божі ЛЮДИ ! СЛАВА УКРАІНІ ! Слава Націі http://www.youtube.com/watch?v=hOwMMZmZxY0

7листопада є ДеньСКОРБОТИ за жертвами 95літньоі КОМУНОбанди 666Р

  • 05.11.12, 18:54
ЦЕ цікаво  ВСІМ\\\\ Відповідь НАШОІ ІНТЕРНЕТГРУПИ  офіцерів  УПА   наклепнику  в ризах священика УГКЦ  \\\11\11 \2012рБ ...СЛАВА ІСУСУ  Христу...ВІТАЄМ всіх з святом  ЦАРЯ ХРИСТА   та  даєм відповідь  ВАМ  ВсеМЕНШ шановний  і блудний та зрадливий в ХРИСТІ брате наш 37річний рудий  ЯК КАЦАП нібито львівський  украінець  Олеже  КОБЕЛЮ   ))) 10 листопада 2012р наш шеф ІНТЕРНЕТ групи УПА  й Голова  ІФРуху ОУН генерал КАПЕЛАН  УПА  \ УГВР  Борис ГОЛОДЮК \Павло ДНІСТЕР  дав наказ РАЗ В ДЕНЬ вести до свята Архангела МИХАІЛА\21 листопада\   дискусію з Вами ЯКА ЦІКАВА для тих хто це читає і для ВАС...  Отож    наш  керівник   й МИ та бажаючі  усі   будем молитися за вас й таких як ТИ ОЛЕЖЕ   особливі девятниці екзорцизму до КОМАНДУВАЧА БОЖИХ Ангелів та ЧУД СВЯТОГО ДУХУ... Ви обріхуєте нас що ми ПОВСТАНЦІ  є  ГІРШЕ МОРМОНІВ  але ж СЕКТАНТИ не вірять в ІКОНИ та не чинять те що робимо ми як вірні   традиціям   УГКЦ та УПЦкп ....ТОЖ ми ніде й ніколи не протистояли цим церквам і немаєм НІЯКОІ СЕКТИ та всі наші  ЯВНІ  друзі  ХРИСТИЯНИ  можуть підтвердити що ми завжди за те щоб люди наверталися до УГКЦ та УПЦ КП й брали акитивну участь в всіх іх прощах й молебнях та акціях.... ЩО особисто не раз доводили й ГОЛОДЮК і два наші явні офіцери УПА АНДРІЙ Фреів\СМІЛИЙ та КОЗАК\ ТАРАС Савків ....ВСЯ сім"я ГОЛОДЮКА  традиційно ходить на святі літургіі та сповідається і причащається   як  вірна УГКЦ де вони хрещені а ГОЛОДЮК   та його дружина та  1син і невістка ще й шлюбовані  \вінчані .... Рік тому назад ми молились щодня особливо за такогож як ВИ НАШОГО ОПОНЕНТА з УГКЦ Миколу МиКАСОВСЬКОГО і слава БОГУ він   як християнин  В ЦЕЙ УСПІНСЬКИЙ ПІСТ 2012рБ вибачився ...МОЛИМОСЬ І ЗА Ваше ПОКАЯННЯ  хоч маєм переконання  щзо ВИ будете  щен лютіший наш ворог бо інформаціях РБ УПА  маєм на це поважні підстави   .....А Степан Бандера  яким ВИ нас лякаєте   не встане в МЮНХЕНІ з могили а воскресне з небес в своім ріднім селі в 9ХРЕСНІМ Божім ЧУДОХРАМІ який стане там від 19 до 20 години ПІСЛЯ явного царювання в УКРАІНІ Антихриста і ПУТІНА...МИ МОЛИМОСЬ ЩОБ ЦЕ БУЛО СКОРІШЕ ще з 90років.... та БАНДЕРА з БОГОМ покарає  файно  таких як ВИ недовірків та брехунів й ворогів УПА ..молимось щоб кара БОЖА НЕ ПІШЛА на ВАШОГО СИНА та сім"ю ...БО ВИ не вірите в дар СВЯТОГО ДУХА який за родоводом та за ОСОБИСТІ і колективні щирі молитви та героічні справи як дуже вірний і набожний УГКЦ християнин впрордовж десятків років    заслужив і ще більш отримує наш ПРОВІДНИК а чи за гроші чи по злобі чи як жидомасон ВИ ОЛЕЖЕ КОБЕЛЬ робите УМИСНИЙ ГРІХ й ЗЛОЧИН проти ГОЛОДЮКА й нас його побратимів та 4 тисяч оцих ФЕЙСдрузів та найбільш УПА називаючи нас всіх хто з нами дуже поганою сектою . ...МАБУТЬ УПА насолила ВАШИМ РІДНИМ Й тому ВИ так скажено гавкаєте ЗНЕВАЖАЮЧИ НАКЛЕПАМИ І ОБРАЗОЮ вірного і славного в УГКЦ та в УПА й на УКРАІНІ нашого генерала УГВР \УПА ГОЛОДЮКА ...БОЖ як КОБЕЛЬ ВИ НАПЕВНО підгодовуєтесь тими від яких давно чули про НЕСКОРЕНУ УПА яку ВИ називаєте сектою бо саме ПОПРИ ДНІСТЕР через ЖУРАВНЕ де ВИ живете не раз проходили рейди наших соколів\голодюківців а в 1999році 5 кілометрів поруч Вашого містечка в МОНАСТИРЦІ сотні патріотів УПА висунули ГЕНЕРАЛА УПА Дністра ГОЛОДЮКА претендентом в кандидати у ПРЕЗИДЕНТИ Украіни і за це написала ТОДІ лиш одна львівська газета "ВИСОКИЙ ЗАМОК " ...А ГОЛОДЮКА суперч всім законам нереєстрували в ЦВК та порушили КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ більш як на 2000 сторінок аза якісь нібито фальшування а потім всім залежним від кгбІСІВ патріотам й історикам і журналістам ще тоді ж заборонили писати і коментувати бо ж знають що ГОЛОДЮК це СПРАВЖНІЙ НАРОДНИЙ ВОЖАК ОУН\УПА даний БОГОМ якого франківці ще з 1990року все більш називають СВОІМ ГЕРОЄМ та ДРУГИМ Бандерою .    http://www.youtube.com/watch?v=frMJ_VFaKXA&feature=relmfu    .ЩОДО шани БАНДЕРИ то наш шеф першим добивався як депутат назви вулиць іменем героя та перейменування КАЛУША ще в 1990р на ім"я Бандерівськ й відкривав в ріднім селі ГЕРОЯ перші два памятники СЛАВНОМУ НАШОМУ КРАЯНИНУ та є РОДИЧЕМ БАНДЕРИ по лініі бабусі МАРІІ яка була як троюріідна сестра СТЕПАНА Андрійовича ще з 30 років його особиста звязкова ОУН та не раз БАНДЕРА бував й ночував в рідній хаті ГОЛОДЮКІВ у селі іЗАГВІЗДЯ та був серед тих хто бавився з малою мамою ГОЛОДЮКА й ц ілував іі в 30роки як малу дитину бажаючи щоб вона народила УКРАІНІ не одного гарного сина...І так і сталось молодший 36річний брат БОРИСА наш капітан УПА "Дунай" Михайло загинув героічно від рук ворогів УПА в 2010р в ІЗМАІЛІ а ГОЛОДЮК є ще більш героічним козаком і нераз мав бути убитим та має ще з 90років дар бачити і чути БАНДЕРУ як й деяких інших святих наших героів ...ТА мабуть ВИ один з тих хто має погони ФСБіса якщо так нахабно ВИКОБЕЛЮЮТЕСЯ проти нас офіцерів \священиків УПА Бандери+ Голодюка ...Напишіть все це В БУДЬ ЯКУ ГАЗЕТУ Украіни та повідомте нам і в суді ЯК БОГ ДАСТЬ ДОЗВІЛ від УГВР ми ОФІЦЕРИ УПА докажем що ВИ БРЕХУН Й ВОРОГ УПА а в іншому випадку ХАЙ СКОРІШЕ ВАМ ЧЕРВОНОРУДОМУ КОБЕЛЮ на всі ФСБіснувавті БЕЗСОВІСНІ ВАШІ ПРОТИ НАС гарчання буде БОГ СУДДЯ....ТОЖ соромно що такі як ВИ є ще й священниками НАШОІ НАЙБІЛЬШ БАНДЕРІВСЬКОІ УГКЦ чи не умисно ВИ провокуєжте конфлікт між УГКЦ в якій Є ВІРНИЙ І ГОЛОДЮК І ЙОГО СІМ"Я та саме через священиків та мирян УГКЦ найбільше БОГА СИЛА помагала створенню УПА ???О тож Ви Є ПІДЛИЙ провокатор і НАХАБНИЙ брехун !!!! БОГ ВАМ хай буде СКОРІШЕ СУДДЯ і СПАС дасть все те що ВИ заслужили очорнюючи ГОЛОДЮКА та нас і зневірюючи людей в ТИХ ХТО ДІЯВ І ДІЄ тайно і явно за УПА БАНДЕРИ+Голодюка ! ТОЖдай БОГ ВАМ покаяння і для цього гляньте відео про нашого ШЕФА ІНТЕРНЕпятірки УПА як РОДИЧА БАНДЕРИ Й ШУХЕВИЧА  http://www.youtube.com/watch?v=2Ji6Wb2VR6w  Дорогі украінці   та Божі люди інших дружніх нам націй....  ЩОДЕНЬ  у світі  є складніші апокаліптичні  зміни...Найбільше   масонські злі сили в першу і Другу світову війну нищили умисно УКРАІНУ і зараз вони хочуть робити з напшоі козацькоі землі криваве місиво   Третьоі світовоі війни....Головні в іх плані  ФСБіснуваті та ЦРУлисті  ПРиБЮТні  ...ТОЖ  наша  Богом дана  УПА  є єдина тайна  священна сила  яка 70років через патріотів направляєж укранців   на праведні шляхи  боротьби і праці  . ЄДНАЙТЕСЯ навколо НАШОІ ІНТЕРНЕТпятірки ОФІЦЕРІВ  УГВР  ...ТРИМАЙТЕ ПОЗІР  на соколів\галичан\християн \козаків УПА   ....БОРОТИСЯ БУДЕМ все більше  РАЗОМ за НАШУ  СВЯТУ    УКРАІНУ  !  ПАМЯТАЙТЕ що за планом КПССів є створені для компрометаціі державницьких ідей ОУН та задурення населення різні патріотичні громадські об"єднання та партіі які очолили тіж КПССучі діти яких батьки і діди нищили нашу нескорену Націю....ІХ мета максимально розварити укранців та розірвати по ДНІПРУ між НАТО і МОСКВОЮ нашу найбільш християнську НАцію до 2013р ....Саме такі довели УКРАІНУ до ГОЛОДОМОРу.....та   інших бід  та створили оцю лжедержаву    сексотів і ментКГБандитів  КРЕМЛЯ  ...саме вони  чинять все щоб населення не бачило іншого шляху боротьби   як лиш за депутатмандати  ....ми  ж Є  ОФІЦЕРИ\СВЯЩЕННИКИ УГВР    ті які  кажем  за диктатуру ХРИСТА і героів \вонів та друзів ОУН\   УПА  Найнебезпечніші зараз є на погляд УГВР не викриті ЯК БАНДЮГИ ЯНУЧАРИ а ті які є тайні вороги що афішують себе як страдники й патріоти ! ТАКЕ вже було коли КГБандити в минулі роки пробували нищити ОУН\УПА та масонізувати й розпорошити й партизувати ВЕЛИКИЙ РУХ ОУН\УПА який в 90роках майже розвалив 666Р )))ЄДНАЙМОСЯ в час 95 летія КОМУНОПРАЗНІКА велікага АКТЯБРЯ проти ІМПЕРКОМУНОфашистів 666Р ! СЛАВА НАЦІІ яка переможе З БОГОМ ! СМЕРТЬ ворожій червоній чумі ! ДО МАСКАЛЬЖИДівСЬКОГО ЛЕНІНтрупМУЗЕЮ геть комуняк з УКРАІНИ ! ВІЗІМІТЬ АКТИВНУ УЧАСТЬ в антикомуняцьких заходах ПО УКРАІНІ та вивісіть де мож 7 листопада   НАШІ СИНЕЖОВТІ   Державні  ПОВСТАНСЬКІ  СКОРБОТНІ ПРАПОРИ і запаліть свічі перед іконами БОГА та помоліться за нашу СВЯЩЕННУ з ХРИСТОМ ТУТ скорішу УНРеволюціі УПА ПЕРЕМОГУ http://www.youtube.com/watch?v=Y62srXY8uj4 Читайте і множте наші  нотатки а особливо 195ЮТУБвідео "СВІТЛО ВІРИ УПА "  +Вірим що явно  наш БОГ поможе  нам  перемогти зло і брехню ІМПЕРхама    КОМУНОФСБісів ПУТІНА+ ..Тож тримайтеся гідно і всебільш чесно з нами....Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ http://vk.com/id96331778 ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ОДНОкласНИКИ http://www.odnoklassniki.ua/profile/545825513275/friends . НЕ зрадьмо НАДІЙ НАШИХ ЮНИХ ПАТРІОТІВ та ідей й чину ГЕРОІВ І Праведників Украіни......Разом ми сила  ! ЩАСЛИВО +Слава УКРАІНІ9.11.1938 – у Хусті відбулися установчі збори Організації народної самооборони "Карпатська Січ";) Щиро вітає наша ІНТЕРНЕТгрупа офіцерів\священників УПА з цею СУПЕРподією НАРОДНОГО ОПОРУ всіх патріотів а особливо КАРПАТЦІВ )))) Тримаймося міцно і єдино як НАШІ ГЕРОІЧНІ ПРЕДКИ та славні чарівні гори нашоі краіни....БУДЬМО за УПА ..ЩАСЛИВО з БОГОМ ! Слава УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=7ZAoE-JXrA4

100%, 13 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.